35apontos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σήμερα πρόσεξα ότι όταν έχω ενεργοποιημένο AdBlock στον firefox δεν μπορώ να ανοίξω την Αγγελία. Υπάρχει πρόβλημα;
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το κοίταξα και εγώ και μου συμβαίνει το ίδιο.
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 huh, same here Μέχρι πρόσφατα (προχτές πχ) δεν είχε πρόβλημα...
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ναι και εγώ μέχρι πρότινος ήμουν οκ... τώρα που είδα τον 35apontos μπήκα να τσεκάρω.
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τί παίζει με άλλα subscriptions, αλλά σε εμένα που έχω subscription στην EasyList λίστα φίλτρων του AdBlock Plus, η απενεργοποίηση του παρακάτω φίλτρου έλυσε το πρόβλημα: >~calgaryherald.com,~montrealgazette.com,~thenownewspaper.com,~timescolonist.com,~vancouversun.com,~windsorstar.com##.adwrapper
35apontos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τί παίζει με άλλα subscriptions, αλλά σε εμένα που έχω subscription στην EasyList λίστα φίλτρων του AdBlock Plus, η απενεργοποίηση του παρακάτω φίλτρου έλυσε το πρόβλημα: >~calgaryherald.com,~montrealgazette.com,~thenownewspaper.com,~timescolonist.com,~vancouversun.com,~windsorstar.com##.adwrapper Πάρσυ,αγαπούλη,θερμοπαρακαλώ σε σπάσε μας αυτό το γίγαντα σε λιανώματα να δούμε φως. Σε απλά,γεροντίστικα Ελληνικά έτσι; Πολλά ευχαριστά λέμε.(πως λέμε το ευχαριστό,του ευχαριστού κλπ) χειροκίνητα,είναι καμια δεκαρια χιλιάδες,πες τρόπο...
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σε απλά, γεροντίστικα Ελληνικά: 1. Όταν βάζουμε πρώτη φορά το AdBlock Plus στον Firefox, μας ρωτάει σε ποια λίστα φίλτρων μπλοκαρίσματος θέλουμε να κάνουμε συνδρομή. Οι πιο πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν τη λίστα με τίτλο "EasyList", γιατί επιλέγεται αυτόματα στους περισσότερους χρήστες (καμιά φορά επιλέγεται και μια άλλη αγγλική, πρέπει να παίζει κάποια τυχαιότητα εκεί). Οπότε, τα παρακάτω που γράφω δουλεύουν σίγουρα στους συνδρομητές της λίστας EasyList, για τις άλλες λίστες δεν ξέρω 2. Από το μενού του Firefox: Tools > Add-ons > καρτέλα Extensions > διπλό κλικ στο AdBlock Plus. Ανοίγει το παράθυρο με τις ρυθμίσεις του AdBlock Plus 3. Εκεί εντοπίζουμε (CTRL+F) τη γραμμή που έβαλα σε κωδικόκουτο στο προηγούμενο μήνυμά μου (είναι ΜΙΑ γραμμή που περιέχει όλα αυτά στη σειρά, όχι πολλές γραμμές) και αφαιρούμε από αυτήν το τικάκι/checkmark από το αντίστοιχο κουτάκι/checkbox της στήλης Enabled
35apontos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τα κοίταξα όλα ένα-ένα (αν θες το πιστεύεις),δεν βρήκα όλο το μακρυνάρι της καταχώρησής σου. Θα ξαναψάξω,εσύ ξέρεις. Mαγεία,αν ήσουν στο μεσαίωνα θα σε καίγανε,τώρα απλά υποκλείνομαι. !ctrl+f Ναι,έψαξα χειροκίνητα όλες τις καταχωρήσει9ς του easy list,δεν το βρήκα έτσι,αλλά με το ψαχτήρι.
DeareN Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μπορει μηπως καποιος να μου εξηγησει πως το κανω στον Chrome? Εχει αλλες επιλογές, λιγότερες. Τα καταφερα με το να ξεκπλοκαρω το site insomnia.gr αλλα τωρα εχω διαφήμιση skroutz και ξεχωριστή διαφήμιση σε καθε αγγελια.
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Διαβάζω «ένα-ένα» και τραβάω τα μαλλιά μου. Έχει κουτάκι αναζήτησης εκεί. Αν πατήσεις το CTRL+F και γράψεις π.χ. μόνο το "calgary" (χωρίς τα αυτάκια), δε σου βρίσκει κάτι;
35apontos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Διαβάζω «ένα-ένα» και τραβάω τα μαλλιά μου. Έχει κουτάκι αναζήτησης εκεί. Αν πατήσεις το CTRL+F και γράψεις π.χ. μόνο το "calgary" (χωρίς τα αυτάκια), δε σου βρίσκει κάτι; Λύθηκε,αφού σου είπα.(Ctrl+F) Ναι,έψαχνα χειροκίνητα. lol
DeareN Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Στον Chrome δεν γινεται. Στον Mozzilla το εκανα αλλα δεν τον χρησιμοποιω γιατι πλεον κολλαει οταν αρχιζω να πληκτρολογω και δεν εχω βρει πιο add-on φταιει ούτε πως να το διορθώσω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Στον Chrome δεν γινεται. To ιδιο, δεν μπορω να δω καμια αγγελια. Να βγαλω τον chrome ή το adblock για χαρη των αγγελιων απλα δεν παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.