Mhs2k Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα, βοηθηστε με σε κατι που δε λεω να καταλαβω με τιποτα. Εχουμε μια σελιδα φυσικα με wordpress οπου εκει μεσα εχω κανει ας πουμε 3 Pages. π.χ. home, news, tips. γνωριζω οτι στη Home ειναι και τα posts (ανεξαρτητα σε ποια Category βρισκονται), γνωριζω επισης οτι αν θελω μπορω να του πω σε ποια σελιδα απο τις 3 θελω να ειναι τα posts (αλλα παλι ολα μαζεμενα) αυτο που δε γνωριζω ειναι αν μπορω να εχω Post ανα Page οπως ξεχωριζεται δηλαδη ανα κατηγορια να μπορει να γινει και ανα page. Ευχαριστω.
rebel2000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.... Κανονικά τα Pages εμφανίζουν το περιεχόμενο που περιέχουν αλλά εκτός απο αυτό μπορείς να εμφανίσεις και posts. Σε κάθε σελίδα μπορείς να εμφανίσεις συγκεκριμένα posts που ανήκουν σε κοινή κατηγορία ή έχουν συγκεκριμένα tags ή είναι κάποιο custom post type. Μπορείς π.χ. στη σελίδα αθλήτικα να εμφανίσεις όλα τα ποστς που ανήκουν στην κατηγορία αθλητικά.
Mhs2k Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς π.χ. στη σελίδα αθλήτικα να εμφανίσεις όλα τα ποστς που ανήκουν στην κατηγορία αθλητικά. Σωστα το καταλαβες, μονο που οι σελιδες απο μονες τους δεν εχουνε τροπο να φιλτραρουνε (αποσο βλεπω) ποιες κατηγοριες θα δειχνουνε.
x_maras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς να φτιάξεις δικό σου μενού με συγκεκριμένα categories και φυσικά μπορείς να επιλέξεις και μόνο ένα οπότε θα δείχνει μόνο τα post που έχει τοποθετησει στο συγκεκριμένο category. http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_categories δες εδώ πως μπορείς να βάλεις categories στο μενού Link
NiKoS WSN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μία άλλη ερώτηση σε σχέση με τα Page... έχω μία σελίδα σε wordpress (www.bla.gr) και θέλω να φτιάξω μία σελίδα (www.bla.gr/selida/) αυτή όμως να είναι τελείως αυτόνομη (www.bla.gr/selida.php) και την μόνη σχέση που θα έχει με το wordpress είναι να έχει το template, menu Κλπ κλπ αυτό πως γίνεται; Googlara αλλά δεν βρήκα αυτό που θέλω
x_maras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Είχα κάνει κάτι παρόμοιο παλιότερα. Δεν έχω τον κώδικα μιας και ένακα τη πρακτική μου τότε σε μια εταιρεία, αλλά η λογική που ακολούθησα ήταν η εξής. Πήρα το page.php και εκεί που φορτώνει το content της σελίδας, πρόσθεσα ένα if statement. > if(page_is(selida)){ wrapper_of_selida_php(); } elseif{ do_what_you_normaly_do(); } Ο παραπάνω κώδικας δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό wordpress κώδικα, τον έγραψα για να δώσω ένα παράδειγμα. Ρίξε επίσης μια ματιά εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα