Προς το περιεχόμενο

Ποιο νεο λαπτοπ στα 500€?

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα στα μουλτυραμα κ μου είπαν πως έχει εξαντληθεί σε όλη την ελλάδα. Είχε ένα εκθεσιακό κομμάτι ακόμα στην αθήνα αλλά αλλά προτίμησα να μην τον πάρω αφού δεν είχα κ κάποια εκπτωση.

Τελικά έκανα παραγγελία αυτόν http://www.multirama.gr/products/product?pid=0562832&catid=010200

κι αυτο ειναι πολυ καλο. το ιδιο ακριβως με αυτο που διαλεξα κι εγω, με μονες διαφορες, μεγαλυτερο σκληρο και περισσοτερη μνημη στην VGA.

επισης να συμπληρωσω στα προηγουμενα οτι, απο οτι φαινεται, εχει και καλη διαρκεια μπαταριας, δουλεψε σημερα για πανω απο 3 ωρες και ειχε ακομα. αρα υπολογιζω οτι πρεπει να φτανει τις 3,5 ωρες, ισως και λιγο παραπανω!!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σωστες και οι 2 παρατηρησεις. αλλα αυτο ειναι και πλεονεκτημα ταυτοχρονα. με 550€ δεν περιμενεις να παρεις κανα θεριο...!!!

Δημοσ.

χαχαχα... καλοοοοοο!!!

ευτυχως τον εχω κοψει τον φραπε, και δεν εχω τετοιες απαιτησεις...!! :-D

Δημοσ.

εγω που τον ειχα με μπαταρια να αναπαραγει ταινια στο 2ωρο 2 και κατι ψοφησε!!!!!

εε με την αναπαραγωγη της ταινιας, αυξανονται κατα πολυ τα watt του cpu και της καρτας γραφικων.

Αναλογως βεβαια και τι ταινια ειδες(σε μεγεθος εννοω).

Την αρχικη -12ωρη- φορτιση να φανταστω οτι την εκανες εε;

Δημοσ.

ναι μεχρι τωρα εχω κανει 2 πληρης φορτισεις και μια πληρη αποφορτηση....τωρα το δουλευω χωρις μπαταρια, μονο με το ρευμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...