roulaana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα στην πολύ αγαπητή κοινότητα.Είναι το πρώτο μήνυμα μου... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Μετά από format στο laptop μου (HP pavilion dv6700) και εφαρμογής windows 7 αντί των vista που φορούσε, κατά την προσπάθεια μου σύνδεσης του με την τηλεόραση μου μέσω του tv out διαπίστωσα ότι,πλέον, η σύνδεση αυτή ειναι "αδύνατη" διότι η εικόνα τρεμοπαίζει διαρκώς και δεν σταθεροποιείται. Σημειωτέον ότι πριν το format η σύνδεση γινόταν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς και ότι είναι η μοναδική που εξυπηρετεί και τις δύο συσκευές.Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις.
xristoforos89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 τους Drivers της καρτας γραφικων τους εχεις περασει; Αν ναι, περασες τους τελευταιους απο το site του κατασκευαστη;(nvidia-ati)
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 roulaana καλώς όρισες στο forum. Αφού έχεις εγκαταστήσει τους drives, πάτα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και μετά πάτα "Ανάλυση οθόνης".(εννοείται το λαπτοπ να το έχεις συνδεδεμένο με την τηλεόραση) Εκεί βλέπεις δύο εικόνες η μία να λέει 1 και η άλλη 2;
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Επειδή δεν το έπιασα μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot; Αν δεν ξέρεις πως, πες μου να σου πω, πως να το κάνεις. Επίσης το καλώδιο έχει κουμπώσει καλά; Αν το πιέσεις με το χέρι σου αλλάζει κάτι, σταθεροποιείται η εικόνα καθόλου;
roulaana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εννοώ ότι βγάζει δύο οθόνες (εικονιδια οθονών), που η μια λέει ένα και η άλλη δύο...επίσης δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα το καλώδιο. Άλλωστε την οθόνη την αναγνωρίζει από την έξοδο component.Δεν ξέρω τι να πω...δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει...
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν παίζει κάτι με την ανάλυση οθόνης. Παίξε λίγο με τις επιλογές ΑΝ έχει και βλέπεις. Λογικά το 2 είναι η tv σου. Καλό βράδυ απο μένα. Δουλειά αύριο γρρρρρρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.