Indiko_Xoiridio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μιας και πλησιάζει εξεταστική καιρός να αρχίσω σιγά σιγά να ρίχνω καμιά ματιά στα μαθήματα που χρωστάω. Στα Μαθηματικά ο καθηγητής δεν μας έχει δώσει σημειώσεις, αλλά το βιβλίο της 3ης Λυκείου. Με μια πρώτη ανάγνωση που έκανα διαπίστωσα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. (ή απλά εγώ έχω πολύ καιρό να διαβάσω μαθηματικά) Οπότε ψάχνω pdf/doc αρχεία που να έχουν λυμένα παραδείγματα ασκήσεων. Οι ύλη που έχουμε είναι: Καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων Απόσταση δύο σημείων στο Καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων Οι συντεταγμένες του μεσαίου σημείου στο Καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων Συναρτήσεις, Ορισμό , Μελέτη Συναρτήσεων παραδείγματα ασκήσεις Ισότητα Συναρτήσεων Γραμμικές Συναρτήσεις Μονότονες Συναρτήσεις Εκθετικές Συναρτήσεις Αντίστροφες Συναρτήσεις Ο Αριθμός "Euler" e Φυσικές Εκθετικές Συναρτήσεις Όρια Παράγωγος Λογάριθμοι Λογαριθμικές Συναρτήσεις Ολοκληρώματα Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
skipperas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 προφανώς θα είναι το 1ο εξάμηνο του φίλου,που συνήθως τα μαθηματικά ξεκινάνε με μαθηματικά 3ης λυκείου,ολοκληρώματα κλπ κλπ!Και γω θυμάμαι είχα ανοίξει το βιβλίο της 3ης να τα φρεσκάρω!
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ελπίζω να είσαι σε κάποιο ΤΕΙ που έχει σχέση με μουσική, φυσιοθεραπεία, λαϊκή τέχνη κτλ. Αν μου πεις τίποτα σε σχέση με οικονομία/πληροφορική κτλ. απλά θα λυπηθώ για άλλη μια φορά. Καθηγητής που πρότεινε το βιβλίο της 3ης λυκείου δε δικαιολογείται πουθενά και ποτέ.... αν είσαι σε ΑΕΙ θα βάλω τα κλάματα. ps. Καλή επιτυχία.
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι, γιατι στο σχολειο τα μαθαινουν τοσο καλα που μετα στο ΑΕΙ/TEI πρεπει να ξεκιναν απο διαφορικες εξισώσεις...
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι, γιατι στο σχολειο τα μαθαινουν τοσο καλα που μετα στο ΑΕΙ/TEI πρεπει να ξεκιναν απο διαφορικες εξισώσεις... Εμάς πάντως μας ξεκίνησαν με τριπλά ολοκληρώματα, διαφορικές και την υπόθεση του Riemann .
evabb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εμάς πάντως μας ξεκίνησαν με τριπλά ολοκληρώματα, διαφορικές και την υπόθεση του Riemann . ουτε καν διπλα ε; κατευθειαν στο ψητο τριπλα
thefirestarta Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Βιβλίο Μαθηματικών Λυκείου; Πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω σε ποια σχολή γίνονται αυτά!Εκτός κι αν είναι τρικ του καθηγητή για να διορθώσει γρήγορα τις κόλλες.
Ather Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Φυσικά όλα τα σχόλια ήταν για τα χαμηλό επίπεδο του τμήματος, χμφφφ. Τη γραμματική και την ορθογραφία πχ την παίζουμε όλοι στα δάχτυλα. Btw τα βιβλία λυκείου θεωρώ ότι είναι πολύ καλογραμμένα. Επίσης έχει λυμένα παραδείγματα αλλά και το λυσάριο.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Βασικά είναι αυτό που είπε ο skipperas. Είναι μάθημα του πρώτου εξαμήνου που μου είχε μείνει και τώρα αποφάσισα να το δώσω. @nicolaos13 Ευχαριστώ. Μπορώ να πω ότι με μια ματιά που έριξα, έχει αρκετά παραδείγματα. @Ather Το βιβλίο το έχω σε doc μορφή και δεν έχω το λυσάριο. Υπάρχει κάπου σε ηλεκτρονική μορφή;
partblah1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 πάνε στην e-class του ΕΚΠΑ εδώ..θα βρεις πολλά
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ουτε καν διπλα ε; κατευθειαν στο ψητο τριπλα Γι αυτό το χρωστάω ακόμη . Έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο ελληνικό ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ για τριτοβάθμια αλλά να ξεκινάει από τα πολύ βασικά κ να πηγαίνει μέχρι διπλά ολοκληρωματα κ διαφορικές εξισώσεις; Κάτι είχα ακούσει για το Γκαρούτσο αλλά δεν έχω ιδέα.
evabb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Γι αυτό το χρωστάω ακόμη . Έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο ελληνικό ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ για τριτοβάθμια αλλά να ξεκινάει από τα πολύ βασικά κ να πηγαίνει μέχρι διπλά ολοκληρωματα κ διαφορικές εξισώσεις; Κάτι είχα ακούσει για το Γκαρούτσο αλλά δεν έχω ιδέα. παραδιδονται ιδιαιτερα μαθηματα σε φιλικες τιμες. πληροφοριες με πμ :rolleyes:
insomniaK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ο Γκαρούτσος είναι ο αντίστοιχος Πατάκης της τριτοβάθμιας. Διαβάζοντας τον θα καταλάβεις τα βασικά και θα μάθεις να λύνεις συγκεκριμένες ασκήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.