oldnew Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ο φιλος μας ειπε οτι ειναι iPhone 3G.αρα μπορει να το παει σε οποια εκδοση θελει χωρις να εχει σωσει τα shsh.αυτο ισχυει για το 3GS και το 4.Μην τον μπερδευουμε λεγοντας πραγματα για τα οποια δεν ειμαστε σιγουροι... Ναι ε; Δεν το ήξερα αυτό. Απο ότι βλέπω η μπαταρία τα ίδια και τα αυτά... δεν έχει διαφορά.. :( δε το γλυτώνω μου φαίνεται.... Αν περιμένεις να δεις διάφορα με άλλη version.. Ίσως ένα κλικ καλυτερα να ήταν σε έκδοση 3x επειδή δεν εχει multitasking και πάλι το συζητάμε. Θές μπαταρία σίγουρα, όπως σου έγραψα το 3G ειναι αρκετά παλαιο, αποκλείεται η μπαταρία του να ειναι όπως ήταν.
kosmasgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Kαλησπερα. Μια ερώτηση offtopic. Ιδέα μου είναι η το wifi του iphone4 είναι πιο αδύναμο σε σχέση με αλλα κινητά ;
oldnew Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για το 4 δεν ειμαι σίγουρος. Για το 3GS , ναι υπάρχουν android με ποιο ισχυρό wifi.
kosmasgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ναι το είχα ακούσει. Αλλα έχω ακούσει τα ίδια και για το 4αρι.και τώρα που το έχω διαπιστώνω ότι σε σημείο που έβρισκα δυο δίκτυα με sony Ericsson τώρα με iphone4 δε βρίσκω κανένα .
~PNS~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνώ και εγώ οτι η μπαταρία του δε θα είναι τόσο ζωντανή.... αλλά τι να πώ... αν δε το πειράζω κρατάει μια χαρά και 1 εβδομάδα απο οτι το υπολογίζω (και βάλε) αλλά αν το πειράζω σε μισή-μία ημέρα θέλει φόρτισμα!!!
vangelis_k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά τι έγινε με την μπαταρία σου. Γιατί είχα παρόμοια προβλήματα. Του έκανα restore αφαίρεσα όλες τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει και από τότε για ένα μήνα περίπου η μπαταρία με έβγαζε χαλαρά 3 ημέρες. Από εχθές όμως άρχισε να πέφτει σαν τον υδράργυρο το χειμώνα, κατακόρυφα και πέσαμε στη 1,5 μέρα χωρίς να αλλάξει ιδιαίτερα η χρήση της συσκευής. Για να δούμε τι θα γίνει
~PNS~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά έχω ακόμη την 4.0 και το φορτίζω καθημερινά.... θέλω να το κάνω φορματ και να του περάσω την 4,1 για να δώ αν θα γίνει κάτι αλλα ακόμη το έχω στο ψήσιμο
vangelis_k Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν θα μας τρελάνει το μηχάνημα του το φόρτισα με τον φορτιστή και όλα καλά.Τις φορές που το είχα φορτίσει στον υπολογιστή η μπαταρία έκανε limit down σε χρόνους dt
~PNS~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 δλδ και εμένα ίσως για αυτό να μη κρατάει?? δεν εχω μετασχηματιστή... καπου χαθηκε στον προηγουμενο χρηστη του... και εχω μονο το καλοδιο και το φορτιζω στον υπολογιστη...
vangelis_k Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμασεις πρώτα να βρεις ένα φορτιστη μήπως και δεις βελτίωση
~PNS~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά... Έχω μια ερώτηση ακόμη για 'σας... Έχω ένα 3G όπως αναφέρω παραπάνω και τώρα τελευταία έχει αρχίσει και θέλει φωρτηση 2 φορές την ημέρα.. Το κινητό είναι 3ων ή 4ων χρονών... Υπάρχει περίπτωση να θέλει αλλαγή μπαταρίας?? ευχαριστώ εκ των πρωτερων... Επίσεις φοράει την έκδωση 4.0
Jimys2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Πετα το και παρε κανενα αληθινο smartphone ΟΚ, περα απο την πλακα, το πιο πιθανο ειναι πως οντως θελει αλλη μπαταρια αλλα ειλικρινα πιστευω πως θα σου κοστισει αρκετα και δεν ξερω αν αξιζει
Cham Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Restore και μετά set as new. Στηστο απο την αρχή και βάλε μόνο οτι θεωρείς απαραίτητο πάνω. Θα νομίζεις ότι άλλαξες μπαταρία αν το κάνεις όπως ακριβός στο γράφω.
gs20309 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά... Έχω μια ερώτηση ακόμη για 'σας... Έχω ένα 3G όπως αναφέρω παραπάνω και τώρα τελευταία έχει αρχίσει και θέλει φωρτηση 2 φορές την ημέρα.. Το κινητό είναι 3ων ή 4ων χρονών... Υπάρχει περίπτωση να θέλει αλλαγή μπαταρίας?? ευχαριστώ εκ των πρωτερων... Επίσεις φοράει την έκδωση 4.0 Τι εχεις ενεργό ρε παιδί μου. κ εγώ το 3g έχω.. με μέτρια χρήση με βγάζει 2 - 3 μέρες με απενεργοποιημένο 3g - wifi - push notifications- brightness στο μισό κτλ. συνίθως με το bluetooth ανοιχτό κ περιστασιακά 3g on - wifi on βγάζει 1 μέρα. 3ων χρόνων μπαταρία τι να κάνουμε..
~PNS~ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ανοιχτά έχω το brightness στα 1/4 περίπου, 3G on λόγω ότι μπενω facebook κλπ κλπ φορουμς και όταν είμαι σε κλειστό χώρο ή το βράδυ κλειστό τελίως... Αυτά η αλήθεια είναι ότι μπένω λίγο παραπάνω internet αλλά είναι πολύ τραβηγμένο όπως πέφτει...,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.