Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία IPhone

~PNS~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπανίως συμβαίνουν αυτα παντως, και συνηθως αν βάλεις λάθος μπαταρία. Η original πάντα ειναι ποιο εγγυημένη, αλλα θα την πληρώσεις ακριβά. Και για μεταχειρισμένο κινητο δεν μου ακούγεται καλα. Αυτη που βρηκες με 15€ μαϊμού πρέπει να ειναι. Αν θυμάμαι η original κάνει πολλαπλάσια. Πληρώνεις τη φίρμα apple βλέπεις...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαλλον αυτο φτεει τοτε... βαλε την 4.1 ή την 3.1.3

Πως να τη βάλει; Μόνο αν εχει γίνει jb στο παρελθόν ΚΑΙ ειναι σωσμενα τ τα shsh για την αντίστοιχη έκδοση στο Cydia, και πάλι η συγκεκριμένη διαδικασία θέλει εμπειρία.

Δημοσ.

Πως να τη βάλει; Μόνο αν εχει γίνει jb στο παρελθόν ΚΑΙ ειναι σωσμενα τ τα shsh για την αντίστοιχη έκδοση στο Cydia, και πάλι η συγκεκριμένη διαδικασία θέλει εμπειρία.

σωστα...

αλλα καλητερα να μας πει αν εχει κανει ποτε jb και αν εχει τα shsh. Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να κανει downgrade, με τοσους οδηγους που υπαρχουν θα το καταφερει...

Δημοσ.

Όλα αυτά που λέτε για μένα είναι κινέζικα!!!! Ανέφερα οτι δεν έχω ιδέα λίγο παραπάνω.....

Σήμερα το μεσημέρι θα το κατεβάσω απο την έκδοση 4,2 σε 4,1!!! και βλέπουμε!!!

Δημοσ.

πόσο στοίχημα πάς?? (^_^)

(φιλικά πάντα)

Αν την έβαλες σημαίνει ότι είχε ξαναγίνει jb στο παρελθόν σε αυτη την έκδοση. Στην αρχή αν θυμάμαι καλα εγραφες ότι δεν εχει γίνει jb.

Δημοσ.

δεν έγραψα κάτι τέτοιο.. αφού δεν ξέρω καν τι είναι......

τώρα το κινητό δουλεύει με 4,0!!! και βλέπουμε την πορία του απο αύριο!! :)

Δημοσ.

δεν έγραψα κάτι τέτοιο.. αφού δεν ξέρω καν τι είναι......

τώρα το κινητό δουλεύει με 4,0!!! και βλέπουμε την πορία του απο αύριο!! :)

η 4.0 κανει το 3g πολυ αργο. βαλε καλητερα την 4.1 ;)

Δημοσ.

ο φιλος μας ειπε οτι ειναι iPhone 3G.αρα μπορει να το παει σε οποια εκδοση θελει χωρις να εχει σωσει τα shsh.αυτο ισχυει για το 3GS και το 4.Μην τον μπερδευουμε λεγοντας πραγματα για τα οποια δεν ειμαστε σιγουροι...

Δημοσ.

Απο ότι βλέπω η μπαταρία τα ίδια και τα αυτά... δεν έχει διαφορά.. :( :( :(

δε το γλυτώνω μου φαίνεται....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...