~PNS~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!! Καλή χρονιά να έχουμε και όλες οι ευχές δικιές σας!! στο θέμα μας τώρα... πήρα ένα IPhone 3G απο ένα φιλαράκι μου χθές... το φόρτησα χθές το απόγευμα και κατα τις 12 με 1 που ξύπνησα (τα χαράματα) το εβγαλα απο τη φόρτηση.... σήμερα μίλησα το Maximum 25-35 λεπτά στο τηλέφωνο και περίπου όλη την άλλη ώρα έστελνα μηνύματα.... η μπαταρία έχει φτάσει αρκετά χαμηλά αυτή τη στιγμή χωρίς ομως να κοκκινήσει... (ετοιμο πρέπει να ειναι δηλαδη να κοκκινήσει) ειναι λογικό αυτό?? τοσο κρατάει η Μπαταρία ενώς Iphone?? ή είναι λίγο κλ@σμένη η συγκεκριμένη?? ευχαριστώ
nikoskon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σϊγουρα κρατάει πολυυυυύ περισσότερο. Θα σου πρότεινα να μην απευθυνθείς στην Apple αλλά σε κάποιο κατάστημα που ασχολείται με iPhones. Αν μένεις Δυτικά Προάστεια, ξέρω έναν τύπο στο Ίλιον που διατηρεί μαγαζί με μεταχειρισμένα και είναι και Apple Developer το παλικάρι. Πιστεύω θα βρεις την υγειά σου. Βέβαια ένα restore στην συσκευή δεν θα έβλαπτε!
~PNS~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το κινητό έγινε Format προχθές για να είναι σαν καινούριο και μπλά μπλα.... λογου του οτι αλλάζει χέρια..... λέτε να τα εχει κλ@σει η μπαταρία??? πόσο περίπου πάει η αλλαγή αυτή? γνωρίζει κάποιος??? στο σκουτζ που εριξα μια ματιά βρήκα μπαταρία IPhone 3GS 15€!! Ησχύει αυτή η τιμή???
nikoskon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 To iPhone πωλείται ως gadget, as is. Δεν έχει αφαιρούμενα μέρη. Εν τούτοις αν πιάνουν τα χέρια σου και ψάξεις στο net θα δεις πως αλλάζουν μπαταρία αλλά δεν στο συνιστώ. Η μπαταρία μπορεί να κάνει 15€ σαν υλικό αλλά η τοποθέτηση θα σου κοστίσει ανάλογα με το που θα πας. Όσο για την διάρκεια, iPhone 3GS με Enable 3G->ON και PUSH ενεργό, με πέραν του δέοντος χρήση κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες. Με την stock μπαταρία πάντα και χωρίς jb.
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το 3G ειναι πολυ παλαιό πλέον. Ειναι δεδομένο ότι η μπαταρία του θα εχει πέσει πολυ.
~PNS~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Όσο για την διάρκεια, iPhone 3GS με Enable 3G->ON και PUSH ενεργό, με πέραν του δέοντος χρήση κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες. Με την stock μπαταρία πάντα και χωρίς jb. στα ελληνικά?? δεν ειμαι expert... δεν έχω ιδέα απο όλα αυτά!!!!
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πάντως εγω με το 3GS καινούριο δεν έβγαλα ποτε πάνω απο 1.5 μέρα. Η χρήση που του κάνω βεβαια ειναι μαλλον μεγάλη. Με jb πάντα, αλλα νομιζω ότι καταναλώνει λιγότερο απο μη jb λόγω διαγραφής πάνω απο 20 daemon που κανονικά τρέχουν μόνιμα και άπειρες άλλες βελτιώσεις.
~PNS~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 δε ξέρεις ομως ίσως να έγινε λάθος φόρτηση την πρώτη φορά και να καταστράφηκε η μπαταρία σου... στο συγκεκριμένο iphone που έχω το παιδί που το είχε το κράταγε μέχρι και 2 εβδομάδες.. αλλα δε το χρισημοποιούσε σχεδών ποτέ... μονο μουσική άκουγε!!!!
nikoskon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τί να σας πώ παίδες... 3GS με διάρκεια μπαταρίας Desire HD πρώτη φορά ακούω! Μάλλον πρέπει να αποσαφηνίσουμε ξανά τα περί χρήσεως... όπως και να έχει, εφόσον δεν έπαιξε σωστα με restore πας για αλλαγή μπαταρίας...
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Boys, αμα σερφαρεις τη μισή μέρα, δουλεύεις excell την άλλη μισή κλπ, οποίο smartphone και να έχεις δε θα σου βγάλει ουτε μέρα. Εβδομάδα θα βγάλει μόνο αν το χρησιμοποιείς σαν απλο τηλέφωνο. Και ίσα ίσα επειδή το έχω ψάξει σε ειδικά φορούμ για iPhone, το δικό μου καταναλώνει λιγοτερο. Χαρακτηριστικό ότι σε αδράνεια όλο το βράδυ απο 100% μπαταρία, το πρωί εχει 99%. 1.5 χρόνο κινητο υπερδουλεμενο. Συνήθως τα περισσότερα την άλλη μέρα έχουν 93-95%. (με wifi ανοιχτά τηλέφωνο 3G κλπ). Υπεύθυνο για την τόσο μικρή κατανάλωση οι τροποποιήσεις που έχω κάνει. Οταν δουλεύει για ώρες και βαριά πράγματα , ειναι αυτονόητο ότι μπορει να μη βγάλει ουτε τη μετα. Το desireHd με ανάλογης χρήση δεν εχει βγάλει ουτε το 1/3 της μέρας τεσταρισμενα... Και ενοειται εχει πέσει και η δικιά μου μπαταρία. Γι αυτο και δε βγάζεις άκρη με τη μπαταρία ειδικά, στα φόρουμ. Ο ενας ορκίζεται ότι με βαριά χρήση του βγάζει 2 μέρες και ο άλλος γράφει ότι δε του βγάζει τη μέρα. Στο ιδιο κινητο. Απλά η βαριά χρήση του ενός, ειναι εντελώς ελαφριά για τον άλλο..
nikoskon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αμ 'γεια σου... Στην περίπτωση του φίλου μας η αλλαγή μπαταρίας είναι μονόδρομος νομίζω... Και αν βρει με πιο ισχυρή μπαταρία να βάλει, ακόμα καλύτερα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
~PNS~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι αλλα αν βρώ μεγαλύτερη μπαταρία δε θα ειναι apple..... και με το θέμα μπαταρία δε θελω να παίξω γιατί αν μπου κάει κανένα κράου έτσι όπως κοιμάμε και βρεθώ με καμένο πρόσωπο.. εε να παει να... και το Iphone και το καλό του μετά.....
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι αλλα αν βρώ μεγαλύτερη μπαταρία δε θα ειναι apple..... και με το θέμα μπαταρία δε θελω να παίξω γιατί αν μπου κάει κανένα κράου έτσι όπως κοιμάμε και βρεθώ με καμένο πρόσωπο.. εε να παει να... και το Iphone και το καλό του μετά..... Πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας βλέπεις. Βρες καμια μαϊμού μπαταρία, και αν βρεις και μεγαλύτερη όπως σου είπε και ο Νικος παραπάνω. Το πρόβλημα ειναι πως θα την βάλεις. Δεν ειναι καθόλου εύκολο. Δες στο google οδηγίες. Οι περισσότεροι που το έχουν κάνει, έχουν στραβό το πίσω καπάκι. Με πολυ προσοχή γιατί προβλέπω το επόμενο post σου να ειναι έκοψα την καλωδιοταινια της οθόνης. Επίσης παίζει ρόλο η σειρά με την οποία ξεσυνδεεις κάποιους κονεκτορες γιατί αν τους ξεσινδεσεις με λάθος σειρά δεν ξαναξεκινα.
~PNS~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι ρε συ.. αλλα αυτό με το θεμα της μπαταρίας ισχήει.. την εχω πατήσει με άλλο κινητό που έβαλα μεγαλήτερη μπαταρία.. και τσούβ.. κάηκε... (δεν εκανε μπαμ..) αλλα μου έκαψε την πλακέτα.. και πάει.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.