Str Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 να θέσω μια άλλη οπτική, ειδικά με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις? για αρχή να επισημάνω ότι οι ακριβές αυτές κάρτες δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο, υπό την έννοια ότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρουν τρόπο να παράγουν πάνω από 60 frames στα πάντα, έτσι? τι θα λέγατε για ένα benchmark review με τις φθηνές κάρτες? για παράδειγμα ο μισός gaming world τις μέρες που έβγαινε το SC2 ρωτούσε αν θα μπορούσε να το παίζει αξιοπρεπώς! για μένα θα ήταν απείρως πιο αξιόλογο ένα review που να αναλύσει με πόσα λιγότερα λεφτά θα μπορούσα να παίζω διάφορα παιχνίδια, και σε τι αναλύσεις... να ξέρουμε επί της ουσίας το frame/euro ratio. και όλα αυτά σε καινούρια παιχνίδια σκεφτείτε το!
STORM1978 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 τωρα αν κανεις και κανενα review στο σtυλ του GURU3D Hilbert νομιζω θα ηταν σουπερ. τωρα θα μπορουσα να στειλω και την 5870 μου αλλα δυστηχως αυτη την εποχη λιωνω το NFS HP2 και το Starcraft 2 οποτε δεν μπορω να τα παιξω με την onboard δεν λεει. αν ειχα την παλια καλη μου 4870Χ2 κατι θα γινοταν.
caution Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ( Τις 2gb εκδόσεις έχεις ή τις καινούργιες τις μικρότερες ; )
LuNaTiC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 αν ειχα την παλια καλη μου 4870Χ2 κατι θα γινοταν. Τι έπαθε?
Tony_Montana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 να θέσω μια άλλη οπτική, ειδικά με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις? για αρχή να επισημάνω ότι οι ακριβές αυτές κάρτες δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο, υπό την έννοια ότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρουν τρόπο να παράγουν πάνω από 60 frames στα πάντα, έτσι? τι θα λέγατε για ένα benchmark review με τις φθηνές κάρτες? για παράδειγμα ο μισός gaming world τις μέρες που έβγαινε το SC2 ρωτούσε αν θα μπορούσε να το παίζει αξιοπρεπώς! για μένα θα ήταν απείρως πιο αξιόλογο ένα review που να αναλύσει με πόσα λιγότερα λεφτά θα μπορούσα να παίζω διάφορα παιχνίδια, και σε τι αναλύσεις... να ξέρουμε επί της ουσίας το frame/euro ratio. και όλα αυτά σε καινούρια παιχνίδια σκεφτείτε το! +1
STORM1978 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Τι έπαθε? οπως ειπε και ο GEORGE την εδωσα για να παρω την 5870 αν και ηταν τερας... το μονο κακο της οπως και σε ολες βεβαια τις 4870Χ2 ηταν ο ηχος του ανεμιστηρα και οτι εβραζε...
gusteg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 προσωπικά το μόνο που θα ήθελα σε review είναι κατανάλωση και starcraft2 σε 2550χ1440 με ή χωρίς φίλτρα. Έχοντας διαβάσει πολλά review σχετικά ποτέ δεν κατάλαβα ποια vga θα είναι αρκετή για απροβλημάτιστο gaming. Νομίζω το αν μια κάρτα βγάζει 66 ή 100 frames δεν παίζει ρόλο, το πλέον κρίσιμο είναι ποια είναι η κατάλληλη για κάθε game και ανάλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.