T-Rex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Panasonic TX P50C2E - 50" Plasma TV - HD Ready - 100Hz 649 euro @ Public Skroutz
djcat Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ψηλέ, λίγο προσοχή στο τι βάζουμε για προσφορές. Υπάρχει και κόσμος που δεν ξέρει και παίρνει απο εδώ. Μακριά!
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 γιατι ρε αδερφε, μια χαρα προσφορά ειναι...
thinlizzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ψηλέ, λίγο προσοχή στο τι βάζουμε για προσφορές. Υπάρχει και κόσμος που δεν ξέρει και παίρνει απο εδώ. Μακριά! +1 50" με ανάλυση 1024 x 768??? Μακριά...
T-Rex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 H τιμή της TV (649ε) σε σχέση με την τιμή που πωλείται κανονικά (799ε) την καθιστά αντικειμενικά προσφορά. Από εκεί και πέρα η αξιολόγηση των τεχνικών χαρακτηριστικών και η απόφαση αγοράς ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Μπορεί πχ κάποιον να τον ενδιαφέρει μόνο η μεγάλη διαγώνιος και όχι το HD (blue ray κλπ) γιατί παρακολουθεί μόνο κανάλια τηλεόρασης (όπου ακόμα και οι 400 γραμμές σάρωσης είναι αρκετές)
beez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εγω εχω να πω καλη τύχη και καλή υπομονή με το public....
paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 εγω εχω να πω καλη τύχη και καλή υπομονή με το public.... +1000 εχουν αρχισει κόλπα πλαισίου, γερμανού κ.ο.κ.
anivas11 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σιγά τις ευκαιρίες. Τον Ιούνιο πήρα την 50s20 με 790€ και 24 δόσεις από το Πλαίσιο. Σαν πολύ δεν ανέβασαν τις τιμές ?
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά είναι παλιό μοντέλο σε απόσυρση. Αν το ψαξετε σε ξένα site θα δείτε ότι στα περισσότερα γράφει Not more available, και όπου πουλιέται ακόμα, κυμαίνεται από 450-570€. Οπότε επειδή κάποιοι δικοί μας το έχουν "ξεχασμένο" στα 799, δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι είναι προσφορά το 649 του Public
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σιγά τις ευκαιρίες. Τον Ιούνιο πήρα την 50s20 με 790€ και 24 δόσεις από το Πλαίσιο. Σαν πολύ δεν ανέβασαν τις τιμές ? Αυτό ναι, είναι καλή προσφορά. Και εγώ γι' αυτή πήγαινα αλλά δεν τη βρήκα. Πήρα την 46S20 στα 699Ευρώ. Είσαι ευχαριστημένος από τη TV?
kyriosotinanai Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 εγω εχω να πω καλη τύχη και καλή υπομονή με το public.... Γιατί, σιγά... Τι κι αν το ebook-reader της προσφοράς που παρήγγειλα τέλος Νοεμβρίου δεν έχει έρθει ακόμα... Ποιος βιάζεται;
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά είναι παλιό μοντέλο σε απόσυρση. Αν το ψαξετε σε ξένα site θα δείτε ότι στα περισσότερα γράφει Not more available, και όπου πουλιέται ακόμα, κυμαίνεται από 450-570€. Οπότε επειδή κάποιοι δικοί μας το έχουν "ξεχασμένο" στα 799, δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι είναι προσφορά το 649 του Public Πολυ σωστα. Η μονη λυση για να δειτε αν κατι ειναι προσφορα πραγματι, ειναι να δειτε τιμη τωρα εξω, και το price history και εδω αλλα και εξω.
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 +1 50" με ανάλυση 1024 x 768??? Μακριά... Αν δεν εισαι επηρεασμενος απο ολο αυτο το HD διαφημιστικο τσουναμι και δε βλεπεις τηλεοραση σε αποσταση μικροτερη του 1ος μετρου βλεπεις μια χαρα. Τα υπολοιπα ειναι καθαρα ψυχολογικα και ισως καποιες φορες ψυχαναγκαστικα. Βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Και το λεω επειδη εχω παρακολουθησει 50αρα σε τετοια αναλυση και δεν ειναι κατι το τοσο τρομερο... Αν μαλιστα για παραδειγμα μου εδιναν θεωρητικα μια της σειρας G 50αρα σε αναλυση 768 το πιο πιθανο ειναι οτι θα την προτιμουσα απο μια της σειρας U σε 1080
thinlizzy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν εισαι επηρεασμενος απο ολο αυτο το HD διαφημιστικο τσουναμι και δε βλεπεις τηλεοραση σε αποσταση μικροτερη του 1ος μετρου βλεπεις μια χαρα. Τα υπολοιπα ειναι καθαρα ψυχολογικα και ισως καποιες φορες ψυχαναγκαστικα. Βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Και το λεω επειδη εχω παρακολουθησει 50αρα σε τετοια αναλυση και δεν ειναι κατι το τοσο τρομερο... Αν μαλιστα για παραδειγμα μου εδιναν θεωρητικα μια της σειρας G 50αρα σε αναλυση 768 το πιο πιθανο ειναι οτι θα την προτιμουσα απο μια της σειρας U σε 1080 Αν είναι να πάρεις 50" για να βλέπεις Μενεγάκη τότε ΟΚ. Ούτε κανένα Τσουνάμι με πήρε ούτε κανας τυφώνα. Επειδή τυχαίνει να έχουν περάσει από τα χέρια μου και HDReady (Pioneer) και HD (Panasonic) στις 50", για αναλογικό θέλει να είσαι σε απόσταση πάνω από 2,5m, αλλιώς στραβώνεσαι. Την 50άρα θα την πάρεις για να βλέπεις ταινίες. Ναι όντως πάνω από τα 3m και πάνω δεν διακρίνεις διαφορά από 768 σε 1080. Υπάρχει όμως αισθητή διαφορά στην ποιότητα του panel της C2 με αυτό της σειράς G ακόμη και με αυτό της U.
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι να πάρεις 50" για να βλέπεις Μενεγάκη τότε ΟΚ. Ούτε κανένα Τσουνάμι με πήρε ούτε κανας τυφώνα. Επειδή τυχαίνει να έχουν περάσει από τα χέρια μου και HDReady (Pioneer) και HD (Panasonic) στις 50", για αναλογικό θέλει να είσαι σε απόσταση πάνω από 2,5m, αλλιώς στραβώνεσαι. Την 50άρα θα την πάρεις για να βλέπεις ταινίες. Ναι όντως πάνω από τα 3m και πάνω δεν διακρίνεις διαφορά από 768 σε 1080. Υπάρχει όμως αισθητή διαφορά στην ποιότητα του panel της C2 με αυτό της σειράς G ακόμη και με αυτό της U. για το τι panel εχει η C2 δε γνωριζω και δε μιλησα γι αυτο. Την 50αρα θα την παρεις και για τηλεοπτικο σημα και οχι μονο για ταινιες. Και τηλεοπτικο σημα δε σημαινει βεβαια μονο πρωινες ή μεσημεριανες εκπομπες. Δεν εχουμε καμια τρομερη διαφωνια, συμφωνω σε αυτα που λες. Διαφωνω στο οτι δεν ειναι και τοσο τρομερο στο να ειναι HDready. Και φυσικα δε θα παρεις 50αρα για το 1,5 μετρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.