Προς το περιεχόμενο

προβλημα με Macbook Pro

mourlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά το permission repair που πρότεινα παραπάνω λύνει το πρόβλημα προσωρινά.

Μετά από πολύ google από οτι φαίνεται το πρόβλημα στο 10.6.6 βρίσκεται στο spotlight και το bootcamp. Αυτό που έκανα είναι να πάω στο privacy του spotlight (system preferences-->spotlight-->privacy) και να προσθέσω στην λίστα το bootcamp partition. Restart και αυτόματα το σύστημα έγινε λειτουργικότατο όπως και πριν. Το δουλεύω κανένα 3ωρο-4ωρο τώρα με αρκετά restart και browsing και όλα άψογα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά το permission repair που πρότεινα παραπάνω λύνει το πρόβλημα προσωρινά.

Μετά από πολύ google από οτι φαίνεται το πρόβλημα στο 10.6.6 βρίσκεται στο spotlight και το bootcamp. Αυτό που έκανα είναι να πάω στο privacy του spotlight (system preferences-->spotlight-->privacy) και να προσθέσω στην λίστα το bootcamp partition. Restart και αυτόματα το σύστημα έγινε λειτουργικότατο όπως και πριν. Το δουλεύω κανένα 3ωρο-4ωρο τώρα με αρκετά restart και browsing και όλα άψογα.

φιλε μου τα ιδια προβληματα εχω και εγω!εκανα φορματ κτλ αλλα λογικο ειναι μετα απο τα update να μου κανει το ιδιο προβλημα ξανα και ξανα.εκανα και repair permission και παλι τα ιδια!macbook 13 unibody εχω.το ειπα το προβλημα σε ενα φιλαρακι που εχει το ιδιο και αυτος μου λεει οχι εγω δεν εχω κανενα προβλημα...η διαφορα μας ειναι οτι εγω εχω bootcamp αυτος οχι.εκανα αυτο που ειπες απο το system preferences-spotlight και ελπιζω να διωρθωθει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...