Προς το περιεχόμενο

προβλημα με Macbook Pro

mourlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα Ινσομνιαξς,

οπως λεει και ο τιτλος τις τελευταιες 2 -3 μερες, μετα το update που μας εκανε η Αππλ δυστηχως κολανε τα παντα, στο τσακ ειμαι για εκπαραθυρωση. απο τα λιγα που ειδα στο Activity monitor ο επεξεργαστης ειναι νορμαλ ο σκληρος ομως δειχνει να κανει ατελειωτο read/write. εχω κλεισει το airport και ολα τα συναφη προγραμματακια που ετρεχα αλλα το προβλημα παραμενει, ακομα και σε safe mode.

το λαπτοπ ειναι mac book pro @2.8 και 4GB ram με 500αρι σκληρο.

Αν ειχε καποιος το ιδιο προβλημα ας ριξει λιγο τα φωτα του.

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηγα στο σεβις το απόγευμα και μου ειπαν να κάνωεγκατασταση ξανα το Mac Ος και αν συνεχίσει θα μου αλλάξουν το δίσκο, εκανε και μπροστά μου hardware testκαι βγήκαν ολα οκ. Τι να πω.

αστα φιλε μου και εμενα τα ιδια απο το κολοupdate ειναι αν εχεις bootcamp καντο eject και μαλλον θα λυθουν ολα σε εμενα ετσι εγινε και στο μακ μινι και στο μακμπουκ προ μου

α απαντησε αν λυθηκε το προβλημα γιατι μπορει να απασχολει και αλλους να μαθουμε τι εγινε

Μια από τα ίδια...το τελευταίο update τα ξέσκισε όλα και μάλλον επιστρέφω στο 10.6.5. Εμείς θα πληρώσουμε την βιασύνη τους για το applestore.

ειχα το ιδιο προβλημα με το 10.6.5 και αναγκαστικα να κανω format...ουτε ενα μηνα χρησης...

ευτυχως με το 10.6.6 δεν ειχα κανενα θεμα.

Κατέληξαν να είναι χειρότεροι από την Microsoft...υποτίθεται ότι κυκλοφορούν πιο αραιά update για να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος αλλά τρέμει η ψυχή μας κάθε φορά που εγκαθιστούμε κάτι καινούργιο. Έχουν γεμίσει τα forums με διαμαρτυρίες.... :mad:

Και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα με το macbook pro και παρατήρησα απο το activity monitor ότι του καταναλώνει μνήμη το mds, μόλις το κάνω off στρώνει, για τσεκάρετε το.

Λυση ακόμα δεν εχω βρεί.

Εγώ σε macbook pro 13αρι μοντελο 2010 δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δείτε μήπως είναι αυτό με το bootcamp.Μόνο αυτό φαίνεται "λογικό"...

Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό ακόμη και να είναι το bootcamp. Πρόκειται για πρόγραμμα της apple που συμπεριλαμβάνεται στο λειτουργικό και δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία.

Να ξεστραβωθούν και να φτιάξουν σωστά updates και αν δεν μπορούν να μας το πουν να επιστρέψουμε στα windows. Δεν έχω καμια απολύτως όρεξη για φορματ και να περνάω από την αρχή bootcamp.

Είναι απαράδεκτο να κολλάει το λειτουργικό ύστερα από update και το χειρότερο είναι οτι δεν συμβαίνει για πρώτη φορά

Φίλε μου και εγώ με το ίδιο μοντέλο με σένα δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχω κάνει όλα τα update κανονικά.

Κατέβασε την Combo έκδοση μήπως διορθώσει.

Φίλε μου και εγώ με το ίδιο μοντέλο με σένα δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχω κάνει όλα τα update κανονικά.

Κατέβασε την Combo έκδοση μήπως διορθώσει.

Εσύ στάθηκες τυχερός αλλά με λίγο google θα διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα με το 10.6.6 έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Έχω κάνει όλα όσα προτείνονται (combo update, disk permissions κτλ κτλ) χωρίς αποτελέσματα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους άλλους χρήστες. Για να μην χρυσώνουμε το χάπι, το update αυτό ίσως είναι από τις μεγαλύτερες πατάτες που έχουν γίνει από την Apple τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο software και σίγουρα μεγάλο πλήγμα στο prestige του σταθερού λειτουργικού που δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ format. :wacko:

• Moderators

Εσύ στάθηκες τυχερός αλλά με λίγο google θα διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα με το 10.6.6 έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας.

Για δες καιρο που διαλεξα,macbooki ν αγορασωwhistling.png

Κ εν αγνοια κινδυνου, εκανα το update χωρις να ιδρωσει τ αυτι μου, αμεσως μετα το format. Να μην το ματιασω βεβαια,ολα δουλευουν απροσκοπτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...