mourlos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα Ινσομνιαξς, οπως λεει και ο τιτλος τις τελευταιες 2 -3 μερες, μετα το update που μας εκανε η Αππλ δυστηχως κολανε τα παντα, στο τσακ ειμαι για εκπαραθυρωση. απο τα λιγα που ειδα στο Activity monitor ο επεξεργαστης ειναι νορμαλ ο σκληρος ομως δειχνει να κανει ατελειωτο read/write. εχω κλεισει το airport και ολα τα συναφη προγραμματακια που ετρεχα αλλα το προβλημα παραμενει, ακομα και σε safe mode. το λαπτοπ ειναι mac book pro @2.8 και 4GB ram με 500αρι σκληρο. Αν ειχε καποιος το ιδιο προβλημα ας ριξει λιγο τα φωτα του. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 14 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 14 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος πετα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε
mourlos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 κανεις ρε παιδες.Καλως το παω στο σερβις ΥΓ κεβιν Μπ το ειδα το σχολιο σου και λυπαμαι πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δεν μου έρχεται τπτ στο μυαλό φιλαράκι, το format δεν είναι εφικτό? πρώτη φορά ακούω το συγκεκριμένο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πηγα στο σεβις το απόγευμα και μου ειπαν να κάνωεγκατασταση ξανα το Mac Ος και αν συνεχίσει θα μου αλλάξουν το δίσκο, εκανε και μπροστά μου hardware testκαι βγήκαν ολα οκ. Τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αστα φιλε μου και εμενα τα ιδια απο το κολοupdate ειναι αν εχεις bootcamp καντο eject και μαλλον θα λυθουν ολα σε εμενα ετσι εγινε και στο μακ μινι και στο μακμπουκ προ μου α απαντησε αν λυθηκε το προβλημα γιατι μπορει να απασχολει και αλλους να μαθουμε τι εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μια από τα ίδια...το τελευταίο update τα ξέσκισε όλα και μάλλον επιστρέφω στο 10.6.5. Εμείς θα πληρώσουμε την βιασύνη τους για το applestore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ειχα το ιδιο προβλημα με το 10.6.5 και αναγκαστικα να κανω format...ουτε ενα μηνα χρησης... ευτυχως με το 10.6.6 δεν ειχα κανενα θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ειχα το ιδιο προβλημα με το 10.6.5 και αναγκαστικα να κανω format...ουτε ενα μηνα χρησης... ευτυχως με το 10.6.6 δεν ειχα κανενα θεμα. Κατέληξαν να είναι χειρότεροι από την Microsoft...υποτίθεται ότι κυκλοφορούν πιο αραιά update για να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος αλλά τρέμει η ψυχή μας κάθε φορά που εγκαθιστούμε κάτι καινούργιο. Έχουν γεμίσει τα forums με διαμαρτυρίες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα με το macbook pro και παρατήρησα απο το activity monitor ότι του καταναλώνει μνήμη το mds, μόλις το κάνω off στρώνει, για τσεκάρετε το. Λυση ακόμα δεν εχω βρεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγώ σε macbook pro 13αρι μοντελο 2010 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δείτε μήπως είναι αυτό με το bootcamp.Μόνο αυτό φαίνεται "λογικό"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγώ σε macbook pro 13αρι μοντελο 2010 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δείτε μήπως είναι αυτό με το bootcamp.Μόνο αυτό φαίνεται "λογικό"... Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό ακόμη και να είναι το bootcamp. Πρόκειται για πρόγραμμα της apple που συμπεριλαμβάνεται στο λειτουργικό και δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία. Να ξεστραβωθούν και να φτιάξουν σωστά updates και αν δεν μπορούν να μας το πουν να επιστρέψουμε στα windows. Δεν έχω καμια απολύτως όρεξη για φορματ και να περνάω από την αρχή bootcamp. Είναι απαράδεκτο να κολλάει το λειτουργικό ύστερα από update και το χειρότερο είναι οτι δεν συμβαίνει για πρώτη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου και εγώ με το ίδιο μοντέλο με σένα δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχω κάνει όλα τα update κανονικά. Κατέβασε την Combo έκδοση μήπως διορθώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου και εγώ με το ίδιο μοντέλο με σένα δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχω κάνει όλα τα update κανονικά. Κατέβασε την Combo έκδοση μήπως διορθώσει. Εσύ στάθηκες τυχερός αλλά με λίγο google θα διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα με το 10.6.6 έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Έχω κάνει όλα όσα προτείνονται (combo update, disk permissions κτλ κτλ) χωρίς αποτελέσματα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους άλλους χρήστες. Για να μην χρυσώνουμε το χάπι, το update αυτό ίσως είναι από τις μεγαλύτερες πατάτες που έχουν γίνει από την Apple τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο software και σίγουρα μεγάλο πλήγμα στο prestige του σταθερού λειτουργικού που δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εσύ στάθηκες τυχερός αλλά με λίγο google θα διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα με το 10.6.6 έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Για δες καιρο που διαλεξα,macbooki ν αγορασω Κ εν αγνοια κινδυνου, εκανα το update χωρις να ιδρωσει τ αυτι μου, αμεσως μετα το format. Να μην το ματιασω βεβαια,ολα δουλευουν απροσκοπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.