salamalekum Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 γειά σας και καλή χρονιά! όποιος μπορεί ας βοηθήσει.. ψάχνω τους drivers για το wireless 802.11 bg lan του λαπτοπ ASUS ASPIRE 3682wxci .. για WINDOWS XP SP2 στο επίσημο site βρίσκω μόνο κατηγορία 3680.. στο ιντερνετ search βρισκω ότι νάναι..
filip123go Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς να κατεβάσεις το drivermax και να το ψάξεις από εκεί..! (πρέπει να κάνεις λογαριασμό, αλλά είναι τζάμπα) Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια... Αλλιώς πες μας ποιο μοντέλο είναι η κάρτα σου για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο... (Λογικά κάποια atheros θα είναι)
salamalekum Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 τι είναι το drivermax ? μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο? η κάρτα δε ξέρω ποιο μοντέλο είναι. το λαπτοπ είναι μιας φίλης που του έκανε φορμάτ και δεν έχει πια τους αρχικους drivers.. λογικά atheros ή Intel θαναι.. αλλα πώς το βλέπω αυτό ? ευχαριστώ
filip123go Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, σύμφωνα με αυτό Η κάρτα σου είναι intel, οπότε μπαίνεις εδώ και πατάς κάτω αριστερά το "Run Intel® driver update utility" .. Αν δεν την βρει, τότε θα σου πω για το driver max...
salamalekum Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 όντως ναι έχεις δίκιο, Intel είναι .. (Intel PRO/Wireless 3945ABG, WiFi 802.11a/b/g Wireless LAN Connection) θα το δοκιμάσω αύριο φίλε αυτό που πρότεινες γιατι το λαπτοπ δεν είναι μαζί μου αυτή τη στιγμή.. ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.