Προς το περιεχόμενο

Hacking the Counter Strike 1.6

Jojos15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως σιγουρα υπαρχει μια εντολη που παγωνει ολους τους παιχτες και εσενα!

ηταν καπως

>pass_time

Κατι τετοιο. Αλλα εγω ψαχνω να παγωνει μονο ο αλλος :rolleyes:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό θα πεί εξέλιξη... από το να ψάχνουν ήδη υπάρχοντα hacks επινοούν δικά τους. :P

Κάτι είναι και αυτό.

Δημοσ.

Αν τύχαινε να παίζω και να το κάνει κάποιος θα έβαζα ότι γνωριμίες έχω στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος να τον βρω και όταν τον έβρισκα θα παραφύλαγα το βραδυ που θα έβγαινε έξω θα έμπαινα σπίτι του και θα του ξήλωνα το router. Η μπορεί και απλά να μην έπαιζα ξανά στον server. ΠΟΛΥ μ@λ..@#$ να το κανεις αυτό, οποιος το κάνει αξίζει απαγόρευση χρήσης pc για τα επόμενα 365 χρονια και μαστίγωμα δημοσίως. :devil: :devil: :devil: (και αν παραβιάσει την απαγόρευση μια ώρα κλεισμένος σε κοτέτσι με τις φονικές κότες μου) :devil: .

Ούτε εγώ δεν ξέρω γιατί τα έγραψα αυτά :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Εγω εχω 2 αποριες στο ολο στορυ που προσπαθει να μας πουλησει ο τυπος.

1ον) Ο τυπος που εχασε ειναι τοσο μλκς που εδωσε 200 ευρω εvω εβλεπε οτι καποια πουστια παιζοταν?

2ον) Ποιος πιτσιρικος κουβαλαει 200 ευρω πανω του οταν παει σε Νετ καφε? και λεω πιτσιρικος γτ ποιος λογικος 20+ παιζει ακομα CS?

Δημοσ.

Εγω εχω 2 αποριες στο ολο στορυ που προσπαθει να μας πουλησει ο τυπος.

1ον) Ο τυπος που εχασε ειναι τοσο μλκς που εδωσε 200 ευρω εvω εβλεπε οτι καποια πουστια παιζοταν?

2ον) Ποιος πιτσιρικος κουβαλαει 200 ευρω πανω του οταν παει σε Νετ καφε? και λεω πιτσιρικος γτ ποιος λογικος 20+ παιζει ακομα CS?

Απορω που βλεπεις το παραλογο. :-D

Δημοσ.

Ισχύει

Ποιος πιτσιρικος κουβαλαει 200 ευρω πανω του οταν παει σε Νετ καφε?

Δεν ξέρω αλλα αν βρείτε θέλω όνομα και διεύθυνση του net που συχνάζει να έχω υπόψιν μου , δεν υπάρχουν και λεφτά τώρα .. μια χαρά θα μου πέσει. :devil:

ποιος λογικος 20+ παιζει ακομα CS?

Πολλοί ^_^

Δημοσ.

Συμφονω με τον nicoc89 .Ξερετε ποσοι καμμενοι πεζουν ακομα και στα 20 cs??

(Παρεπιπτοντως δεν με βοηθησατε καθολου!) :rolleyes:

Δημοσ.

Τι άσχετο είναι αυτό ρε Kage?

λολ , μάλλον πλάκα κάνεις γιατί κάπως έτσι πάει αυτό που ζητείσαι ο Jojos15 B) :lol:

Δημοσ.

Οπως λεει ο σοφος ελληνικος λαος, "για να λεμε τα συκα, συκα και τη σκαφη, σκαφη".

Το mp_freezetime ελεγχει ποσο χρονο (σε δευτερολεπτα) οι παιχτες μενουν ακινητοι, "παγωμενοι" απο το ιδιο το παιχνιδι αν θελετε, προκειμενου να αγορασουν οτι θελουν. Γινεται για να ειναι το παιχνιδι πιο δικαιο, μιας και αν οι μεν εχουν ηδη οπλα κλπ απο τον προηγουμενο γυρο θα φυγουν αμεσως απο τα spawn points ενω οι αλλοι θα μεινουν εκει για να αγορασουν νεα.

Ειανι server side variable, που σημαινει οτι αλλαζει μονο απο αυτον που κανει server ή εχει προσβαση σε αυτον αν μιλαμε για dedicated server, και ισχυει για καθε παιχτη ανεξαιρετως.

Με τον ιδιο τροπο o server ελεγχει με ποσα λεφτα ξεκιναει ο καθε παιχτης, ποσο χρονο διαρκει ο καθε γυρος και ενα σωρο αλλα που δεν γινονται αμεσα αντιληπτα, οπως πχ η βαρυτητα.

Δημοσ.

Αφήστε το παιδια! Το βρηκα! Γίνεται με το AMX Mod X αλλα αυτος το εκανε αλλιως .Παρολα αυτα το ΑΜΧ MOD X με βολεψε!

Δημοσ.

Αφήστε το παιδια! Το βρηκα! Γίνεται με το AMX Mod X αλλα αυτος το εκανε αλλιως .Παρολα αυτα το ΑΜΧ MOD X με βολεψε!

Μας δουλεύεις κανονικά ε;:-(Βασικά από την ηλικία και μόνο κτλβαμε τι παίζει...:shock:

Αν έψαχνες λίγο θα έβλεπες τι κάνει αυτό που είπες..Γιατί command γι'αυτό που λες,δεν υπάρχει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...