Jojos15 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παντως σιγουρα υπαρχει μια εντολη που παγωνει ολους τους παιχτες και εσενα! ηταν καπως >pass_time Κατι τετοιο. Αλλα εγω ψαχνω να παγωνει μονο ο αλλος
akpe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αυτό θα πεί εξέλιξη... από το να ψάχνουν ήδη υπάρχοντα hacks επινοούν δικά τους. Κάτι είναι και αυτό.
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αν τύχαινε να παίζω και να το κάνει κάποιος θα έβαζα ότι γνωριμίες έχω στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος να τον βρω και όταν τον έβρισκα θα παραφύλαγα το βραδυ που θα έβγαινε έξω θα έμπαινα σπίτι του και θα του ξήλωνα το router. Η μπορεί και απλά να μην έπαιζα ξανά στον server. ΠΟΛΥ μ@λ..@#$ να το κανεις αυτό, οποιος το κάνει αξίζει απαγόρευση χρήσης pc για τα επόμενα 365 χρονια και μαστίγωμα δημοσίως. :devil: (και αν παραβιάσει την απαγόρευση μια ώρα κλεισμένος σε κοτέτσι με τις φονικές κότες μου) . Ούτε εγώ δεν ξέρω γιατί τα έγραψα αυτά :lol:
DeTiPaleuw Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εγω εχω 2 αποριες στο ολο στορυ που προσπαθει να μας πουλησει ο τυπος. 1ον) Ο τυπος που εχασε ειναι τοσο μλκς που εδωσε 200 ευρω εvω εβλεπε οτι καποια πουστια παιζοταν? 2ον) Ποιος πιτσιρικος κουβαλαει 200 ευρω πανω του οταν παει σε Νετ καφε? και λεω πιτσιρικος γτ ποιος λογικος 20+ παιζει ακομα CS?
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εγω εχω 2 αποριες στο ολο στορυ που προσπαθει να μας πουλησει ο τυπος. 1ον) Ο τυπος που εχασε ειναι τοσο μλκς που εδωσε 200 ευρω εvω εβλεπε οτι καποια πουστια παιζοταν? 2ον) Ποιος πιτσιρικος κουβαλαει 200 ευρω πανω του οταν παει σε Νετ καφε? και λεω πιτσιρικος γτ ποιος λογικος 20+ παιζει ακομα CS? Απορω που βλεπεις το παραλογο.
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 1ον) Ο τυπος που εχασε ειναι τοσο μλκς που εδωσε 200 ευρω εvω εβλεπε οτι καποια πουστια παιζοταν? Ισχύει Ποιος πιτσιρικος κουβαλαει 200 ευρω πανω του οταν παει σε Νετ καφε? Δεν ξέρω αλλα αν βρείτε θέλω όνομα και διεύθυνση του net που συχνάζει να έχω υπόψιν μου , δεν υπάρχουν και λεφτά τώρα .. μια χαρά θα μου πέσει. ποιος λογικος 20+ παιζει ακομα CS? Πολλοί
Jojos15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Συμφονω με τον nicoc89 .Ξερετε ποσοι καμμενοι πεζουν ακομα και στα 20 cs?? (Παρεπιπτοντως δεν με βοηθησατε καθολου!)
kage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Set freeze period at the start of rounds. Set to 0 to disable (default is 6) Counter Strike Cheat Code : mp_freezetime (#)
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Τι άσχετο είναι αυτό ρε Kage? λολ , μάλλον πλάκα κάνεις γιατί κάπως έτσι πάει αυτό που ζητείσαι ο Jojos15
ondine Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Βρε παιδάκι μου, δεν υπάρχει κανένας administrator να κλειδώσει το topic, ξεφτιλίζεται ο άνθρωπος...
jim_p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Οπως λεει ο σοφος ελληνικος λαος, "για να λεμε τα συκα, συκα και τη σκαφη, σκαφη". Το mp_freezetime ελεγχει ποσο χρονο (σε δευτερολεπτα) οι παιχτες μενουν ακινητοι, "παγωμενοι" απο το ιδιο το παιχνιδι αν θελετε, προκειμενου να αγορασουν οτι θελουν. Γινεται για να ειναι το παιχνιδι πιο δικαιο, μιας και αν οι μεν εχουν ηδη οπλα κλπ απο τον προηγουμενο γυρο θα φυγουν αμεσως απο τα spawn points ενω οι αλλοι θα μεινουν εκει για να αγορασουν νεα. Ειανι server side variable, που σημαινει οτι αλλαζει μονο απο αυτον που κανει server ή εχει προσβαση σε αυτον αν μιλαμε για dedicated server, και ισχυει για καθε παιχτη ανεξαιρετως. Με τον ιδιο τροπο o server ελεγχει με ποσα λεφτα ξεκιναει ο καθε παιχτης, ποσο χρονο διαρκει ο καθε γυρος και ενα σωρο αλλα που δεν γινονται αμεσα αντιληπτα, οπως πχ η βαρυτητα.
Jojos15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Αφήστε το παιδια! Το βρηκα! Γίνεται με το AMX Mod X αλλα αυτος το εκανε αλλιως .Παρολα αυτα το ΑΜΧ MOD X με βολεψε!
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αφήστε το παιδια! Το βρηκα! Γίνεται με το AMX Mod X αλλα αυτος το εκανε αλλιως .Παρολα αυτα το ΑΜΧ MOD X με βολεψε! Μας δουλεύεις κανονικά ε;Βασικά από την ηλικία και μόνο κτλβαμε τι παίζει... Αν έψαχνες λίγο θα έβλεπες τι κάνει αυτό που είπες..Γιατί command γι'αυτό που λες,δεν υπάρχει..
Jojos15 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Οχι ρε ! αυτο που σας ελεγα γινοταν κανονικα απλοω τελικα δεν το βρηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.