ezgeorge Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 HELLO, Στο σύστημα μου, ένα presario 6000 έχω μία κάρτα γραφικών NVIDIA GFORCE2 MX 200. Θέλω να την αντικαταστήσω με μία ATI RADEON 7500 η οποία έχει την δυνατότητα dual monitor. Αυτή η κάρτα είναι AGP 4X. Δυστυχώς δεν γνωρίζω την ταχύτητα του δικού μου AGP, αλλά ούτε και στην υποστήριξη της COMPAQ γνώριζαν να μου πουν παρά τα ατελείωτα τηλέφωνα ((((( Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν η ΑΤΙ θα δουλεύει στο σύστημα μου ακόμη και αν η ταχύτητα της AGP είναι μικρότερη από αυτή που υποστηρίζει η κάρτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DViRuS Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 giati den mpaineis sto site tis etairias na deis ton taxitita? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 Κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 LAPTOP EINAI? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezgeorge Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 Όχι είναι desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2003 logika de thaxeis kanena problhma,&h diafora tha einai arketh sta games,giati de pairneis omws mia 9000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezgeorge Δημοσ. 3 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2003 Τελικά το έκανα και πέτυχε!!! Μαζί με την κάρτα αγόρασα και ένα adaptor dvi to vga και δουλεύουν και οι δύο οθόνες περίφημα. Τώρα μπορώ να κάνω web editing στην μία οθόνη και στην άλλη να διορθώνω τα γραφικά, να κάνω ολοζώντανο preview και δεκάδες άλλες εφαρμογές που είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα μου λύσουν τα χέρια. Ευχαριστώ πολύ όλους του φίλους που απάντησαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.