Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δουλεύει άψογα σε Nokia 5800 (S60). Εξαιρετική δουλειά για άλλη μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 με τον αρχικό περιηγητή φαίνεται μούφα. Με τον όπερα φαίνεται γαμάτο. Νοκια 5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 εξαιρετικό μπράβο παιδιά, άξιζε η αναμονή. μπαίνω από το σαραβαλάκι HTC Touch Cruise με Opera Mini και το απολαμβάνω περισσότερο απ ότι την Desktop Version! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πεταει στο blade μου - πολυ καλο! αν και εχω και το tapatalk..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambis_7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εμείς που έχουμε Samsung BadaOS ??? Δεν έχουμε υποστήριξη???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο σε όλη την ομάδα! Από τα καλύτερα mobile theme που εχω δει! Πάρα πολύ λειτουργικό και όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thefirestarta Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εξαιρετική δουλειά! Blackberry Curve 8900. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Με iPod touch 4g δεν μου ενφανιστηκε κατι ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Με iPod touch 4g δεν μου ενφανιστηκε κατι ακομα... mavlamene, διαβασες ολο το θεμα; Δεν προκειται για app, απλα μπαινεις στο www.insomnia.gr απο τον browser του κινητου σου. Δεν περιμενεις να εμφανιστει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ακριβως...με safari μπαινω και προς το παρον ειναι το"παλιο" layout.δεν μιλησα για app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ε διευκρινισε το ρε ανθρωπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ειδες που στο ελεγα;χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλό παιδιά, μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 με iphone 4 πετάει, πολύ πρακτικό παιδιά και ότι αναρωτιόμουν αυτές τις μέρες πως και δεν δουλεύει σε mobile η σελίδα. Μές το μυαλό μου είσαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα