Haldol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Θα του πάρεις τις πινακίδες και το δίπλωμα, το ίδιο κάνει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πως θα του πάρεις το όχημα; Προφανως εννοει τις πινακιδες. Το διπλωμα τσουζει πιο πολυ ομως.
qsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 δηλαδη 350 ευρω για εναν που βγαζει 500 το μηνα δεν ειναι πολλα? ακομα κα 100 ευρω ειναι πολλα δεν εχει νοημα να του κοψεις το φαι επειδη εκανε παρανομια,δεν θα γινεις πιο ασφαλης. αλλα αν του παρεις το οχημα για ενα μηνα δε θα ξαναοδηγησει... δε ξερω αν θυμασαι τη κομπινα που ειχαν στησει καποτε με τις κατασχεσεις αυτοκινητων αυτων που ετρεχαν.. η τοπικη μου τροχαια ειχε γινει club της παραλιακης, μονο καλα αυτοκινητα ευτυχως κριθηκε αντισυνταγματικη και τα εδωσαν πισω η αφαιρεση πινακιδων και διπλωματος στη τελικη ειναι το ιδιο (δε μπορεις να κινησεις το αυτοκινητο σου ), δεν εχουν δικαιωμα να βαζουν χερι στη περιουσια σου φυσικα αμα καποιος παρολα αυτα συνεχισει και οδηγει ειναι ηλιθιος αφου σε ατυχημα η ασφαλιστικη θα του δωσει τα 3 οσο για τα προστιμα, μαλλον θα ελεγα οτι πληττουν περισσοτερο τον οικονομικα ασθενεστερο , ο οποιος μπορει να μην εχει τα 175 σε 10 μερες και να αναγκαστει να δωσει τα 350 αλλα οπως και να το κανουμε 175 δεν ειναι και καμια μυθικη περιουσια συμφωνω ομως μαζι σου στη γενικοτερη ιδεα.. η αφαιρεση διπλωματος ειναι αρκετη και αυτη ουσιαστικα τιμωρει, η χρηματικη ποινη μας δειχνει απλα τις διαθεσεις του κρατους να τα αρπαξει απο παντου
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 η αφαιρεση πινακιδων και διπλωματος στη τελικη ειναι το ιδιο (δε μπορεις να κινησεις το αυτοκινητο σου ), δεν εχουν δικαιωμα να βαζουν χερι στη περιουσια σου Δεν ειναι το ιδιο γιατι αν σου αφαιρεσουν το διπλωμα δεν μπορεις να οδηγησεις κανενα αυτοκινητο ενω αν αφαιρεσουν μονο πινακιδες μπορεις καλλιστα να κυκλοφορησεις ενα δευτερο αυτοκινητο της οικογενειας .
Haldol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Θεωρητικά αυτό είναι σωστό. Στην πράξη όμως, τον τελευταίο χρόνο πόσες φορές σε έχουν σταματήσει για έλεγχο ενώ δεν έχεις προκαλέσει με τον τρόπο που οδηγείς; Εμένα μόνο μία για αλκοτέστ, ένα βράδυ Σαββάτου κατά τις 2:30. Σε φυσιολογικές ώρες δε, ούτε να μου δώσουν σημασία, πόσο μάλλον να με σταματήσουν. Συνεπώς ακόμα και χωρίς δίπλωμα να οδηγήσεις, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Για πήγαινε όμως βόλτα με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, να δεις τι θα γίνει...
The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τα πρόστιμα είναι σε λογικά πλαίσια. Άλλωστε χρειάζεται να είναι και κάπως υψηλά για να έχουν αποτρεπτική δύναμη. Το θεωρώ όμως απαράδεκτο να αφαιρούν δίπλωμα για 2 μήνες για ένα παράπτωμα όπως η παράνομη στάθμευση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τα πρόστιμα είναι σε λογικά πλαίσια. Άλλωστε χρειάζεται να είναι και κάπως υψηλά για να έχουν αποτρεπτική δύναμη. Το θεωρώ όμως απαράδεκτο να αφαιρούν δίπλωμα για 2 μήνες για ένα παράπτωμα όπως η παράνομη στάθμευση. Ειανι ετσι ? Εμενα γερανος το σηκωσε και δεν μου πηραν διπλωμα....Μονο πινακιδες για 20 μερες αλλα τις πηρα την 4η μερα πισω.
qsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Θεωρητικά αυτό είναι σωστό. Στην πράξη όμως, τον τελευταίο χρόνο πόσες φορές σε έχουν σταματήσει για έλεγχο ενώ δεν έχεις προκαλέσει με τον τρόπο που οδηγείς; Εμένα μόνο μία για αλκοτέστ, ένα βράδυ Σαββάτου κατά τις 2:30. Σε φυσιολογικές ώρες δε, ούτε να μου δώσουν σημασία, πόσο μάλλον να με σταματήσουν. Συνεπώς ακόμα και χωρίς δίπλωμα να οδηγήσεις, οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Για πήγαινε όμως βόλτα με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, να δεις τι θα γίνει... δε το κανεις για τους ελεγχους (που γινονται σπανια και ακομα και στα αλκοτεστ που ανεφερες συνηθως αμα εισαι καθαρος σε διωχνουν χωρις να δουν κανενα χαρτι , πολυ απλα γιατι θελουν ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ , δε πα να σαι και ο πασαρης..) , το κανεις για τη περιπτωση ατυχηματος οπου και να μη φταις θα σε παει π#$!#@ κ#$#ο και ο αλλος και η ασφαλιστικη του και η αστυνομια απο τη στιγμη που δεν εχεις διπλωμα μπορεις βεβαια να αρχισεις αλχημειες οπως να δηλωσεις οτι εχασες το διπλωμα σου (και να κινεισαι με το σχετικο χαρτι απο την αστυνομια) και με τη γραφειοκρατια που υπαρχει να ελπιζεις οτι δε το ανακαλυψει κανεις, αλλα αυτα ειναι μ@λακιες.. απο τη στιγμη που εκανες κατι και ξερεις οτι εφταιγες, πρεπει να υποστεις και τις συνεπειες παντως στη περιπτωση υπερβολικης ταχυτητας διπλωμα ,πινακιδες ΚΑΙ αδεια κυκλοφοριας αφαιρουνται πακετακι συμφωνα με το νομο (στο λεω απο πρωτο χερι σε περιπτωση που εχεις διαφορετικη εντυπωση) , μονο σε περιπτωση που δεν ειναι στο ονομα σου μπορει να κανουν τα στραβα ματια στις πινακιδες, αλλα το βασικο θεμα ειναι το διπλωμα ΥΓ βλεπω συνεχεια αυτοκινητα να κυκλοφορουν χωρις πινακιδες και κανενας να μην νοιαζεται..
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 τα προστιμα που βλεπεις ειναι τα μισα αν τα πληρωσεις σε 10 μερες δεν ειναι τοσο μεγαλα.. το διμηνο ομως χωρις διπλωμα τσουζει εγω λεω να μας βγαζουν και τα δοντια και να μας ευνουχιζουν... αν καποιος τρεχει καπου που ειναι μονος του και δεν ενοχλει τους ΑΛΛΟΥΣ , θα σε πειραζε? μαθε λοιπον οτι σε τετοια σημεια και αναλογες ωρες στηνουν τα ρανταρακια για να εισπραξουν ή σε γελοιες ευθειες οπου το οριο πεφτει χωρις λογο απο τα 120 στα 60.. ο σκοπος του κρατους ειναι οι εισπραξεις και οχι η οδικη ασφαλεια, γιατι αν ηταν η οδικη ασφαλεια θα αντιμετωπιζαν και διαφορατικα καποια πραγματα και δε θα ειχαν πραγματικα γελοια ορια σε ορισμενα σημεια φυσικα αυτο δε σημαινει οτι εγω και καποιοι αλλοι κανουμε καλα, ουτε θεωρω αδικες τις οποιες κλησεις μου (εκτος απο μια ηλιθια που ηθελαν ξεκαθαρα να μου τα αρπαξουν.. πηγαινα 80 αντι για 60 εξω απο το riba's ), απλα μην ειμαστε απολυτοι με καποια θεματα.. Δεν ειναι ολοι οι οδηγοι που θελουν πού και πού να χαιρονται λιγο παραπανω την οδηγηση, ανεγκεφαλοι χαροι που τρεχουν οταν ειναι κοσμος γυρω και θετουν σε κινδυνο την ασφαλεια των υπολοιπων. υπαρχουν και αυτοι, αλλα δε σκεφτονται ολοι ετσι.. εξω απο σχολειο πχ εγω θα περασω με 20-30 (σοβαρα μιλαω) οταν ο μεσος μπαρμπας θα περασει με 60 (θα καβαλησει πεζοδρομιο, θα στριψει χωρις φλας και χωρις να κοιταξει καθρεφτη και πολλα αλλα που κανουν οι μπαρμπαδες, οι θειτσες και τα βουρλα που μιλουν στο κινητο..) , αλλα το βραδυ εκει που θα ειμαι μονος μου και θελω να παω πουτ@ν@ , δεν ενοχλω κανενα και αν σκοτωθω ή σπασω το αυτοκινητο μου ειναι δικο μου προβλημα. το ερωτημα ειναι ενα, ποιος ειναι πιο επικινδυνος εγω ή ο μπαρμπας? το ποιος θα χασει το διπλωμα του το ξερουμε ηδη Οταν αποφασισεις , εδω ειμαστε
kanesaxo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ΥΓ βλεπω συνεχεια αυτοκινητα να κυκλοφορουν χωρις πινακιδες και κανενας να μην νοιαζεται.. oι 9/10 που το κανουν εν γνωσιν τους (και δεν του τις εχουν αφαιρέσει εννοω) ειναι αστυνομικοι. Επειδή συνάδελφος, συνάδελφο δεν γράφει κατα κυριο λογο κανουν οτι θελουν. Επισης παμπολλα παραδείγματα.
qsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Οταν αποφασισεις , εδω ειμαστε μαλλον δε θα στε, το χω μαθει το μαθηματακι μου
kage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 1.για να κοψουν κατι θα πρεπει να εισαι καποιας ηλικιας αλλιως θα τα κανει χειροτερα αν αρχισει την κλαψα... 2.εχει μεγαλη σημασια το μερος+τμημα απο οπου θα σε σταματησουν 3.ακομη δεν εχω επιβεβαιωσει οτι φαινετε αν σου χουν παρει το διπλωμα σε κεντρικα...(πλεον το διπλωμα μενει στο τμημα) ------------------------------------------- γενικοτερα για το θεμα κλησεις... ποσοι δημοσιοι υπαλληλοι υπαρχουν?~500χιλ. οι 200χιλ να ναι ασφαλιτες,αστυνομοι,ειδικοι φρουροι κτλ?ποσοι προισταμενοι,διοικητες,δημαρχοι κτλ υπαρχουν να πουμε 3χιλ?να πουμε και για υποχρεωσεις που τυχον εχουν σε αυτη την χωρα καμμια 500χιλ ατομα ακομη... να βαλουμε και καμμια 50χιλ δημοτικη αστυνομια... να βαλουμε και κατοικους σε ολα τα χωρια που σιγα να μην φανε κλησεις.. ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?εχει μεινει κανεις χωρις διπλωμα αδεια? εχετε ιδεα ποσες μερες σου παιρνουν διπλωμα για χρηση κινητου περα απο 100ε? οι αλλες χωρες ειναι τριτοκοσμικες ή η Ελλαδα θελει το καλο μας? τα προστιμα ειναι υπερβολικα σε μια χωρα που ο βασικος ειναι 500-680ε!!! εννοειτε πως κανεις δεν πληρωνειγιατι δεν εχει και γι αυτο θα κανουν και εκπτωσεις.. http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=1211872 http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=172724 ολα αυτα τα λεφτα απο κλησεις πανε στον δημο?πως διαολο γινετε και μια ζωη οι δημοι μπαινουν μεσα...ε στην χωρα που ο απατεωνας την βγαζει καθαρη παντα υπαρχουν "παραθυρακια" αλλα για αυτους που ειναι στα κολπα... Αρα μαλλον θα πρεπει να αισθανεσε και μλκς... για τους διοικητες αλλα και τα πιτσιρικια που πλεον βγαινουν μονα τους για κλησεις δεν θα γραψω τιποτα.. υ.γ. σε οσους πειραν διπλωμα η νομιμη λυση ειναι να παρει ενα 50αρι...
qsis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 η ηλικια δεν εχει τοση σημασια, αν δουν οτι καποιος ειναι φοιτητης που δε τη πολυπαλευει με τα οικονομικα του , , οδηγει κανα σαπακι χαριζουν το θεμα ειναι να τους παρεις με το καλο αν θες να σου κοψουν κατι φυσικα υπαρχουν πολλοι παραγοντες στη μεση οπως ποιο ειναι το οργανο , ποσο ευγενικος εισαι, τι αυτοκινητο οδηγεις, η ηλικια οπως σωστα ανεφερες.. ξερω κοπελα που αρχισε να κλαιει οταν πηγαν να τη γραψουν για φιμε και τη γλιτωσε μονο στα παπια και τους πολυ κοντρακηδες (σαξοραλλα με μπουρι σομπας)ειναι αμειλικτοι και φυσικα αν εισαι αγενης και φυσικα υπαρχουν αυτοκινητα που δε τα πειραζουν ή ακομα και αν φανε κληση θα σβηστει αμεσα (γιατι το γεγονος οτι εισαι παμπλουτος, δε σημαινει οτι θα πεσεις στο επιπεδο να δωσεις και μερικα 100ρικα ) οι περισσοτεροι τροχαιοι ομως ειναι τυπικοι, δε λενε πολλα πολλα , ενα καλησπερα κανατε το ταδε, σε γραφουν και φευγουν βεβαια εχω πετυχει και κατι "ραμπο" που νομιζουν οτι ειναι στις ειδικες δυναμεις..
kanesaxo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 πολυ κοντρακηδες (σαξοραλλα με μπουρι σομπας)ειναι αμειλικτοι α,ολα κι ολα! δεν ειμαστε ολοι κοντράκηδες.
kage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ειναι οι αντιληψεις που μενουν στην ιστορια χωρις λογο.δηλ. οκ τα γνωστα παπια(glx,στρογγυλοφαναρα) συνηθως εχουν τα 16-18χρονα που δεν εχουν λεφτα αλλιως θα παιρναν 2τ σκουτερ και θα τα φτιαχναν(αλλα υπαρχει τεραστια διαφορα χρηματων). saxoralla+punto gt εμειναν σαν τα πιο γρηγορα αυτοκινητα ενω τα τελευταια χρονια βγαινουν 1.2 120hp,1.4 180hp εργοστασιακα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.