Προς το περιεχόμενο

Τι προβλεπει ο ΚΟΚ σε αυτη την περιπτωση ?

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί κατανάλωση έχεις στα 197 χαω; Και στα 130-140 πόσο καίει;

1800κε είναι;

Στα 197 ...δεν ξερω καταναλωση.Στα 120-140 max που πηγα και ηρθα Κοζανη θεσσαλονικη μου εκαψε 8,4 λιτρα /100 χλμ

Ειναι 1800 και αυτοματο αλλα οικονομικο.Εντος Αττικης ειναι στα 9,5

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Grande Punto.

Και ουτε θα καταλαβω ποτε πως εγινε. Τωρα περναω απο τον επισκευασμενο φραχτη και το δεντρο που αποφλοιωσα και με πιανει συγκρυο. :fear:

Παρτε τις ξανα, για να δειτε τι γινεται με 70Km/h, οχι και 197 (ναι, 70. δεν ειχα πιει): (γιατι δεν κανει auto resize?)

12032010047.jpg

hpim2206.jpg

12032010051.jpg

DSC00120.jpg

DSC00121.jpg

Φυσικα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το να τρομαξεις τον απο πισω σε ευθεια απλα αναβοντας τα φωτα των φρενων.

Τυχερός ήσουν.Ειχα δει παλιότερα τις φωτό.

Και γώ εχω μισο διαλύσει απο ενα αυτ/το και ημουν και σε ενός φιλου που τρακαραμε επίσης.

Αν ζησεις ειναι καλή εμπειρία.

Εχω πέσει κι απο μηχανή,οπότε εχω συμπληρώσει τα ατυχήματα.

Οσο για τον φιλο bluesattack υπάρχουν δρόμοι οπου μπορουν οι χρηστες του να οδηγήσουν με τέτοια χλμ/ωρα.Απαιτουνται βεβαιώς τα αναλογα αυτ/τα σε σωστή μηχανική κατάσταση.

Απλως με τετοιες ταχύτητες πρεπει ναναι κανεις 10 φορές πιο προσεκτικος, μιας και ο χρονος αντιδρασης μεταφραζεται σε πολλλλλλά m/s

Φυσικα αν συμβει οτιδηποτε (η κλασσικη ανοησια που λενε ολοι "κι αν σκασει κανενα λαστιχο?") ειτε πηγαινεις σα κυριος με 120 ειτε με 200, θα αγκαλιασεις τις μπαριερες ή οτι ειναι εκει γύρω.

Γενικοτερα...μη σου τύχει.

Παντως μεγαλη παγιδα τα καινουργια αυτ/τα...Πραγματικα οτι κουβαδακι και να αγορασεις, δε νιωθεις τα χλμ ωστε να φρεναρεις,ψυχολογικα.Ετσι βλεπεις κατι κυριουλες,κατι θειους κατι θειτσες με 160χλμ/ωρα+++ στην και μένεις παγωτό.

Στα 197 ...δεν ξερω καταναλωση.Στα 120-140 max που πηγα και ηρθα Κοζανη θεσσαλονικη μου εκαψε 8,4 λιτρα /100 χλμ

Ειναι 1800 και αυτοματο αλλα οικονομικο.Εντος Αττικης ειναι στα 9,5

Δεν το λές και οικονομικό κυρ γιαννη...130 μεσο ορο ας πουμε και 8.5 λιτρα? χμμ.

Και μεσα στη πολη 9.5? κατι δεν κολλάει!

Πόσο βάρος έχει?

Δημοσ.

Τυχερός ήσουν.Ειχα δει παλιότερα τις φωτό.

Και γώ εχω μισο διαλύσει απο ενα αυτ/το και ημουν και σε ενός φιλου που τρακαραμε επίσης.

Αν ζησεις ειναι καλή εμπειρία.

Εχω πέσει κι απο μηχανή,οπότε εχω συμπληρώσει τα ατυχήματα.

Οσο για τον φιλο bluesattack υπάρχουν δρόμοι οπου μπορουν οι χρηστες του να οδηγήσουν με τέτοια χλμ/ωρα.Απαιτουνται βεβαιώς τα αναλογα αυτ/τα σε σωστή μηχανική κατάσταση.

Απλως με τετοιες ταχύτητες πρεπει ναναι κανεις 10 φορές πιο προσεκτικος, μιας και ο χρονος αντιδρασης μεταφραζεται σε πολλλλλλά m/s

Φυσικα αν συμβει οτιδηποτε (η κλασσικη ανοησια που λενε ολοι "κι αν σκασει κανενα λαστιχο?") ειτε πηγαινεις σα κυριος με 120 ειτε με 200, θα αγκαλιασεις τις μπαριερες ή οτι ειναι εκει γύρω.

Γενικοτερα...μη σου τύχει.

Παντως μεγαλη παγιδα τα καινουργια αυτ/τα...Πραγματικα οτι κουβαδακι και να αγορασεις, δε νιωθεις τα χλμ ωστε να φρεναρεις,ψυχολογικα.Ετσι βλεπεις κατι κυριουλες,κατι θειους κατι θειτσες με 160χλμ/ωρα+++ στην και μένεις παγωτό.

Δεν το λές και οικονομικό κυρ γιαννη...130 μεσο ορο ας πουμε και 8.5 λιτρα? χμμ.

Και μεσα στη πολη 9.5? κατι δεν κολλάει!

Πόσο βάρος έχει?

Εχμ ξέρεις αυτό λέγεται στατιστική λογική πλάνη. Μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

σε μια χωρα με βασικο μισθο κατω των 25ετων 500ε και ανω 25 680ε και ειναι δυνατον καποιος να λεει οτι τα χρηματα των προστιμων ειναι λιγα?

kok2.jpg

αν και νομιζα πας αυτοφωρο αν ετρεχες υπερβολικα μαλλον απλα παιρνεις κληση και 60μερες διπλωμα..δηλ.ειτε πας με 150 ειτε 200+ το ιδιο ειναι :P

Δημοσ.

αν και νομιζα πας αυτοφωρο αν ετρεχες υπερβολικα μαλλον απλα παιρνεις κληση και 60μερες διπλωμα..δηλ.ειτε πας με 150 ειτε 200+ το ιδιο ειναι :P

Ετσι ειναι και απορω με το IQ καποιων.Πολυ ευκολα καποιες φορες μπορει να ξαχαστεις και να παισεις τα 150 ποτε ομως τα 200+.

Ετσι ειναι και απορω με το IQ καποιων.Πολυ ευκολα καποιες φορες μπορει να ξαχαστεις και να παισεις τα 150 ποτε ομως τα 200+.

Δημοσ.

Εχμ ξέρεις αυτό λέγεται στατιστική λογική πλάνη. Μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δεν γνωριζω τον ορο,αλλα προφανως δεν επαναπαυομαι.

Διοτι αυτο το σπορ έχει και κινδύνους τους οποιους γνωριζουν οσοι ασχολουνται ενεργά με αυτο.

Δημοσ.

Επειδη ειμαι και εγω παθων, (αρκετες φορε μαλιστα) τα 150 τα πιανεις ευκολα, και οταν με χτυπησε το ρανταρ στα 150, οπου οντως ειχα ''ξεχαστει'', δεν ειχα σκοπο να τρεξω, εκανα την παπια ''οτι και να πεις εχεις δικιο http://www.youtube.com/watch?v=sj6UwNBftCA''

Εκει φυσικα στο συγκεκριμενο παραδειγμα δεν με επερνε να μιλισω, εκανα μαλακια με επιασαν και πρεπει να πληρωσω (ευτυχως ηταν οργανα με κατανοηση και πηρα την κλασικη εκπτωση)

Αλλα σε ορισμενα σημεια τα ορια και οι κλησεις που συνεπαγονται αυτα ειναι απλα απαραδεκτεςς, πχ στην Πατρων Κορινθου, στο διπλο διαχωριστικο στο Ξυλοκαστρο εχει οριο .... κρατηθειτε, 70!, ενω ο υπολοιπος δρομος χωρις διαχωριστικο εχει 90.

Σε αυτον τον δρομο αν οδηγεις ηρεμα και χαλαρα εισαι γυρω στα 100 (με λιγοτερο απο 90 θα πεσουν πανω σου οι νταλικες), οποτε φτανοντας στο διπλο διαχωριστικο κανω αριστερα να περασω σιγα τον μπροστινο μου, πραγματικα αργη προσπερασε εφτασα στιγμιαια τα 110-120 χλμ (σε δρομο με διπλο διαχωριστικο, ηξερα οτι παιζει να εχει μπλοκο εκει γιαυτο και προσεχα να επιταχυνω ωστε να τον περασω με την λιγοτερη δυνατη ασφαλη ταχυτητα) οποτε και βλεπω ενανα αστυνομικο να βγαινει μπροστα μου!!, ναι πεταχτηκε μεταξυ αριστερης και δεξιας λωριδας για να με σταματησει.

Εκει κινδυνεψα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, καθως επρεπε να κλεισω την προσπεραση γρηγορα και να μπω δεξια, (εκει μπορει να εμπενε και κανενας στην λεα) και σταματαω μετα απο 300+ μετρα

Ε αυτος κατευθειαν ηρθε και με εβγαλε εκινυνδινο και παει να μου παρει διπλωμα 300 ευρω κτλ με τσαμπουκα , ευτυχως δεν τον αρχισα στις μπουνιες γιατι ακομα θα ετρεχα, τελικα αφου του περασε ο τσαμπουκας και μου εδειξε οτι ειναι ο γαμαω της ιστοριας εκανε και αυτος την ''εκπτωση''

Το θεμα με ολο αυτο ειναι να καταλαβουμε ποτε εχουμε οντως λαθος (οταν πας με 150+ οπως και να το κανουμε εχεις λαθος, εγω δεν κατακρινω κανεναν, και εγω παω με 150+ αλλα ξερω οτι αν με σταματησουν εχω κανει μαλακια) και ποτε πραγματικα θελουν να γραψουν απλα για εισπρακτικους λογους η για να βγαλουν τα κομπλεξ τους (βεβαια να τονισω οτι εκτος απο το παραδειγμα οσοι με εχουν σταματησει ηταν τυπικοτατοι και ευγενεστατοι)

Δημοσ.

(βεβαια να τονισω οτι εκτος απο το παραδειγμα οσοι με εχουν σταματησει ηταν τυπικοτατοι και ευγενεστατοι)

Αυτο το λεω κι εγω...Τρεις φορες με εχουν σταματησει τοσα χρονια και ηταν αψογοι !!!!

Δημοσ.

Συμφωνώ.

Σπανιως να βρεθεις σε αστυνομικό που να μην ειναι ευγενικός.

Εαν δε εισαι κι εσυ ευγενικος και εμφανιζεται μετανιωμενος (εστω και υποκρινόμενος) μπορείς να γλυτώσεις τα χειρότερα.

Εαν ομως πουλήσεις μαγκια? τότε θα σου συμπεριφερθουν αλλιώς και με το δίκιο τους.

Εχω καλό φιλο στη τροχαια και μου εξιστορεί παμπολλες περιπτώσεις.

Δημοσ.

συνηθως αυτοι που σταματανε για ελεγχους τροχαιας ειναι ευγενικοι.οι προβληματικοι ειναι σε αλλα καθηκοντα...

παντως εμενα δε προκειται να με γραψουν ποτε για ζωνη,αλκοολ και ταχυτητα

αφου και στην εθνικη με 90 παω για οικονομια... :fear:

Δημοσ.

πολυ μεγαλα ειναι

κανονικα θελει μικρο προστιμο,και πολλες μερες αφαιρεση πινακιδων,διπλωματος και αδειας,αλλα οχι καθε πρωτη του μηνος για να μαζευει λεφτα η τροχαια,καθε μερα ολη μερα να δεις πως καθαριζουν οι δρομοι απο τα ζωα

τα προστιμα που βλεπεις ειναι τα μισα αν τα πληρωσεις σε 10 μερες

δεν ειναι τοσο μεγαλα.. το διμηνο ομως χωρις διπλωμα τσουζει :cry:

Αν ηταν στο χερι μου 3 χρονια αφαιρεση πικανιδων και διπλωματος θα εβαζα.Και αν πιανοταν να οδηγει ο παραβατης χωρις διπλωμα 3 χρονια φυλακη χωρις αναστολη.Μοοονο ετσι θα γινοταν δουλεια.

εγω λεω να μας βγαζουν και τα δοντια και να μας ευνουχιζουν...

Aναμαρτητοι ειμαστε οσο αφορα την γρηγορη και επικινδυνη οδηγηση που θετει σε κινδυνο τους ιδιους τους ραλιστες (και θεστηκαμε βασικα τι θα παθουν αυτοι ) αλλα και τους ΑΛΛΟΥΣ .Ναι καιρος να τον καταλαβουν μερικοι, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι σε ολα .Το 'αναμαρτητος ' και η 'κατσικα του γειτονα' ειναι η πιο hot φρασεις για να εξισωνουμε τα παντα και να δικαιολογουμε τα παντα.

Θυμαμαι παλιοτερα και μια υπογραφη μελους που εδειχνε ενα τρακαρισμα.Κριμα που μερικοι ξεχνανε γρηγορα.. :fear:

αν καποιος τρεχει καπου που ειναι μονος του και δεν ενοχλει τους ΑΛΛΟΥΣ , θα σε πειραζε?

μαθε λοιπον οτι σε τετοια σημεια και αναλογες ωρες στηνουν τα ρανταρακια για να εισπραξουν :rolleyes:

ή σε γελοιες ευθειες οπου το οριο πεφτει χωρις λογο απο τα 120 στα 60..

ο σκοπος του κρατους ειναι οι εισπραξεις και οχι η οδικη ασφαλεια, γιατι αν ηταν η οδικη ασφαλεια θα αντιμετωπιζαν και διαφορατικα καποια πραγματα και δε θα ειχαν πραγματικα γελοια ορια σε ορισμενα σημεια

φυσικα αυτο δε σημαινει οτι εγω και καποιοι αλλοι κανουμε καλα, ουτε θεωρω αδικες τις οποιες κλησεις μου (εκτος απο μια ηλιθια που ηθελαν ξεκαθαρα να μου τα αρπαξουν.. πηγαινα 80 αντι για 60 εξω απο το riba's :rolleyes: ), απλα μην ειμαστε απολυτοι με καποια θεματα..

Δεν ειναι ολοι οι οδηγοι που θελουν πού και πού να χαιρονται λιγο παραπανω την οδηγηση, ανεγκεφαλοι χαροι που τρεχουν οταν ειναι κοσμος γυρω και θετουν σε κινδυνο την ασφαλεια των υπολοιπων.

υπαρχουν και αυτοι, αλλα δε σκεφτονται ολοι ετσι.. εξω απο σχολειο πχ εγω θα περασω με 20-30 (σοβαρα μιλαω) οταν ο μεσος μπαρμπας θα περασει με 60 (θα καβαλησει πεζοδρομιο, θα στριψει χωρις φλας και χωρις να κοιταξει καθρεφτη και πολλα αλλα που κανουν οι μπαρμπαδες, οι θειτσες και τα βουρλα που μιλουν στο κινητο..) , αλλα το βραδυ εκει που θα ειμαι μονος μου και θελω να παω πουτ@ν@ , δεν ενοχλω κανενα και αν σκοτωθω ή σπασω το αυτοκινητο μου ειναι δικο μου προβλημα.

το ερωτημα ειναι ενα, ποιος ειναι πιο επικινδυνος εγω ή ο μπαρμπας?

το ποιος θα χασει το διπλωμα του το ξερουμε ηδη :-D

Δημοσ.

τα προστιμα που βλεπεις ειναι τα μισα αν τα πληρωσεις σε 10 μερες

δεν ειναι τοσο μεγαλα.. το διμηνο ομως χωρις διπλωμα τσουζει

δηλαδη 350 ευρω για εναν που βγαζει 500 το μηνα δεν ειναι πολλα?

ακομα κα 100 ευρω ειναι πολλα

δεν εχει νοημα να του κοψεις το φαι επειδη εκανε παρανομια,δεν θα γινεις πιο ασφαλης.

αλλα αν του παρεις το οχημα για ενα μηνα δε θα ξαναοδηγησει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...