Προς το περιεχόμενο

Τι προβλεπει ο ΚΟΚ σε αυτη την περιπτωση ?

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ...Πγηγα χθες Κοζανη σημερα περασα απο Θεσσαλονικη και γυρισα.Αψογος ο Σιβικας αλλα πολυ φτηνα την γλυτωσα !!!

Μετα τον Α.Κωνσταντινο πριν το τελευταιο τουνελ για Αθηνα ειχε μπλοκο η Τροχαια Εθνικων οδων....Με σταματησαν με ....147 με οριο 100 !!!

350 προστιμο και 60 μερες το διπλωμα κανονικα η ποινη.

Αφου εδωσα χαρτια μου εκανα θεμα για το αντιγραφο της αδειας κυκλοφοριας απο το ΚΕΠ μιας και εχω ζητησει μεσω ΚΕΠ αρση παρακρατησης κυριοτητας.Τους ειπα οτι το προβλεπει ο νομος και συμφωνησαν αλλα σε αυτους ο νομος λεει να δεχοντε μονο το προτοτυπο!!!!

Με ρωτησαν απο που ερχομαι , εξηγησα μπλα μπλα μπλα μπλα , με εγραψαν οτι ετρεχα με 119 (!!!!) για να πληρωσω μονο 60 ευρω ή σε δεκα μερες 30 ευρω.Τελικα το μπλα μπλα πιανει καποτε.

Αν με σταματαγαν χθες πρωι καπου μετα την Στυλιδα αν θυμαμαι με οσα εγραφε το κοντερ οπως στην εικονα (στιγμιαια φυσικα) τι θα μου εκαναν ????

Η φωτο ειναι απο το κινητο της γυναικας μου.

post-40980-0-28437300-1294944010_thumb.jpg

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας ≤ 20 χλμ/ώρα 40,00 €

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας > 20 χλμ/ώρα 100,00 €

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας > 30 χλμ/ώρα 350,00 € 60 ημέρες

Κίνηση σε αυτο/δρομο με ταχύτητα άνω των 150 χλμ/ώρα

350,00 € 60 ημέρες

Κίνηση σε οδό ταχείας κυκλοφορίας με ταχύτητα άνω των 130 χλμ/ώρα

350,00 € 60 ημέρες

Κίνηση στο λοιπό οδικό δίκτυο με ταχύτητα άνω των 120 χλμ/ώρα

350,00 € 60 ημέρες

Δημοσ.

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας ≤ 20 χλμ/ώρα 40,00 €

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας > 20 χλμ/ώρα 100,00 €

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας > 30 χλμ/ώρα 350,00 € 60 ημέρες

Κίνηση σε αυτο/δρομο με ταχύτητα άνω των 150 χλμ/ώρα

350,00 € 60 ημέρες

Κίνηση σε οδό ταχείας κυκλοφορίας με ταχύτητα άνω των 130 χλμ/ώρα

350,00 € 60 ημέρες

Κίνηση στο λοιπό οδικό δίκτυο με ταχύτητα άνω των 120 χλμ/ώρα

350,00 € 60 ημέρες

Ολα ισιωμα βλεπω....

Δημοσ.

Πολύ χαίρομαι που έβγαλε η γυναίκα σου τη φωτογραφία και όχι εσύ. Θα τρόμαζα να ξανακυκλοφορήσω αν μου έλεγες ότι παίζει να περάσει δίπλα μου Civic με 200 ΧΜΩ και τον οδηγό να... βγάζει φωτογραφίες.

:P

Δημοσ.

Πολύ χαίρομαι που έβγαλε η γυναίκα σου τη φωτογραφία και όχι εσύ. Θα τρόμαζα να ξανακυκλοφορήσω αν μου έλεγες ότι παίζει να περάσει δίπλα μου Civic με 200 ΧΜΩ και τον οδηγό να... βγάζει φωτογραφίες.

:P

Δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο.Απλα οδηγησα στιγμιαια ετσι οπως πιστευω το εχουν κανει ολοι καποια στιγμη για να δουν τα ορια του αυτοκινητου τους.

Δημοσ.

Κριμα που ειναι τοσο μικρα τα προστιμα.

πολυ μεγαλα ειναι

κανονικα θελει μικρο προστιμο,και πολλες μερες αφαιρεση πινακιδων,διπλωματος και αδειας,αλλα οχι καθε πρωτη του μηνος για να μαζευει λεφτα η τροχαια,καθε μερα ολη μερα να δεις πως καθαριζουν οι δρομοι απο τα ζωα

Δημοσ.

Αν ηταν στο χερι μου 3 χρονια αφαιρεση πικανιδων και διπλωματος θα εβαζα.Και αν πιανοταν να οδηγει ο παραβατης χωρις διπλωμα 3 χρονια φυλακη χωρις αναστολη.Μοοονο ετσι θα γινοταν δουλεια.

Δημοσ.

<<Τα όρια τα βλέπουμε σε πίστες κύριε Γιάννη, και όχι σε δημόσιους δρόμους>>

(πρόλαβα τον επόμενο εξυπνάκια-πολιτικά ορθό..)

Συμφωνω απολυτα αλλα ηταν μια ατελειωτη ευθεια που ημουν ολομοναχος και καπως μετριαζει την "βλακεια" μου.Μακαρι να ειχαμε πιστες για να κανουμε το κεφι μας με ασφαλεια.

Οποιος δεν εχει κανει παρομοια "βλακεια" πρωτος τον λιθο βαλετω.

Δημοσ.

Ακριβώς κυρ γιάννη...

Βλεπω το τοπικ θα ξεκινήσει να γεμίζει ποστ "αναμαρτητων" και η κουβέντα θα ξεφύγει για άλλη μια φορά.

Προσωπικα,αν και ασχολούμαι με το σπορ (μιας και για μενα σπορ ειναι) δεν ειμαι λατρης της ταχυτητας,αλλά της επιτάχυνσης.

Προσωπικα στο εθνικο δικτυο σε ρυθμους ταξιδιου,πηγαινω με 130-140χλμ στο κρουζ.

Τα παραπάνω χλμ, έχουν πολλά αρνητικά πιστεύω.

Οσο για τα προστιμα, ειναι αρκετά τσουχτερά.Αλλα οπως αναφέρθηκε, ορθοτερο θαταν να αφαιρειται το διπλωμα/πινακιδες περισσοτερο καιρο.

Διοτι 9/10 περιπτωσεις, η αστυνομία ειναι απλως ένα εισπρακτικο οργανο,σε ολους εχει τυχει να ειναι κρυμμενοι πισω απο θαμνο οπου το οριο για Α,Β λογο ειναι 60 και μεσα σε 100 μετρα να σου βεβαιαωνουν μια κλησάρα.

Τετοια παραδείγματα απειρα εχω στις 300.000χλμ που εχω διανύσει.

Δημοσ.

Aναμαρτητοι ειμαστε οσο αφορα την γρηγορη και επικινδυνη οδηγηση που θετει σε κινδυνο τους ιδιους τους ραλιστες (και θεστηκαμε βασικα τι θα παθουν αυτοι ) αλλα και τους ΑΛΛΟΥΣ .Ναι καιρος να τον καταλαβουν μερικοι, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι σε ολα .Το 'αναμαρτητος ' και η 'κατσικα του γειτονα' ειναι η πιο hot φρασεις για να εξισωνουμε τα παντα και να δικαιολογουμε τα παντα.

Θυμαμαι παλιοτερα και μια υπογραφη μελους που εδειχνε ενα τρακαρισμα.Κριμα που μερικοι ξεχνανε γρηγορα.. :fear:

Δημοσ.

Του GeorgeMan, ο οποίος βγήκε άθικτος μέσα από ένα... διπλωμένο στα δύο Bravo. Κι ακόμα δεν έχει καταλάβει ούτε αυτός πως έγινε. :P

• Moderators
Δημοσ.

Του GeorgeMan, ο οποίος βγήκε άθικτος μέσα από ένα... διπλωμένο στα δύο Bravo. Κι ακόμα δεν έχει καταλάβει ούτε αυτός πως έγινε. :P

Grande Punto.

Και ουτε θα καταλαβω ποτε πως εγινε. Τωρα περναω απο τον επισκευασμενο φραχτη και το δεντρο που αποφλοιωσα και με πιανει συγκρυο. :fear:

Παρτε τις ξανα, για να δειτε τι γινεται με 70Km/h, οχι και 197 (ναι, 70. δεν ειχα πιει): (γιατι δεν κανει auto resize?)

12032010047.jpg

hpim2206.jpg

12032010051.jpg

DSC00120.jpg

DSC00121.jpg

Φυσικα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το να τρομαξεις τον απο πισω σε ευθεια απλα αναβοντας τα φωτα των φρενων.

Δημοσ.

Αν με σταματαγαν χθες πρωι καπου μετα την Στυλιδα αν θυμαμαι με οσα εγραφε το κοντερ οπως στην εικονα (στιγμιαια φυσικα) τι θα μου εκαναν ????

Η φωτο ειναι απο το κινητο της γυναικας μου.

Τί κατανάλωση έχεις στα 197 χαω; Και στα 130-140 πόσο καίει;

1800κε είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...