Προς το περιεχόμενο

USB stick U3 πρόβλημα...

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας παρακαλω. Εχω ενα φλασακι U3 titanium cruiser στο οποιο εχω αρχεια. Ξαφνικα οταν παει να το διαβασουν και οι 2 φορητοι γραφει οτι ειναι αδιαμορφωτο και θελει διαμορφωση οποτε δεν μπορω να δω τα αρχεια μου. Τι να κανω? Δωστε μια λυση....

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω, αλλα μπορει να με διαφωτισει καποιος αν υπαρχει διαφορετικη λυση, τουλαχιστον να παρω τα αρχεια που εχει μεσα...

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο :

1.Κατεβάζεις την διανομή Ubuntu απο εδώ, και την αποθηκεύεις όπου σε βολεύει.

2.Το αρχείο που θα κατεβεί, το καίς σαν .iso (όχι σαν απλό αρχείο data) σε cd ή dvd, μέ κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάψει .iso αρχεία.Τα περισσότερα, μπορούν.

3.Αφήνεις το cd/dvd που έκαψες μέσα στο drive, και κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή.

4.Μπαίνεις στο bios, και επιλέγεις πρώτη συσκευή εκκίνησης, το drive (όπως , δηλαδή, όταν κάνεις φορμάτ).

5.Στην πρώτη οθόνη που θα σου εμφανίσει, επιλέγεις «Δοκιμή της διανομής, χωρίς εγκατάσταση» ή κατι παρόμοιο.

Συνήθως, είναι η πρώτη επιλογή.

Δεν θα γίνει καμμία απολύτως αλλαγή στον υπολογιστή σου.

6.Όταν βρεθείς στο περιβάλλον του Ubuntu, κούμπωσε το φλασάκι σε μιά usb θύρα, άνοιξέ το και πάρε τα αρχεία σου σε κάποιο δίσκο, με drag 'n' drop.

Επειδή το Linux δεν δίνει γράμματα στους δίσκους (C, D, E, κλπ), θα αναγνωρίσεις το usb stick σου απο το μέγεθος και τα περιεχόμενά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...