Προς το περιεχόμενο

ati 4870x2

bananasplit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...έχω την ati 4870 x2...υπάρχει τρόπος να αξιοποιώ και τους 2 πυρήνες μου στα παιχνίδια;;επειδή χρησιμοποιείται ο ένας και ο άλλος μένει πάντα αδρανής....

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...έχω την ati 4870 x2...υπάρχει τρόπος να αξιοποιώ και τους 2 πυρήνες μου στα παιχνίδια;;επειδή χρησιμοποιείται ο ένας και ο άλλος μένει πάντα αδρανής....

Ποιους drivers εχεις?

Δημοσ.

ποια παιχνιδια παιζεις?

πως βλεπεις οτι χρησιμοποιειται μονο ο ενας πυρηνας?

κυρίως από τη θερμοκρασία του δεύτερου....λογικά,αν χρησιμοποιούσε και τους 2 δε θα είχα θερμοκρασίες πχ 80 στον 1 και 45-50 στον άλλο....

Δημοσ.

κυρίως από τη θερμοκρασία του δεύτερου....λογικά,αν χρησιμοποιούσε και τους 2 δε θα είχα θερμοκρασίες πχ 80 στον 1 και 45-50 στον άλλο....

ενταξει αυτο δεν ειναι απολυτο

μπορει η μια καρτα να χρησιμοποιειται παραπανω απο την αλλη

δυστυχως ομως δεν ξερω καποιο αλλο τροπο να δεις την χρηση της gpu

ποια παιχνιδια παιζεις?

σε καποια δεν τα πανε τοσο καλα οι διπυρηνες καρτες...

Δημοσ.

δεν είναι οτι μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα....απλά φαντάζομαι οτι με χρήση και των 2 πυρήνων θα είχε καλύτερες επιδόσεις(frames).

γενικά παίζω οτι κυκλοφορεί....και τα call of duty,τα medal of honor κλπ....(για να είμαι ειλικρινής σε αυτά τα 2 δεν τσέκαρα θερμοκρασίες,οπότε δεν ξέρω καν αν χρησιμοποιούσε και το δεύτερο πυρήνα...)

Δημοσ.

δεν είναι οτι μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα....απλά φαντάζομαι οτι με χρήση και των 2 πυρήνων θα είχε καλύτερες επιδόσεις(frames).

γενικά παίζω οτι κυκλοφορεί....και τα call of duty,τα medal of honor κλπ....(για να είμαι ειλικρινής σε αυτά τα 2 δεν τσέκαρα θερμοκρασίες,οπότε δεν ξέρω καν αν χρησιμοποιούσε και το δεύτερο πυρήνα...)

Οντως αυτο με τις θερμοκρασιες δεν παιζει.μιας και εχουμε την ιδια καρτα με το reference cooler,για δοκιμασε να αλλαξεις τους drivers και δες τι γινετε.δεν εχεις να χασεις κατι.επισης με πιο προγραμμα βλεπεις αυτες τις θερμοκρασιες?για κατεβασε και το τελευταιο το hwmonitor και τρεξε ενα Bench.η με το προγραμμα ανοιχτο απο πισω βαλε και τρεξε ενα παιχνιδι που θελεις.στην συνεχεια βγες και δες τα max temps και απο τους 2 πυρηνες.να ξερεις οτι μπορει να φταινε και τα παιχνιδια.(παντως εαν εχεις το mass effect,civilization 5,left for dead 2, μπορω να σου πω οτι παιζουν και οι 2 πυρηνες.

Δημοσ.

Κατέβασε το GPU-Z

Άνοιξε το πρόγραμμα και πήγαινε στο Sensors ... επέλεξε το πρώτο 4870Χ2

Άνοιξε άλλο ένα GPU-Z και στο Sensors επέλεξε το δεύτερο 4870Χ2

Άστα ανοιχτά και τα δύο και επέλεξε την επιλογή να καταγράφουν ακόμα και όταν δεν είναι στο προσκήνιο...

Παίξε ένα game και μετά πήγαινε δες τι συνέβει απο θερμοκρασίες / load και ότι αλλο θές

Στο κάθε sensor άμα κάνεις κλικ πάνω του θα δείς ΜΙΝ/ΜΑΧ/AVERAGE τιμές

Δημοσ.

Τρέξε ένα vantage με CF on και ένα με off.

Αν δεις τραγικές διαφορές, το CF δουλεύει κανονικά οπότε το μόνο που μπορείς να κάνει είναι να είσαι updated σε drivers & game patches ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...