DrLo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ναι το ξέρω ότι υπάρχει και σε αυτό το topic όμως μιας και είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να κάνω "follow-up" ξεκινάω νέο topic (αλήθεια γιατί κλειδώθηκε το topic εκείνο)? Προσπάθησα να στείλω mail σε banned μέλος και μου έβγαλε μήνυμα λάθους ότι το μέλος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία pm Εξακολουθεί να ισχύει ότι και παλιά μετά την αλλαγή στο forum?
JERONIMO888 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μηπως γινεται μονο σε προσωρινο ban να στειλεις μηνυμα και αυτος που θελεις εχει φαει μονιμο?
DrLo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μηπως γινεται μονο σε προσωρινο ban να στειλεις μηνυμα και αυτος που θελεις εχει φαει μονιμο? Δε ξερω καν αν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός ούτε βλέπω κάποια ένδειξη γι αυτό στο status του χρήστη (απλά λέει banned) Τελικά μπορούμε ή όχι να στείλουμε pm σε banned? Σημειωση : Το pm μου δεν φευγει καν οπότε φαντάζομαι ότι δε τίθεται θέμα να το παραλάβει το μέλος μετά τη λήξη του ban
35apontos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δε ξερω καν αν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός ούτε βλέπω κάποια ένδειξη γι αυτό στο status του χρήστη (απλά λέει banned) Τελικά μπορούμε ή όχι να στείλουμε pm σε banned? Σημειωση : Το pm μου δεν φευγει καν οπότε φαντάζομαι ότι δε τίθεται θέμα να το παραλάβει το μέλος μετά τη λήξη του ban Όχι,δεν μπορείς να στείλεις p.m. σε banned,για τον απλούστατο λόγο η ένδειξη banned πάει σε perma,δηλαδή σε βίαια και δια παντός απομακρυνθέν μέλος. Τα απλά ban δεν φαίνονται στον χαρακτηρισμό του μέλους,εκεί ίσως μπορείς,δεν γνωρίζω.Αλλά αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι και να μπορείς να του στείλεις,αυτός δεν μπορεί να το διαβάσει,τουλάχιστον μέχρι να ξαναμπεί,αφού αρθεί το ban.Στο προσωρινό,έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.