kebinB Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 πως μπορώ να κάνω αλλαγή με ποιο θα ανοίγει το Dashboard, ποτε να κάνει pause/play και τέτοια. δλδ να βάλω διαφορετικά Action σε κάθε key. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 πως μπορώ να κάνω αλλαγή με ποιο θα ανοίγει το Dashboard, ποτε να κάνει pause/play και τέτοια. δλδ να βάλω διαφορετικά Action σε κάθε key. System Preferences > Keyboard > Keyboard Shortcuts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 φυσικά και το είχα ψάξει εκεί, αλλά δεν έχει να σετάρω κάπου για το iTunes το play/pause κλπ ;/ που έχουν τα Apple Keyboards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 φυσικά και το είχα ψάξει εκεί, αλλά δεν έχει να σετάρω κάπου για το iTunes το play/pause κλπ ;/ που έχουν τα Apple Keyboards Ωπ, δεν κατάλαβα το εύρος της ερώτησης. Sorry, δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εδω εισαι http://pqrs.org/macosx/keyremap4macbook/ (Change F1..F19 Key) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 δεν ξέρω τι δεν κάνω σωστά, εχω ένα USB keyboard της Microsoft και θέλω να κάνω να δουλέψου. το dashboard,expose δουλευουν μια χαράαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.