andreaspap Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Επειδη το καλώδιο είναι πολύ μικρό μπορεί κάποιος που το έχει αντικαταστήσει να μου πει τι τύπου είναι γιατί έχω μπερδευτεί με τους διαφορους τύπους που υπάρχουν (mini-usb,micro-usb, άλλα με 4 pin, άλλα με 5 pin).Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μπει στον κόπο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Επειδη το καλώδιο είναι πολύ μικρό μπορεί κάποιος που το έχει αντικαταστήσει να μου πει τι τύπου είναι γιατί έχω μπερδευτεί με τους διαφορους τύπους που υπάρχουν (mini-usb,micro-usb, άλλα με 4 pin, άλλα με 5 pin).Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μπει στον κόπο. Mini usb. To mini-B οπως φαινεται εδω (5 επαφες - 123x4 pins) http://pinouts.ru/Sl...SB_pinout.shtml Μονο να εχεις υποψη σου οτι επειδη τροφοδοτειται ο δισκος απο το καλωδιο αυτο πρεπει να ειναι καταλληλο ωστε να μπορει να περασει το απαιτουμενο ρευμα (Ι). Πρακτικα οσο πιο χοντρο το καλωδιο τοσο καλυτερα.
andreaspap Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ matrixxx!Εχω το δισκο εδω και 5 μέρες και επειδή το συνδέω και στην Samsung C530 που έχω για να βλέπω καμια ταινία το μικρό καλώδιο δε βόλευε καθόλου..επρεπε να βάλω κανα δυο βιβλια από κάτω να τον στηρίζουν γιατί αλλιώς αιωρούταν στον αερα!Οπότε πάω για κάτι τέτοιο υποθέτω!
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ matrixxx!Εχω το δισκο εδω και 5 μέρες και επειδή το συνδέω και στην Samsung C530 που έχω για να βλέπω καμια ταινία το μικρό καλώδιο δε βόλευε καθόλου..επρεπε να βάλω κανα δυο βιβλια από κάτω να τον στηρίζουν γιατί αλλιώς αιωρούταν στον αερα!Οπότε πάω για κάτι τέτοιο υποθέτω! Κάνει μια χαρά απλά θα σου πώ μια απλούστερη λύση για να μην πετάξεις και το καλωδιάκι που έχει. Αγοράζεις (αν δεν έχεις) μια προέκταση usb 2.0: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200010020 την συνδέσεις στο μικρό καλωδιο που έχει ο δίσκος και είσαι μια χαρά. (γλυτώνεις και ένα 5ευρο!) Επίσης προς τους κατόχους ps3 ο δίσκος δουλεύει μια χαρά με το καλώδιο φόρτισης του sisaxis χειριστηρίου!!
roybatty Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 εγώ πάντως θα απέφευγα να συνδέσω οποιονδήποτε portable δίσκο με καλώδιο πάνω από 50cm.Με ένα καλώδιο 2 μέτρων δύσκολα θα φτάνει αρκετό ρεύμα στον δίσκο ώστε να λειτουργεί σωστά. Τον πήρα και εγώ τον εν λόγω Rikiki και επειδή το καλώδιο της συσκευασίας είναι όντως ΠΟΛΥ κοντό τον λειτουργώ με ένα καλώδιο από WD Passport που μου είχε περισσέψει.Μέχρι τώρα όλα καλά,αν και νομίζω πως είναι λιγάκι πιο αργός από το Passport Essential 320gb που είχα.O δίσκος που έχει μέσα είναι ένας Seagate ST9500325AS.
andreaspap Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Κάνει μια χαρά απλά θα σου πώ μια απλούστερη λύση για να μην πετάξεις και το καλωδιάκι που έχει. Αγοράζεις (αν δεν έχεις) μια προέκταση usb 2.0: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200010020 την συνδέσεις στο μικρό καλωδιο που έχει ο δίσκος και είσαι μια χαρά. (γλυτώνεις και ένα 5ευρο!) Επίσης προς τους κατόχους ps3 ο δίσκος δουλεύει μια χαρά με το καλώδιο φόρτισης του sisaxis χειριστηρίου!! Πωωω...δικιο εχεις!Πως δεν το σκεφτηκα;Καμια φορα κολλαει το μυαλο!Σέυχαριστώ και εσενα lionheart μια και μαλλον τελικα θα ακολουθησω τη δικια σου συμβουλη και οποτε το βαζω στην τηλεοραση θα προσθετω την προεκταση γιατι για συνδεση στο λαπτοπ μια χαρα ειναι το κοντο καλωδιακι που εχει! @roybatty λες να υπαρξει προβλημα με την προεκταση και να παρουσιασει προβλημα ο δισκος; επισης μηπως μπορεις να μου υποδειξεις τον τροπο για να δω τι δισκο εχει μεσα ο δικος μου lacie;
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Eμένα πάντως ο 500άρης rikiki έχει μέσα αυτόν: Eπίσης όσο αφορά το καλώδιο προέκτασης τον χρησιμοποιώ με αυτό στον σταθερό απο πρίν τα Χριστούγεννα. Αυτό που σου έδειξα ήταν ενδεικτικό για να καταλάβεις, μπορείς να βρείς και μικρότερο απο 1,8m. Πάντως όχι και 7 ευρώ για καλώδιο για τον σκληρό, είναι υπερβολή. Το καλώδιο επίσης του ps3 που είπα το δοκίμασα και παίζει 100% οπότε κάτι αντίστοιχο θα είναι Ok.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ matrixxx!Εχω το δισκο εδω και 5 μέρες και επειδή το συνδέω και στην Samsung C530 που έχω για να βλέπω καμια ταινία το μικρό καλώδιο δε βόλευε καθόλου..επρεπε να βάλω κανα δυο βιβλια από κάτω να τον στηρίζουν γιατί αλλιώς αιωρούταν στον αερα!Οπότε πάω για κάτι τέτοιο υποθέτω! Δεν πας για 1.8μ. O roybatty εχει δικιο. Δεν βαζεις 1.8μ καλωδιο σε τετοιες περιπτωσεις εκτος αν εισαι σιγουρος οτι παρεχει ανετα το ρευμα που θες. Πως θα το ξερεις ομως αυτο; Επισης η λυση του Lion εχει επιπλεον προβλημα: Προσθετει αλλο ενα σημειο επαφων. Οσες περισσοτερες επαφες βυσματων, τοσο πιο πιθανο ειναι καποια απο αυτες να μας παρουσιασει αντισταση (ειτε μονιμα ειτε σιγμιαια απο κακη επαφη) και να γονατισει η ταση μας στο δισκο. Αν ειμαστε και λιγο ατυχοι (οπως ο mllion_voices http://www.insomnia....ost__p__3815918) κανει ενα τσαφ ο δισκος και παπαλα. Καιρος ειναι να αλλαξεις λιον και εσυ την προεκτασουλα με κατι τετοιο: Μονο στο πλαισιο υπαρχει αυτο το καλωδιο τουλαχιστον μεσω σκρουτζ http://www.plaisio.g...m-1M-551422.htm Τσεκαρετε στο καταστημα οτι ειναι οπως φαινεται στην φωτο και επιβεβαιωστε οτι κανει για εξωτερικο 2.5αρη. Δειχνει να ειναι χοντρο, ειναι 1 μετρο που ειναι το λογικο μεγαλο μεγεθος για εξωτερικο δισκο, τιποτα μεγαλυτερο παιδια σε δισκους για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Τελος ειναι και σε καλη τιμη (1.69€) οριακα φτηνοτερο και απο την προεκταση.
H+K=LFE Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τον έβαλαν πάλι σε προσφορά τον σκληρό στα 49 ευρώ και γράφει αρχική 70!!! Τους πήρα και τους έκανα φασαρία ότι μας κοροϊδεύουν και είχε πάει μέχρι 35 ευρώ, και τώρα περιμένω τηλεφώνημα απο τον προϊστάμενό τους ο οποίος είχε δουλειά και δεν μπορούσε να μου μιλήσει...! Περιμένω να δω...
Alxnks Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο ρε κυρ ηλία! Αν στον δώσει 35 (απορώ ποιος στο..σφύριξα για τα 35!) κανόνισε να πάρω κι εγώ έναν! Η αλλιώς στην πρώτη ευκαιρία σε επίσκεψη θα στον βουτηξω! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
jojosjojos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 πηρα και εγω ενα σημερα. ομορφος δισκος εξωτερικα. στο ηρακλειο κρητης ειχε ενα καλαθι με τουλαχιστο 30 δισκους μεσα των 500gb. λογικα σε κανενα μηνα διμηνο θα τους δινουν 30 ευρω. τον φορεσα σε ενα sony media player και παιζει αψογα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 πηρα και εγω ενα σημερα. ομορφος δισκος εξωτερικα. στο ηρακλειο κρητης ειχε ενα καλαθι με τουλαχιστο 30 δισκους μεσα των 500gb. λογικα σε κανενα μηνα διμηνο θα τους δινουν 30 ευρω. τον φορεσα σε ενα sony media player και παιζει αψογα. Ποσο τους ειχαν στο καλαθι; (απο 70 και καλα, 49€ ; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.