Προς το περιεχόμενο

Lacie Rikiki 500GB 2.5'' USB2.0 45,49€

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήρα έναν με 34,30 το απόγευμα μόλις είδα την αναφορά εδώ (thanks GnG!).

Παραλαβή από το κατάστημα, ήρθα σπίτι, σύνδεση και... τίποτα.

Σε δύο PC που δοκιμάστηκε, το λαμπάκι ανάβει και μετά τίποτα. Οι υπολογιστές δεν τον αναγνωρίζουν καθόλου.

Θα τον πάω πίσω αύριο το πρωί. Υποθέτω μπορώ να απαιτήσω άμεση αντικατάσταση και όχι service?

Δημοσ.

Πήρα έναν με 34,30 το απόγευμα μόλις είδα την αναφορά εδώ (thanks GnG!).

Παραλαβή από το κατάστημα, ήρθα σπίτι, σύνδεση και... τίποτα.

Σε δύο PC που δοκιμάστηκε, το λαμπάκι ανάβει και μετά τίποτα. Οι υπολογιστές δεν τον αναγνωρίζουν καθόλου.

Θα τον πάω πίσω αύριο το πρωί. Υποθέτω μπορώ να απαιτήσω άμεση αντικατάσταση και όχι service?

Εχει μια διαδικασια για να τον δεις ... :rolleyes:

Δημοσ.

Ότι λέει ο Palm.

Πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή που έχει και μετά θα τον βλέπεις κανονικά + κάποια άλλα tools για backup κλπ. :)

Δημοσ.

Υποθέτω ότι αφού δεν τον βλέπει καθόλου, δεν μιλάμε για utility που είναι μέσα στο δίσκο, αλλά για κάποιο που πρέπει να κατεβάσω από τη Lacie?

Εννοείτε το USB boost που αναφέρθηκε παραπάνω?

Αν ναι, το έβαλα χωρίς αποτέλεσμα...

Δημοσ.

Παρέλαβα κι'εγώ σήμερα το απόγευμα τον 500 από κατάστημα..

Συσκευασία σε blister, όλα οκ! Πολύ μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τον wd 500gb 2.5" που έχω...

Το αστείο είναι ότι το πρωί τον είδα στο site του Κώτσου στα 45€, αλλά είχα δουλειά και δεν τον παρήγγειλα...

Το μεσημέρι μπαίνω ξανά, τον βλέπω στα 34€....και κοντεψε να λιποθυμήσω!!!!!

Κρίμα που δεν πρόλαβα να σας ενημερώσω...

Δημοσ.

Ότι λέει ο Palm.

Πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή που έχει και μετά θα τον βλέπεις κανονικά + κάποια άλλα tools για backup κλπ. :)

με τπτ,κανονικα ο δισκος πρεπει να παιζει plug n play εκτος και αν μιλαμε για παλιο os

swstost δεν πιστευω να το βαζεις πανω σε κανενα usb hub?

Δημοσ.

Υποθέτω ότι αφού δεν τον βλέπει καθόλου, δεν μιλάμε για utility που είναι μέσα στο δίσκο, αλλά για κάποιο που πρέπει να κατεβάσω από τη Lacie?

Εννοείτε το USB boost που αναφέρθηκε παραπάνω?

Αν ναι, το έβαλα χωρίς αποτέλεσμα...

Μπες στο κοντρολ πανελ/αντμινιστρατιβε τοολς/κομπθτερ μανατζεμαντ/στοραζ/ντισκ μαναζεμαν... ;)

Δε μου επιτρεπεται να στα γραψω αγγλικα .... :mad:

Δημοσ.

Έχω μπει και στο disk management και ΤΠΟ. Ο δίσκος έπρεπε να παίξει από την αρχή.

Τον πήγα πίσω το πρωί, τον δοκίμασαν, κλασική περίπτωση DOA, και μου τον άλλαξαν αμέσως με έναν άλλο ο οποίος δούλεψε αμέσως.

Τέλος καλό όλα καλά, και να επισημάνω ότι στον συγκεκριμένο Κώτσο (Athens Heart) όλες τις φορές που πήγα για αγορά ή επιστροφή η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική.

Επίσης, είχαν σε ένα καλάθι 7-8 ίδιους δίσκους στα 49€.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πλέον στο site αλλά υπάρχει απόθεμα στα καταστήματα με 49 euro

Παρέλαβα κι'εγώ σήμερα το απόγευμα τον 500 από κατάστημα..

Συσκευασία σε blister, όλα οκ! Πολύ μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τον wd 500gb 2.5" που έχω...

Το αστείο είναι ότι το πρωί τον είδα στο site του Κώτσου στα 45€, αλλά είχα δουλειά και δεν τον παρήγγειλα...

Το μεσημέρι μπαίνω ξανά, τον βλέπω στα 34€....και κοντεψε να λιποθυμήσω!!!!!

Κρίμα που δεν πρόλαβα να σας ενημερώσω...

Σωστός, καταφερα και πηρα και γώ εναν και μετα απο 1 ωρα είχε φυγει εντελώς από το site. (παρασκευη απογευμα)

Δημοσ.

Παρέλαβα τους δίσκους σήμερα το πρωί.Όλα καλά.

Προς ενημέρωση υπάρχουν ξανά στο site του κώτσου προς 49 ευρώ.

Δημοσ.

μολις παρελαβα τον lacie rikiki 1tb

σφραγισμενος κανονικα,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,αισθητα ποιο γρηγορος απο τον elements 500gb,o δισκος μεσα συμφωνα με το hd tune ειναι toshiba (φααααακκκκκκκκ),το καλωδιο κοντο και δυσχρηστο αλλα αλλαζει με αλλο

στα 1tb 2.5" θεωρω οτι ειναι ευκαιρεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...