Προς το περιεχόμενο

Lacie Rikiki 500GB 2.5'' USB2.0 45,49€

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ, το ξεχασα αυτο, νομιζα οτι μας ειχαν πει μονο για τον 500... (Οχι hitachi ο 1ΤΒ , "τον Toshiba MK1059GSM" μας ειχε πει ο chemboy)

Οκ αφου εισαι επαρχια δεν ειχες επιλογες, στο ευχομαι να ειναι ο sammy, αν και δεν αποκλείεται να εχει ακομα και seagate μεσα. Μου εχει τυχει ακομα και απο το ιδιο μαγαζι (Κωτσο) να παρω την ιδια ωρα δυο εξωτερικους verbatim 1ΤΒ και ο ενας ειχε samsung spinpoint μεσα ενω ο αλλος WD green. Οποτε ειναι τι θα σου κατσει.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια απλά μια συμβουλή από κάποιον που την πάτησε.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ πολύ τα ενσωματωμένα USB καλώδια που έχουν οι Lacie. Χαλάνε πολύ έυκολα!

Δημοσ.

Παιδια απλά μια συμβουλή από κάποιον που την πάτησε.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ πολύ τα ενσωματωμένα USB καλώδια που έχουν οι Lacie. Χαλάνε πολύ έυκολα!

Το ενσωματωμένο καλώδιο που έχει είναι δύσχρηστο, αλλά μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις οποιοδήποτε άλλο καλώδιο που να μπορεί να μεταφέρει και ρεύμα...εγώ προσωπικά αυτό έχω κάνει...επιπλέον ο δικός μου lacie 1 TB έχει μέσα Toshiba δίσκο...

Δημοσ.

toshiba,hitachi οχι ρπμ, ελπιζω να μην μου κατσει κανας τετοιος

ειχα εναν hitachi εσωτερικο παλια και εβγαζε bad sectors ποιο γρηγορα απο οτι βγαζει η τζουλια τα ρουχα της

ξερει κανεις αν αυτο το usb boost κανει οντως δουλεια?

http://www.lacie.com/uk/support/drivers/driver.htm?id=10139

Δημοσ.

ειχα εναν hitachi εσωτερικο παλια και εβγαζε bad sectors ποιο γρηγορα απο οτι βγαζει η τζουλια τα ρουχα της

Αυτόν τον σκληρό έχει μέσα...Ο 1 Terra

Link

Δημοσ.

Δεν δουλεύει στα win7 το boost οπότε δεν ξέρω να σου πώ. Πάντως μην περιμένεις και πολλά έτσι και αλλιώς.

Όσο αφορά τον 500άρη Rikiki τον οποίο έχω, είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τον δίσκο (και ας είναι hitachi).

Κρύος, αθόρυβος και στην τελική αποθήκη τον έχω στις ταινίες και στα videos στο htpc. Τι να την κάνω την ταχύτητα.

Δεν πιάνει χώρο πολύ μικροσκοπικός, όμορφος και πλέον 5 ευρώ φθηνότερος (τον είχα πάρει στα 50 euro).

Επίσης το καλωδιάκι usb με το οποίο ερχόταν αντικαταστάθηκε άμεσα με ένα άλλο του 1,5 μέτρου και έτσι τον σύνδεσα στο σταθερό.

(στον 500άρη δεν είναι ενσωματωμένο). Δεν θα έχετε πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε άλλο λοιπόν.

Θετικό επίσης ότι δεν απαιτείται extra τροφοδοσία (όπως και σε όλους τους ext 2,5" δίσκους) καθώς τα πολύμπριζα ήταν full. :P

Δημοσ.

Παιδιά μόλις έδωσα παραγγελία για 2 τεμάχια προς 34,3 ευρώ το κομμάτι!

αν σου κατσει ουτε στον παπα

θα ειναι Η προσφορα σε external δισκους

φτου ρπμ και πηρα χθες τον 1tb στα 80

Δημοσ.

ενω μπηκα και ημουν σε διαδικασια παραγγελιας, μου εβγαλε error. τον εβγαλαν ταυτοχρονα και απο electro και kotso!

Δημοσ.

Τον έβγαλαν εντελώς απο το site!Την προηγούμενη φορά με τον wd ήταν ok ο κώτσος μιας και έδωσε τον essential αντί του elements στα ίδια χρήματα.

Για να δούμε...

Δημοσ.

Παιδιά μόλις έδωσα παραγγελία για 2 τεμάχια προς 34,3 ευρώ το κομμάτι!

Που τους βρηκες τοσο φτηνα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...