Προς το περιεχόμενο

Lacie Rikiki 500GB 2.5'' USB2.0 45,49€

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολυ καλο.. εψαχνα.. αλλα....

Παραλαβή από κατάστημα

.. 2011!!!!

Μια φωρα που πληρωσα με καρτα παρελαβα μετα απο 1 μηνα!!!! και μαλιστα ανοιγμενο πρωιον (ενα ασυρματο) γιατι το παρεδωσαν σε ΛΑΘΟΣ ατομο!! ΗΜΑΡΤΟΝ!

Δημοσ.

αυτους τους 2 δισκους και περισσοτερο τον 1tb τους βλεπω και τους ξαναβλεπω και ολο λεω να τους αγορασω αλλα hitachi δισκο μεσα δεν τον εμπιστευομαι

ο 1tb αξιζει περισσοτερο

Δημοσ.

αυτους τους 2 δισκους και περισσοτερο τον 1tb τους βλεπω και τους ξαναβλεπω και ολο λεω να τους αγορασω αλλα hitachi δισκο μεσα δεν τον εμπιστευομαι

ο 1tb αξιζει περισσοτερο

συμφωνα με το crystaldisk info o lacie 1tb 2.5' εχει μεσα τον samsung HM100UI στις 5400 στροφες

• Moderators
Δημοσ.

Και ο 1ΤΒ καλούτσικη τιμή έχει :

http://www.kotsovolo...?catid=10085041

Εεεεε, σεβασου τα copyrights tongue.gif http://www.insomnia.gr/topic/395181-seagate-expansion-st905004exd101-rk-500-gb/page__view__findpost__p__3797846 (πλακα κανω, εχεις pm εδω και καμια ωρα, οποτε εχεις λιγο χρονο απαντησε μου).

• Moderators
Δημοσ.

συμφωνα με το crystaldisk info o lacie 1tb 2.5' εχει μεσα τον samsung HM100UI στις 5400 στροφες

Ωχ, τωρα τον σκοτωσες τον million, οχι τιποτα αλλο, ενω ηταν διαθεσιμος με ολους τους τροπους τωρα λεει μονο collect at store - ελπιζω να μην εχει ξεμεινει μονο κανενα εκθεσιακο κομματι ή/και στου λουσιφερ την μαμα...

Δημοσ.

Ωχ, τωρα τον σκοτωσες τον million, οχι τιποτα αλλο, ενω ηταν διαθεσιμος με ολους τους τροπους τωρα λεει μονο collect at store - ελπιζω να μην εχει ξεμεινει μονο κανενα εκθεσιακο κομματι ή/και στου λουσιφερ την μαμα...

χαχαχαχαχα μολις ειδα οτι ειναι samsung του ορμηξα οσαν τον λυκο απο electroworld

• Moderators
Δημοσ.

χαχαχαχαχα μολις ειδα οτι ειναι samsung του ορμηξα οσαν τον λυκο απο electroworld

Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα μια φορα εκανα το λαθος να αγορασω ενα gps απο το electroworld με καρτα και μου εστειλαν εκθεσιακο κομματι μετα απο 1 βδομαδα και εφαγα αλλες τρεις βδομαδες να παρω το αιμα μου πισω... 3 βδομαδες να τους παιρνω τηλεφωνα, να μου λενε παραμυθια απο αυριο σε αυριο κλπ... mad.png Ε, μου εγινε μαθημα, ποτε τιποτα απο εκει με καρτα και αφου δεν εχει πλεον αντικαταβολη τερμα για μενα το ελεκτρο.

Πηρες τηλεφωνο στα κεντρικα του Κωτσου σε πιο καταστημα υπαρχει ετοιμοπαραδοτο; Δεν σε βολευε; Να δεις τι παιρνεις ρε φιλε! huh.gif

Δημοσ.

και εγω εχω παρει gps απο electro και ηταν μια χαρα σφραγισμενη συσκευασια

επαρχια ειμαι οποτε colect at store δεν επαιζε

ενταξει θα ειναι αρκει να εχει οντως samsung μεσα γιατι στο δικο σου το θρεντ ο αλλος ελεγε για hitatchi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...