gherudos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Στο Carrefour Καβάλας έχει το High School Musical 3 + 2 Μικρόφωνα του Singstar ΜΟΝΟ 20E!!! Ίσως να το έχουν και σε άλλα Carrefour. Αξίζει η προσφορά.
George! Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το έχουν και σε άλλα Carrefour πριν από τα Χριστούγεννα και για να υπάρχει ακόμα μάλλον δεν το αγοράζει κανείς. Υπόψην ότι τα μικρόφωνα είναι ενσύρματα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το ειχα παρει απο το συγκεκριμενο carrefour πριν κανενα 5μηνο στα 9.90! Ειχε 2-3 κομματια. Ναι ειναι ενσυρματα τα μικροφωνα. Αυτο το υποκαταστημα παει συνεχως προς το χειροτερο... Καθε περσι και καλυτερα! Το αποφευγω πλεον. (φανταζομαι εννοεις λεωφ Καβαλας - Αθηνα)
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Όχι εννοώ Καβάλα. Οκ, παρανοηση, γιατι στην Αθηνα επειδη ειναι 4-5 τα καρ. λεμε εμεις πχ "Το βρηκα στο carrefour Καβαλας" και εννοουμε αυτο στην Λωφ. Αθηνων (καβαλας). Ειναι λοιπον σαν το τηλεσκοπιο οποιοι θυμουνται που αλλοι το πηραμε 19€ και στα αλλα καρφ. ειχε 39 ή 49 κλπ.
tarksis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 λογος να γινεται....αν το πετυχουμε πουθενα φτηνα, αξιζει σα παιχνιδι να απασχολειται η μπεμπα
gherudos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το παιχνίδι είναι gtp τα μικρόφωνα πληρώνεις! Μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του Singstar με αυτά τα μικρόφωνα.
spinemm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Και εγω στα 9.9 το ειχα αγορασει απο τo Carrefour στο Ελληνικο στις 23/12 και μετα απο δυο ημερες το πηγαν στα 20!!!!!
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το παιχνίδι είναι gtp τα μικρόφωνα πληρώνεις! Μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του Singstar με αυτά τα μικρόφωνα. είναι συμβατά τα μικρόφωνα και με το wii! κάποιος με softmoded wii ίσως θέλει μόνο τα μικρόφωνα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 είναι συμβατά τα μικρόφωνα και με το wii! κάποιος με softmoded wii ίσως θέλει μόνο τα μικρόφωνα! Σοβαρα μιλας;! Εγω το ειχα παρει στα 9.90 για τα μικροφωνα βασικα και για οοοοταν παρω ps3! Ακομα ετσι το εχω! Να τα βαλω στο wii; Παιζει αυτο το ανταπτορακι σε usb και στο wii; !!
ipal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αν ψαχνετε μονο τα μικ εχει το multirama κατι αλλα (οχι sony) στα 15euro.
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Σοβαρα μιλας;! Εγω το ειχα παρει στα 9.90 για τα μικροφωνα βασικα και για οοοοταν παρω ps3! Ακομα ετσι το εχω! Να τα βαλω στο wii; Παιζει αυτο το ανταπτορακι σε usb και στο wii; !! ναι ναι ναι, και για την απόδειξη μπορείς να ψάξεις στο ebay όλα όσα υπάρχουν για το ps3 γράφουν ότι κάνουν και για το wii.
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 ναι ναι ναι, και για την απόδειξη μπορείς να ψάξεις στο ebay όλα όσα υπάρχουν για το ps3 γράφουν ότι κάνουν και για το wii. Τι να ψαξω στο ebay, θα βαλω ενα παιχνιδι σχετικο στο wii (ολο και καποιο θα εχω μεσα στον σκληρο) και θα το καρφωσω να δω τι παιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.