GiannisKap Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Οπως λεει και ο τιτλος τι ακριβος κανουν οι τριπες στις καρτες ηχου πχ το πρασινο ειναι για ηχεια...κλασικα με ρευμα απο πριζα το κοκκινο-ροζ μικροφωνο οι αλλες? τhanks
Navu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Οι άλλες εξυπηρετούν (αναλόγως σύνθεσης) πολυκάναλο ήχο από 4.1 μέχρι 7.1 (και γω δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει).
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 H ροζ, μικρόφωνο Η Μπλε, line in H πράσινη, line out H πορτοκαλί, για το κεντρικό ηχείο και subwoofer H μαύρη, πίσω ηχεία Surround (για 5.1 ή 7.1) Η γκρι, για τα Mid ηχεία Surround (7.1) Αν έχει και καμιά χρυσή είναι θύρα για game (joystick) Ελπίζω να τα είπα σωστά έχω καιρό να ασχοληθώ. Αν κάτι είναι λάθος ας διορθώσει κάποιος.
GiannisKap Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 H ροζ, μικρόφωνο Η Μπλε, line in H πράσινη, line out H πορτοκαλί, για το κεντρικό ηχείο και subwoofer H μαύρη, πίσω ηχεία Surround (για 5.1 ή 7.1) Η γκρι, για τα Mid ηχεία Surround (7.1) Αν έχει και καμιά χρυσή είναι θύρα για game (joystick) Ελπίζω να τα είπα σωστά έχω καιρό να ασχοληθώ. Αν κάτι είναι λάθος ας διορθώσει κάποιος. Eυχριστω θα διξει αν ειπες κατι λαθος παντος ειπες αυτο που ηθελα thanks
GiannisKap Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Και απο περιέργεια ποιο ήθελες να πω; γενικα ολα
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 xaxaxa οκ ελπίζω να μην έκανα κανένα λάθος. Περάσανε και τα χρόνια που είχα τρέλα, με τον ήχο στο Pc μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.