Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με προγραμματα της cosmote!

beetlebum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Έχω να κάνω την εξής ερώτηση βρε παιδιά...Έχει αντιληφθεί κανείς οτι η COSMOTE έκανε αλλαγές στα προγράμματα με τα απεριόριστα??

Συγκεκριμένα,άλλαξα ένα πολύ παλιό πρόγραμμα που είχα κ πριν 2 μήνες περίπου το έκανα Απεριόριστα 35.Όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ,

καθώς ήμουν ευχαριστημένη με αυτά που πρόσφερε.Ο τελευταίος μου όμως λογαριασμός είναι αρκετά πιο υψηλός από αυτό που περίμενα και

βλέποντας ωστόσο αναλυτικά κλήσεις και μηνύματα παρατηρησα οτι όλα ηταν μεσα στο προγραμμα!Μου έκανε εντύπωση και μπηκα στο site της

cosmote και εκεί είδα κάποιες αλλαγές!Για παράδειγμα τα απεριόριστα 35 ΔΕΝ δείχνει πλεον οτι συμπεριλαμβάνουν και σταθερά τηλεφωνα ενώ

είμαι 100% σίγουρη πως αρχικά έτσι ήταν!Πριν πάρω και τους τα ψάλλω (γιατι στο παρελθόν είχα κ άλλο ένα θεμα με την εταρεια), θα ήθελα

να με διαφωτίσετε και αν το έχει προσέξει και καποιος άλλος αυτο...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι τα προγράμματα άλλαξαν πριν λίγο καιρό. Πλέον δεν περιλαμβάνονται σταθερά στο 35 και κάτω (προφανώς για να σε δελεάσουν να πάρεις το 45). Αλλά εφόσον υπέγραψες ΠΡΙΝ την αλλαγή, δεν πρέπει να σε επηρρεάζει αυτό. Οι αλλαγές στα οικονομικά προγράμματα αφορούν νέες συνδέσεις. Εάν έχεις ένα πρόγραμμα από καιρό, αυτό δεν αλλάζει μέχρι να το κόψεις ή να το αλλάξεις εσύ, απλά αν είναι "παλιό" (όπως το παλιό 35 με τα σταθερά) δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις σε αυτό.

Κοντολογίς, πιστεύω ότι έγινε κάτι από τα εξής, από το πιθανότεροι στο λιγότερο πιθανό (αλλά όχι και απίθανο):

- συνδέθηκες όταν είχε ήδη αλλάξει το προγραμμα

- μιλούσες σε κινητά με φορητότητα, νομίζοντας ότι μιλάς σε κοσμοτέ, οπότε εξαντλήθηκε ο έξτρα χρόνος που είχες για άλλα δίκτυα και άρχισε η χρέωση (η επιπλέον χρέωση είναι σίγουρα από σταθερά; )

- έκανες την σύνδεση πολύ κοντά στην αλλαγή, και έμπλεξαν τα μπούτια τους με το προφίλ χρέωσης στο οποίο σε συνέδεσαν.

- εξάντλησες τα 1500' :shock: :shock:

Στην κοσμοτέ πήρες;

Δημοσ.

Τα προγράμματα Απεριόριστα της Cosmote έχουν αλλάξει από το Δεκέμβριο όπως και των άλλων 2 εταιρειών. Όντως το καινούριο Απεριόριστα 35 δεν περιλαμβάνει δωρεάν χρόνο σε σταθερά. Αν έκανες το πράγραμμα πριν γίνει η αλλαγή τότε εξακολουθείς να έχεις ότι προνόμια είχες. Κοίτα το λογαριασμό σου και πες μου ακριβώς πως αναφέρεται το πρόγραμμα σου. Θα το βρες στην πρώτη σελίδα κάτω από το ΑΦΜ σου και τον αριθμό σου, στα αριστερά.

Δημοσ.

Το προγραμμά αναφερεται ως "COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 ΠΑΛ"...Τσέκαρα τον αναλυτικό λογιαριασμό για να δω τι παραπάνω έχω κάνει αλλά δειχνει σε ολα ότι ειναι μέσα στο πρόγραμμα...Δεν έχω πάρει ακόμα την cosmote γιατί ήθελα πρώτα να το τσεκάρω στα σίγουρα..εννοείται πως θα τους πάρω άμεσα...Δυστυχώς έχω πετάξει και το φυλλαδιάκι που έλεγε τι περιλάμβανε το παλιό -προφανώς- Απεριόριστα 35 και δεν θυμάμαι επακριβώς.Είμαι σίγουρη όμως πως κανανε κόψιμο-ράψιμο σ'αυτα που προσφέρουν..Θυμάται κανείς τις παλιες προσφορές στα απεριόριστα ή που μπορώ να τις βρω? (Επίσης είμαι σιγουρη πως υπεγραψα ΠΡΙΝ τις αλλαγές...)

Δημοσ.

Το Cosmote Απεριόριστα 35 ΠΑΛ είναι το πρόγραμμα που δίνει δωρεάν χρόνο και στα σταθερά. Άρα κάτι άλλο έγινε. Αν μπορείς σκάναρε το δεύτερο φύλλο του λογαριασμού σου και στείλτο μου πμ να σου πω αναλυτικά.

Δημοσ.

Το προγραμμά αναφερεται ως "COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 ΠΑΛ"...Τσέκαρα τον αναλυτικό λογιαριασμό για να δω τι παραπάνω έχω κάνει αλλά δειχνει σε ολα ότι ειναι μέσα στο πρόγραμμα...Δεν έχω πάρει ακόμα την cosmote γιατί ήθελα πρώτα να το τσεκάρω στα σίγουρα..εννοείται πως θα τους πάρω άμεσα...Δυστυχώς έχω πετάξει και το φυλλαδιάκι που έλεγε τι περιλάμβανε το παλιό -προφανώς- Απεριόριστα 35 και δεν θυμάμαι επακριβώς.Είμαι σίγουρη όμως πως κανανε κόψιμο-ράψιμο σ'αυτα που προσφέρουν..Θυμάται κανείς τις παλιες προσφορές στα απεριόριστα ή που μπορώ να τις βρω? (Επίσης είμαι σιγουρη πως υπεγραψα ΠΡΙΝ τις αλλαγές...)

είναι το προγραμμα που έχω κι εγώ εδώ και ένα 8μηνο. Έχει 1500' προς κοσμοτέ ΚΑΙ σταθερά, 1500 sms προς Κοσμοτέ, και 120'+120 sms προς άλλα δίκτυά. Δεν έχει καθόλου ιντερνετ.

Από τον αναλυτικό που βλέπεις να έγινε μεγάλη χρέωση;

Δημοσ.

Άν δεν μπορείς, πες μου στο πρώτο φύλλο τι ποσό γράφει εκεί που λέει τέλη χρήσης

Δημοσ.

Ακριβώς!Αυτό έχω!Η μόνη μεγάλη χρέωση είναι 5,5 ευρω παραπάνω σε κάτι μηνύματα (που οκ αυτά ήταν για κάτι διαγωνισμούς κ δείχνει ακριβ΄ς πόσο χρεωθηκαν).Σε όλα τα άλλα δείχνει 15 ευρώ παραπάνω (+φπα βεβαια) σε κλήσεις σε άλλα δικτυα τα οποία δε βρίσκω πουθενα!Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο και ελπίζω να λυθεί το θέμα..αλλιως λέω να πάω με τον λογαριασμο και να τα δούμε ολα απο κοντα!

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Δημοσ.

δηλ στην πρώτη σελίδα στα πάγια τέλη δε γραφει 35 ευρω;από κάτω, στα τέλη χρήσης γράφει 5,5 ευρώ;και μετά είναι τα τέλη συνδρομητών

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...