Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα μηνύματα

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα προβληματάκι με τα μηνύματα του κινητού μου. Το κινητό είναι το ZTE Blade. Χθές πήγα να στείλω για πρώτη φορά μηνύματα. Εστειλα καμια δεκαριά μηνύματα και ήταν όλα καλά. Αλλά μετά πάω να στειλώ μήνυμα και μου λέει μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα οτι δεν παραδόθηκε και μου το πάει στα πρόχειρα. Μετά απο εκεί πατάω να το ξαναστείλω και μερικές φορές το στέλνει άλλες όχι. Αν δεν στείλει απ'ευθείας το μήνυμα μου βγάζει οτι δεν στάλθηκε. Δηλαδή αν δεν έρθει η παράδοση οτι στάλθηκε το μήνυμα και αργήσει 2-3 δευτερόλεπτα μου λέει οτι δεν στάλθηκε. Τι γίνεται; Μήπως έχει καμιά επιλογή όπως στα sony ericsson που έλεγε "Αναμονή αποστολή μηνύματος"(έτσι νομίζω το έλεγε) και του έβαζες εσύ πόσο, εγώ έβαζα "Μέγιστο δικτύου".

Δημοσ.

Το κινητό το πείρα τη Δευτέρα. Χθες επιχείρησα να στείλω πρώτη φορά και όπως λέω τα πρώτα μηνύματα πήγαν κανονικά. What's up έχω.

Δημοσ.

:fear:

Μπορείς να δοκιμάσεις την sim σου σε άλλο κινητό..?

(Αν, και να δουλεύει σε άλλο κινητό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φταίει το δικό σου..Απλά το άλλο μπορεί να έχει καλύτερη λήψη..)

Επίσης κάνε και μια επαναφορά ρυθμίσεων (πρόσεξε, να σώσεις πρώτα ότι θέλεις από μέσα) ...

Δημοσ.

"Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" (παράληψη δική μου)

Λογικά κάπου μέσα στις "ρυθμίσεις" είναι.. (μου φαίνεται λίγο απίθανο να μην έχει..)

Δημοσ.

Το βρήκα. Θα το κάνω και θα ενημερώσω.

Πάλι το ίδιο. Όταν πάει στα πρόχειρα και το στείλω απο εκεί τότε μου το στέλνει. Ευτυχώς όμως που δεν στέλνω και συχνά μηνύματα.

Δημοσ.
Ευτυχώς όμως που δεν στέλνω και συχνά μηνύματα.

Δεν έχει σημασία..!!

Αν συνεχίσει το πρόβλημα, να το πας πίσω..!

Και να απαιτήσεις καινούριο, όχι επισκευή..!

Δημοσ.

Το ευτυχώ το λέω γιατί αυτές τις μέρες δεν θα με ταλαιπωρήσει με τα μηνύματα. Το κόβω να το πηγαίνω πίσω. Άλλωστε έχει 14 μέρες DOA. Λες να έχω πρόβλημα που "ξεκλείδωσα" τη μνήμη στα 512; Μάλλον θα διαγράψω τα πάντα απο τη κάρτα μνήμης να μη φαίνεται τίποτα.

Δοκίμασα να στείλω και απο άλλο κινητό και το στέλνει μια χαρά το μήνυμα. Πάει για αλλαγή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...