macabre_sunsets Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μια πρόχειρη και προσωρινή λύση είναι να βάλεις τους DNS της bluehost στον υπολογιστή σου (πας στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου και αντί να επιλέγει αυτόματα DNS όρισέ τους με το χέρι).
varemarious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 @varemarious Είσαι σίγουρος ότι αυτή η διαδικασία δεν κοστίζει τίποτα; Είναι ανάλογα την εκάστοτε εταιρεία; Σε δυο εταιρείες hosting που ήθελα να μεταφέρω κάποια domain μου, μου ζητάγαν χρήματα (όχι κάποιο τρελλό ποσό). Βέβαια η μια εκ των δύο ανανέωνε το domain για άλλο ένα χρόνο (για την άλλη δεν το έψαξα πολύ). ναι εμένα δε μου έχει τύχει να μου ζητήσουν λεφτά αφού για να πάω σε αυτούς πλέον αυτοί θα παίρνουν τα λεφτά από το όνομα.. ποιός ο λόγος να μου ζητήσουν λεφτά για να το μεταφέρω δε το καταλαβαίνω.. μήπως σου έληγε και σου είπε να δώσεις λεφτά για ανανέωση ;
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το domain ήταν καινούριο (1-2 μήνες το είχα). Μπορεί να είναι πολιτική κάποιων εταιρειών. Πάντως όπως είπα, η μια σου έκανε ανανέωση στο domain οπότε ίσως έτσι βγαίνει το ίδιο.
varemarious Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 τι να σου πω δε ξέρω .. εμένα πάντως δε μου έχει τύχει...
fouros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Για μεταφορά .gr, com.gr κλπ domain's η μεταφορά ή αλλαγή καταχωρητή όπως αναφέρεται είναι δωρεάν.Για τα com. net, org κλπ η μεταφορά ή αλλαγή καταχωρητή δεν είναι δωρεάν γιατί μεταφορά σημαίνει και αυτόματη ανανέωση του domain 1 χρόνου.Φυσικά δεν μπορούσε να μεταφέρει το domain στην bluehost γιατί δεν είναι καταχωρητής για Ελληνικά domains.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.