Προς το περιεχόμενο

nVidia 560 Ti

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσπαθεί να με συγκινήσει και να με ξανακερδίσει για πελάτη :P

Ξέρει ότι η GeForce4 Ti 4200 ήταν η πιο πετυχημένη αγορά κάρτας που έχω κάνει. Την υπεροδηγούσα στα επίπεδα της 4600 και για πρώτη (και τελευταία) φορά, είχα τη δυνατότερη κάρτα που υπήρχε.

Χε, τότε δεν υπήρχαν λιγότεροι shaders κομμένες μονάδες κλπ. Οι 4200-4400-4600 στο μόνο που διέφεραν ήταν οι συχνότητες πυρήνα και μνήμης :-D

Δημοσ.

Κακοι drivers ομως :mad:

[Οι 9700-9500, ηταν αυτες που τις πατησαν

και τα directx, anisotropic, antialiasing κλπ]

Ναι, έτσι λεγόταν, αλλά δεν θυμάμαι να είχα αντιμετωπίσει τελικά κανένα πρόβλημα.

Τί ωραία χρόνια, 8500, 9500 (από μία εταιρία S/U/M/A, εξαιρετική υλοποίηση), 9700 pro, κάθε εξάμηνο και κάρτα. Εργαζόμενος φοιτητής, ανύπαντρος και άτεκνος, αααααx!..

Δημοσ.

tmjuju,

Και Borgo Sphinxter να την ονομάσουν το ίδιο μου κάνει. Αρκεί να προσφέρει αυτά που θα ήθελα. Τιμή ελαφρώς τσιμπημένη στα 260 ευρώπουλα υπολογίζω. Aν μου έδιναν όλο το πακέτο στην ίδια τιμή με 2GB μνήμη θα ήταν σαφώς καλύτερα.

384SPs/8SMs

64 TMUs

32 ROPs/256bit bus

820MHz core

180W TDP

Eπιδόσεις περίπου >GTX470.

΄Οσων αφορά τους νοσταλγούς η 9700PRO ήταν από τις λίγες κάρτες που για την εποχή τους με είχαν αφήσει άφωνο. Σε αντίθεση με την 8500 που λυπάμαι αλλά με το περιορισμένο supersampling και το εμετικό της ανισοτροπικό την είχα ξεφορτωθεί μέσα σε μια βδομάδα. Πάλι καλά που δεν είπε κανείς ότι η Virge ήταν το 8ο θαύμα.....

Δημοσ.

Συγκινητικό όντως. Ti4600 ήταν η καλύτερη κάρτα γραφικών που είχα ποτέ. Αγορασμένη το 2002, με κράτησε για σχεδόν 4,5 χρόνια, μέχρι που ήρθαν οι PCI-Express μητρικές.Την έχω για ντεκόρ στη βιβλιοθήκη μου, αφού όλες οι AGP μητρικές είτε χαρίστηκαν, είτε τα παίξανε.

Μακάρι να δικαιώσει το όνομά της η καινούρια γενιά :D

Δημοσ.

Προσπαθεί να με συγκινήσει και να με ξανακερδίσει για πελάτη :P

Ξέρει ότι η GeForce4 Ti 4200 ήταν η πιο πετυχημένη αγορά κάρτας που έχω κάνει. Την υπεροδηγούσα στα επίπεδα της 4600 και για πρώτη (και τελευταία) φορά, είχα τη δυνατότερη κάρτα που υπήρχε.

Χε, τότε δεν υπήρχαν λιγότεροι shaders κομμένες μονάδες κλπ. Οι 4200-4400-4600 στο μόνο που διέφεραν ήταν οι συχνότητες πυρήνα και μνήμης :-D

Tοτε στην αγορα υπηρχε το 9700 pro. Εγω 4200 ti ειχα τοτε αλλα το μετανιωσα γιατι απλα το τσιπακι της ΑΤΙ δεν ειχε αντιπαλο...

Το titanium μπηκε στην ντουλαπα και καλυτερα γι αυτο οταν θα γινει η επανοδο του να μπει σε καρτα επιδοσεων και οχι σε 560 ....

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου είχε καεί μια MSI Ti4400. ΄Ηταν ένα τερατούργημα με δύο ανεμιστήρες και την έστειλα δώρο στον Rys@B3D για την συλλογή του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...