Προς το περιεχόμενο

baudtec annex A-Ανοίγει μόνο η θύρα 80

saavedra29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω στο pc μου τον apache και 2 virtual-hosts στην ίδια ip. Προσπαθώ να ανοίξω τις port 22, 21, 25 αλλά τίποτα.

'Εχω απενεργοποιήσει την ασφάλεια από τον ΟΤΕ και έχω μόνο ανοίξει τη θύρα 80.

Γιατί δεν με αφήνει τότε να ανοίξω και τις άλλες θύρες; Παρακάτω έχω ένα screenshot από το configuration του modem μου. Η ip του DHCP είναι 192.168.1.5 και του μόντεμ 192.168.1.6.

post-155916-0-39023500-1294923941_thumb.png

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν τις ανοίγει; Μήπως εννοείς οτι δεν λειτουργούν;

Στις ρυθμίσεις του router φαίνονται όλα σωστά.

Μήπως έχεις κάποιο antivirus/firewall στο pc και κόβει τις υπόλοιπες πορτες;

Δημοσ.

Όχι, δεν έχω ούτε firewall, τίποτα.Το λειτουργικό είναι λίνουξ, slackware.

Προ ημερών είχε ανοίξει σε μια φάση η 25(smtp). Φοβάμαι μήπως είναι το πρόβλημα με τις ip, καθότι άσχετος και τις έχω πειράξει. Είναι σωστό που η ip του DHCP είναι ίδια με αυτή των διάφορων virtual servers; Δε μου πάει τίποτα άλλο στο μυαλό..

Εννοώ ότι κάνω port checking και τις δείχνει κλειστές. port checking κάνω εδώ:http://www.canyouseeme.org/

post-155916-0-25996300-1294925390_thumb.png

Δημοσ.

Οι κατάλληλοι daemons τρέχουν στο μηχάνημα σου;

Επίσης (εκτός για την smtp που δεν ξέρω) έχουν ρυθμιστει να δέχονται συνδέσεις εκτός μηχανήματος;

Δημοσ.

απο το site της οτενετ το μονο που κλεινεις ειναι η αυξημενη ασφαλεια.μετα απο εκει και περα κανεις Port forward οπως εκανες.αν δεν εχουν δυο μηχανηματα την ιδια ip δεν σε πειραζει καθολου να δωσεις σε ενα μηχανημα καρφωτα Ip που να ειναι μεσα στο ευρος του dhcp.απλα σιγουρεψου οτι δεν τρεχει κατι με το λειτουργικο που να σε κοβει.αν εχεις κανα αλλο μηχανημα με windows δοκιμασε το για test να δεις αν εχει φαινονται ανοιχτες.

Δημοσ.

isay φαίνεται πώς έχεις δίκιο :)

Έκανα εκτελέσιμο το sshd, στον φάκελο με όλους τους daemons και η 22 φαίνεται ανοιχτή τώρα.

Θα ελέγξω και τα υπόλοιπα να δώ τί γίνεται..

Δεν ήξερα ότι πρέπει να τρέχουν τα προγράμματα για να είναι ή τουλάχιστον να φαίνονται οι θύρες ανοιχτές..

Εντάξει, άνοιξα τις 21 και 22, μόνο η 25 μένει αλλά θα δώ κάτι θα γίνει και για αυτή, προς το παρόν δε βρίσκω εκτελέσιμο του smtp.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

αν και καθυστερημενα.αν εχεις ενα αλλο μηχανημα που τρεχει windows του εβαζες την ip απευθειας που θες και εβλεπες αν ειναι ανοιχτες οι θυρες.ετσι θα γλυτωνες ενα βημα να δεις αν φταιει κατι με το ρουτερ η οχι για να σε διευκολυνε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...