akpe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παίδες. Ψάχνω για hd media player. Με ενδιαφέρει κυρίως να διαβάζει τους περισσότερους γνωστούς τύπους βίντεο (divxάκια και mkv στα 720p), η υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων, έξοδος hdmi και χωρητικότητα στο 1tb. Επειδή online έχω βρει αρκετές μάρκες, με τιμές που ξεκινούν από €70 (φαντάζομαι τα περισσότερα low budget είναι χωρίς ενσωματωμένο δίσκο) και φτάνουν στα €300+ δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχει κανείς να προτείνει κάποιον; Ιδανικά, μπορώ να διαθέσω μέχρι ~€180. Η μάρκα της τηλεόρασης (από τη στιγμή που διαθέτει hdmi είσοδο) δεν παίζει ρόλο, σωστά;
TH_boy_20 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εγώ παρόλο που έχω το western digital media player 1gen είμαι αρκετά ευχαριστημένος,ωστόσο ΔΕΝ υποστηρίζει επεκτάσεις αρχείων .flv και αυτο που την έχει σπάσει πρέπει κάθε video Που κατεβάζω από το youtube να το κάνω μετατροπή. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυτό http://www.insomnia.gr/topic/366109-playonhd-mini-acr-pv73200-full-media-player/
chios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εγώ παρόλο που έχω το western digital media player 1gen είμαι αρκετά ευχαριστημένος,ωστόσο ΔΕΝ υποστηρίζει επεκτάσεις αρχείων .flv και αυτο που την έχει σπάσει πρέπει κάθε video Που κατεβάζω από το youtube να το κάνω μετατροπή. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυτό http://www.insomnia.gr/topic/366109-playonhd-mini-acr-pv73200-full-media-player/ αυτό δεν παίρνει καν σκληρό. στο μυαλό μου έρχεται το xtreamer pro με δυνατότητα εως 4ΤΒ δίσκων.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εγώ παρόλο που έχω το western digital media player 1gen είμαι αρκετά ευχαριστημένος,ωστόσο ΔΕΝ υποστηρίζει επεκτάσεις αρχείων .flv και αυτο που την έχει σπάσει πρέπει κάθε video Που κατεβάζω από το youtube να το κάνω μετατροπή. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυτό http://www.insomnia.gr/topic/366109-playonhd-mini-acr-pv73200-full-media-player/ +1 απο μενα.παρε το hd με σκληρο.ειμαι κατοχος mini κ παρα πολυ ευχαριστημενος απο ολα(firware,forums κτλπ)
FKLDS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Έχω το AC Ryan Playon!HD, στο οποίο εγκατέστησα ένα παλιό εσωτερικό σκληρό δίσκο 1 Τerra και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
akpe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Θένξ για τις απαντήσεις σας παίδες. Τελικά μάλλον κατέληξα σε αυτό... οριακά στο μπάτζετ μου μεν αλλά έχει ό,τι ζητάω Any comments/suggestions?
chios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 καλύτερα να πας στο ac-ryan που σου λέει ο φίλος από πάνω μακριά από το WD
vrwmiaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 καλύτερα να πας στο ac-ryan που σου λέει ο φίλος από πάνω μακριά από το WD +1 .αφου δε θες ac ryan τουλαχιστον οχι wd.
gpolic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μαγκες αυτο το ac ryan κανει downmix στον ηχο 5.1 για να ακουμε απο stereo τηλεοραση ; εδιτ: Ενταξει το ειδα απο το site τους. Κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να παιρνουμε την εικονα απο το HDMI και τον ηχο απο το composite ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.