cons1985 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τι σημαίνει το παρακάτω μήνυμα? "ότι το όνομα του κεντρικού υπολογιστή του ιστότοπού σας δεν αντιστοιχεί στο όνομα θέματος του πιστοποιητικού SSL που χρησιμοποιείτε" Μου έκανε εντύπωση γιατί ξαφνικά η σελίδα χάθηκε από την αναζήτηση του google και όταν μπήκα στα webmaster tools είδα αυτό το μήνυμα.
varemarious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν να στείλεις mail στη google να μάθεις τι συμβαίνει .. πρόσβαση στο site έχεις αν πατήσεις www.tositesou.com ?
cons1985 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πρόσβαση έχω απλά σταμάτησε να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εκεί που ήταν 3ο σε κατάταξη αποτελεσμάτων ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ακόμα και όταν κάνω συγκεκριμένο search με το όνομα του ιδιοκτήτη και την επωνυμία της εταιρείας.
varemarious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 το SSL γιατί το αναφέρεις ; όλο αυτό σου ξεκίνησε από τη στιγμή που έβαλες ssl ;
cons1985 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Οχι απλά ήταν το μόνο που μου εμφανίστηκε.Και θεώρησα πως θα είχε σχέση με αυτό.
varemarious Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 γράφεις : "ότι το όνομα του κεντρικού υπολογιστή του ιστότοπού σας δεν αντιστοιχεί στο όνομα θέματος του πιστοποιητικού SSL που χρησιμοποιείτε" μήπως έγινε κάποια σημαντική αλλαγή στο site και πρέπει να ενημερώσεις και την υπηρεσία SSL ..; μήπως έκανε κάποια αναβάθμιση η εταιρία που σου παρέχει το SSL ; όπως και να έχει το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με τον host σου , να μάθεις λεπτομέρειες για το SSL σου και αν δε βγάλεις άκρη να επικοινωνήσεις με το google..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.