manpan3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα. Εχω ενα σχετικα παλιο Turbo-X 17WV-P4 (Clevo D47V) με σπασμενη οθονη. Ξερει κανεις τι βυσμα εχει και με οθονες απο ποια μοντελα ειναι συμβατο για να την αλλαξω? Ευχαριστω. To laptop ειναι αυτο: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
fordakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Από ότι βλέπω στην πρώτη εικόνα, η οθόνη λειτουργεί αλλά δεν έχει φώς. Έτσι δεν είναι?
manpan3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Βασικα ειναι σπασμενη. Η φωτο ειναι για να δειξω το μοντελο. Ανοιγει, απλα εχει τις ρωγμες και μαυριλα εκει που εχουν τρεξει οι κρυσταλλοι. Αλλαγμα θελει και δεν ξερω αν το βυσμα απο οθονες αλλων μοντελων κανει.
gkokki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Θα σου έλεγα να κάνεις ότι έκανα κι εγώ σε μία παρόμοια περίπτωση. Βγάζεις πρώτα την οθόνη και από την πίσω μεριά θα δεις την μάρκα και τον τύπο της. Θα το googlάρεις και θα δεις τα χαρακτηριστικά της (πόσα pin είναι το βύσμα της καλωδιοταινίας της, πόσες λάμπες έχει - κάπως έτσι νομίζω ότι το λέει, πόσα inverter χρειάζεται, την ανάλυσή της κτλ.). Και όταν θα βρίσκεις κάποια μεταχειρισμένη στιε ίδιες ίντσες, θα την googlάρεις και θα βλέπεις αν τα χαρακτηριστικά της ταιριάζουν με της δικής σου. Βέβαια την μάρκα και το μοντέλο της μπορείς να τα βρεις και με κάποιο πρόγραμμα όπως το Everest και άλλα προγράμματα ίδιου τύπου.
manpan3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά την άνοιξα και είδα το μοντέλο της οθόνης. Ευχαριστώ φίλε μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.