Voorhees Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να μετατρέψω αρχείο video σε αρχείο με κατάλληξη SCV. Αν γνωρίζει κανένας κάποιο πρόγραμμα ας μου ρήξει τα φώτα του. Έχω ένα MP5 Player και αναγνωρίζει μόνο αυτόν το τύπο.
jim_p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Απο οτι λεει το google, το csv δεν εινια επεκταση αρχειου βιντεο. Πιστευω αν τα κανεις σε mp4 θα σου παιξουν κανονικα.
parsifal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Voorhees Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Άν γράψεις scv video θα δείς πως έχει και σε βίντεο. Το MP5 δουλεύει κανονικά το scv αλλά τίποτε άλλο. Τι χαζομάρα είναι αυτή;
TheELF Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αν έχεις κάποιο από αυτά τα scv βίντεο που να τα παίζει το μηχάνημα σου,κατέβασε το mediainfo και δώσε μας εδώ της πληροφορίες που σου δίνει,να δούμε τη κωδικοποίηση έχουν αυτά τα αρχεία.
Voorhees Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Να πάρει, το είχα διαγράψει. Προσπάθησα με το Recover my files να το επαναφέρω αλλα πλέον παίζει άλλο βίντεο αντί εκείνου.
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δώσε μας το μοντέλο του Mp5,επείσεις δεν είχε μαζί του κάποιο cd ή έστω στο εγχηρείδιο του δεν έλεγε αν που και πως να βρείς περάσεις τυχόν συνοδευτικό software;κανονικά αυτές η συσκευές συνοδεύοντε από κάτι τέτοιο.
Voorhees Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πρόκειται γι’ αυτό εδώ το κολοκύθι. Μπορεί να γράφει ότι υποστηρίζει avi, rmvb, rm αλλά στην ουσία ούτε καν τα’ αναγνωρίζει. Μόνο αν μπει αρχείο με κατάληξη scv μπορεί να λειτουργήσει . http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250680045234&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα συμφωνήσω με τον jim, ότι το scv δεν είναι video format. Στην καλύτερη περίπτωση να είναι vector graphics και δεν έχει καμία σχέση με video. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει. Η συσκευή έχει κάποιο manual μαζί της; Μήπως πρέπει να μπουν τα βίντεο σε συγκεκριμένο φάκελο; Κράτα το όνομα των αρχείων σε αγγλικούς χαρακτήρες χωρίς κενά και με λίγα γράμματα, π.χ. movie.avi Μπορείς να δεις αν έχει κάποιο demo video μέσα η συσκευή και να το ανεβάσεις κάπου να το δούμε; Για να λέει ότι υποστηρίζει avi και rm δεν νομίζω να λέει ψέματα. Κατέβασε το format factory και κάνει μερικές μετατροπές σε avi και rmvb και δες αν στα αναγνωρίζει.
Voorhees Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά είχε ένα αρχείο μέσα με όνομα "KUNG FU PANTA.SCV" μόνο εκείνο παίζει. κανένα άλλο. Αν ψάξετε καλύτερα θα δείτε πως υπάρχει αυτή η κατάλληξη και σε video.
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ανέβασε το κάπου (megaupload ή mediafire κατά προτίμηση) για να το δούμε μήπως βγάλουμε άκρη. Αν είναι μεγάλο κατέβασε το media info και δες αν βγάζει πληροφορίες για το αρχείο και τι στοιχεία δίνει. Εμείς ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε κάτι για τα scv και το τι σχέση μπορεί να έχουν με τα βίντεο.
Voorhees Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα είναι πως το είχα διαγρψει και όταν το επανέφερα με το Recover my Files τότε έπαιζε άλλο video και το MP5 Player δεν το αναγνωρίζει πλέον.
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Κακώς που βιάστηκες να το διαγράψεις. Το format factory που σου είπα στο #9 post το δοκίμασες; Σε ένα mp4 player που έχω τα θέλει σε mp4 (τι πρωτότυπο) μορφή. Δοκίμασε και κανένα σε mp4
Voorhees Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ. Τι δεν το ονόμασαν SCV Player ναξέρουμε τι κάνουμε κιόλας. Όχι φίλε τίποτα.
Voorhees Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Βρήκα κάτι που μπορεί να βοηθήσει. Δείτε λίγο αν αυτό το πρόγραμμα κάνει δουλειά σε κανέναν απο εσάς. Σ' εμένα δεν εγκαθήστατε σωστά. http://about-car-mp5-player.oft.pl/en/problemy-z-urzadzeniem/urzadzenie-nie-odtwarza-filmow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.