Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα την γνώμη σας...

billys19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μητρική σου δίνει την δυνατότητα να ξεκλειδώσεις πύρινες π.χ από διπύρηνο να ξεκλειδώσεις τον πύρινα και να γίνει τριπυρινος η τον τριπυρινο να τον κανείς τετραπυρηνο.

Αυτό βεβαία δεν γίνεται 100% το μεγαλύτερο ποσοστό παντός το έχει πετηχει ,και τριπυρινος να μείνει πάλει είναι μια χαρά επεξεργαστής

Δημοσ.

εννοεισ οτι αν πάρω ένα διπύρινο μπορώ ν αξεκλειδώσω πυρίνες? και να βλέπει η μητρική τριπύρινο? μάλλον όχι ε?

Δημοσ.

Ναι ακριβός αυτό είναι παίρνεις έναν τριπυρινο όπως στην περίπτωση σου πατάς το core unlock από την μητρική και αν είσαι τυχερός έχεις ξεκλειδώσει έναν ακόμη πύρινα συν την κρυφή μνήμη

Δημοσ.

και γιατί να μην είναι ήδη ξεκλειδωμένα για να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω απο πρίν και πρέπει να κάνω την όλη διαδικασία? δν το πιάνω ...ποιό το νόημα? ναι οκ τα ξεκλειδώνω κ εχω 4πύρινο αλλα γτ να είναι κλειδωμένα? ε?

Δημοσ.

Κάπου αρχίζουμε και το χάνουμε :P .

Η διαδικασία είναι τόσο απλή που να μετατρέψεις μια ταινία είναι πολύ ποιο δύσκολο ,κατά την εκκίνηση του pc θα πατήσεις το '4' θα κάνει ξανά επανεκκίνηση και έτοιμος ;).Το νόημα είναι ότι θα έχεις τετραπυρηνο δηλαδή λίγο καλύτερες επιδόσεις .Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω τώρα δεν είναι ακριβός κλειδωμένα είναι ένας κανονικός τριπυρινος επεξεργαστής και τον κανείς ‘’overclock ‘’ και ξεκλειδώνεις τον πύρινα .

Δημοσ.

Είναι απλο. Η εταιρία σχεδιάζει ένα επεξεργαστή με 4 πυρήνες και για λόγους κόστους δεν κάθεται να σχεδιάζει από την αρχή άλλους. Κατόπιν τους περνάει από stress test και όσοι αποτυγχάνουν γίνονται τρι-δι πύρηνοι για να καλυφθεί το χαμηλότερο κομμάτι της αγοράς. Αυτό είναι ένα ποσοστό αυτού του τύπου επεξεργαστών (με κλειδωμένους πυρήνες)

Οι υπόλοιποι μπορεί να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τους έξτρα Πυρήνες τους απλά λόγω ζήτησης ο κόσμος να αγοράζει τους φθηνότερους και η εταιρία μετατρέπει τα καλά τετραπύρηνα μοντέλα της σε 2-3 πυρ.

Τέλος μπορεί να συναντήσεις εξαρχής διπύρηνα μοντέλα χωρίς δυνατότητα μετατροπής (απλά γιατί δεν υπάρχει τίποτα για να μετατρέψεις) οπότε τον πούλο.

Καλό είναι να γοογλάρεις γιατί τα πράγματα στην αγορά αλλάζουν γρήγορα και καλές αγορές.

Δημοσ.

χαχαχ! :P οκ καλώς...θα το googlarw λίγο και βλέπουμε...σε ευχαριστώ πάντως! :)

Εχω σεταρει 4 μηχανηματα τους τελευταιους 3 μηνες με τον διπυρηνο amd x2 555 Black Edition και τις 4 φορες οι μητρικες ξεκλειδωσαν τους υπολοιπους 2 πυρηνες,δηλαδη ο επεξεργαστης δουλεψε σαν τετραπυρηνος.Εγινε stress τεστ 5 ωρων και τα cpu λειτουργησαν κανονικα και με τους 4 πυρηνες.

Προσωπικα,θεωρω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη την καλυτερη value for money αγορα εδω και μηνες.Θερμικη συμπεριφορα εξωπραγματικη μαξιμουμ θερμοκρασια σε full load 25 βαθμους,σε ολες τις περιπτωσεις με CoolerMaster Hyper 212 Plus και διαγνωστικο το Everest Ultimate.

Για μενα αγορασε το συγκεκριμενο cpu.

Δημοσ.

Εχω σεταρει 4 μηχανηματα τους τελευταιους 3 μηνες με τον διπυρηνο amd x2 555 Black Edition και τις 4 φορες οι μητρικες ξεκλειδωσαν τους υπολοιπους 2 πυρηνες,δηλαδη ο επεξεργαστης δουλεψε σαν τετραπυρηνος.Εγινε stress τεστ 5 ωρων και τα cpu λειτουργησαν κανονικα και με τους 4 πυρηνες.

Προσωπικα,θεωρω τον συγκεκριμενο επεξεργαστη την καλυτερη value for money αγορα εδω και μηνες.Θερμικη συμπεριφορα εξωπραγματικη μαξιμουμ θερμοκρασια σε full load 25 βαθμους,σε ολες τις περιπτωσεις με CoolerMaster Hyper 212 Plus και διαγνωστικο το Everest Ultimate.

Για μενα αγορασε το συγκεκριμενο cpu.

Συμφωνώ μαζί άλλα πες μια της 100 δεν πετυχει θα μείνει με διπύρηνο οπότε για μένα καλυτέρα είναι να πάει στον τριπυρινο

Δημοσ.

Η ζωη δεν εξιζει χωρις ρισκο.Αλλα οταν δει να εχει εναν τετραπυρηνο με 6 mb cache ουσιαστικα εναν 955 στα 80 ευρω μονο ,η χαρα ειναι και μεγαλυτερη.

Οπως λεει ενας Αγγλος φιλος μου,οι πιο πολλοι οταν αποχαιρετουνται λενε ''take care'' εγω λεω ''take risks''.

Οχι βεβαια οτι ο τριπυρηνος που του λες ειναι κακη ιδεα.Μια χαρα ειναι και αυτο.

Δημοσ.

Αυτός αποφασίζει

Έμενα μου έχει περάσει από το μυαλό να πουλήσω τον intel core 2 duo e8500 και να πάω σε amd x2 555 και να τον ξεκλειδώσω σε τετραπυρηνο

Δημοσ.

Αυτός αποφασίζει

Έμενα μου έχει περάσει από το μυαλό να πουλήσω τον intel core 2 duo e8500 και να πάω σε amd x2 555 και να τον ξεκλειδώσω σε τετραπυρηνο

Να σκάσεις δηλαδή κανά 100άρη plus να σου κάτσει και η στραβή να μη ξεκλειδώσει...

Το φαντάζεσαι?

Να σκάς λεφτά για υποβάθμιση δλδ... :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...