billys19 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες για τα ακόλουθα 4 εξαρτήματα...σκέφτομαι να τα αγοράσω γι αυτό. Link Link Link Link και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα αθόρυβο τροφοδοτικό σύμφωνα με τα παραπάνω.
billys19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 μερικώς...ξέρεις τι? έχω 2 παλιά pentium και δεν θέλω να δώσω πολλά για έναν καινούριο. Απλά μητρική CPU θέλω αρκετά καλά για να μπορώ να αναβαθμίσω αργότερα(όταν μαζέψω άλλα 400-500), μάλλον κατα το πάσχα. Μπορείς σε παρακαλώ να σκεφτείς πως θα είναι τα παραπάνω με όλα τα υπόλοιπα απο έναν pentium 4?? Το ξέρω πως δεν είναι το καλύτερο απλά πες μου την γνώμη σου...
billys19 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 προφανώς δεν έχεισ γνώμη??? :/ η δεν θέλεις να μου την πείς!!! :/
Karxilas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες για τα ακόλουθα 4 εξαρτήματα...σκέφτομαι να τα αγοράσω γι αυτό. Link Link Link Link και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα αθόρυβο τροφοδοτικό σύμφωνα με τα παραπάνω. Λοιπον... Απο οτι ειδα αυτα που διαλεξες ειναι εξαντλημενα στο e-shop. Ομως... Ο επεξεργαστης ειναι εξαιρετικος( τον εχει ενα ξαδερφακι μου και εχω μεινει εκπληκτος απο τις δυνατοτητες του). Για την ψυκτρα δεν ξερω αλλα φαινεται καλη. Η μητρικη τωρα ειναι καλη αλλα θα την προτιμουσα αν ειχε περισσοτερες συνδεσεις... Αλλα αν δεν την θεσ για παιχνιδια και ειναι να βαλεις μονο τα βασικα απανω θα κανεις δουλεια... Τελος η RAM ειναι υψηλη σε ταχυτητα αλλα αν εχει Windows 64 bit θα σου ελεγα να παρεις και δευτερη... Για τροφοδοτικο τωρα δεν ξερω γιατι ψαχνω και εγω για καινουριο και μαλλον το βλεπω να ανοιγω θεμα!!
pano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 ή για οικονομία http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=020500&nav=020500:A00630:OCZ Υ.Γ1 Βέβαια η πρόταση που σου έδωσα είναι στα τυφλά,γιατί ούτε μας είπες για ποιά χρήση το θές ,ούτε τα υπόλοιπα εξαρτήματα που έχεις. Υ.Γ2 Αν δεν χρειάζεσαι κάρτα γραφικών τότε πρέπει να αλλάξεις μητρική και επεξεργαστή(για οικονομία) και ίσως και τροφοδοτικό γιατί είναι υπερβολικό(κυρίως αναφέρομαι για το corsair).
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 pano την asrock P67 Pro3 πως την βρήκες e-shop; Δεν την βλέπω καν στο site..
pano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 pano την asrock P67 Pro3 πως την βρήκες e-shop; Δεν την βλέπω καν στο site.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528574
billys19 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Να σας αναλύσω τι ακριβώς θέλω... Έχω ήδη έναν Pentium 4 και θέλω να τον αναβαθμίσω. Συγκεκριμένα, θα αλλάξω: Μητρική, CPU(+ την ψύξη του), RΑΜ, Τροφοδοτικό. Φυσικά δεν θα τον αφήσω έτσι γιατί είναι χάλια, απλά τώρα θα αλλάξω αυτά και πιθανόν το πάσχα όλα τα υπόλοιπα. Αυτά που θα κρατήσω έιναι το case του, o σκληρός και τα CD/DVD Drives. Θα ήθελα ο επεξεργαστής να είναι της AMD και η μητρική της MSI και το τροφοδοτικό της corsair. Μπορώ να έχω κάποιες προτάσεις για ένα μέτριο έως καλό σύστημα που να μην περνά τα 500 Ε ??? A, και δεν το θέλω καθόλου για παιχνίδια! Ούτε για βαριά προγράμματα. Απλή και καθημερινή χρήση. σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τον χρόνο σας... φιλικά billys.
Tony_Montana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Επειδή το διαβάζω απο το τηλέφωνο, και δεν μπορώ να στείλω link δες κάπου πιο πάνω λέει σύνθεση pc με 300€
kadaka80 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν θέλεις αθόρυβο Pc ο Sandy bridge είναι πιο κατάλληλος με 90w TDP έναντι των 125w που έχει ο AMD. Αυτό σημαίνει χαμηλότερες θερμοκρασίες άρα και λιγότερες στροφές στα Fan. Ταυτόχρονα έχει καλύτερες επιδόσεις και κοστίζει και 30€ φθηνότερα. Η πρόταση του πάνου φαίνεται μια χαρά αν και θα έβαζα 4 Gb μνήμη. Για τροφοδοτικό κάποιοι λένε ότι αυτό είναι καλό Allied 600w. Δεν έχω προσωπική εμπειρία. Αν επιλέξεις άλλα καταστήματα θα σου βγουν κάποια κομμάτια φθηνότερα. Α! ξέχασα να αναφέρω ότι ο 2500k έχει ενσωματωμένο υποσύστημα γραφικών και με σχετικά καλές επιδόσεις (καλύτερες από IGP σε mobo σίγουρα). Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστείς ξεχωριστή κάρτα και άρα φθηνότερο και πιο ήσυχο τελικό σύστημα.
dolph Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πάντως η "απλή, καθημερινή χρήση" που αναφέρεις είναι το σερφάρισμα, μικρή χρήση office και παίξιμο κάνα video. Αν μιλάμε για αυτά, μάλλον κοιτάζεις ψηλά και θα πληρώσεις άσκοπα χρήμα. Ακόμα και το pc που έχεις, πιθανότατα κάνει ήδη την δουλειά αυτή πλήρως και αν δεν έχει χαλάσει γιατί να ξοδευτείς;
pano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 A, και δεν το θέλω καθόλου για παιχνίδια! Ούτε για βαριά προγράμματα. Απλή και καθημερινή χρήση.σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τον χρόνο σας... φιλικά billys. Tότε,κατ'εμέ, δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω από αυτά (όλα τα πράγματα είναι από ένα μαγαζί και ετοιμοπαράδοτα): psu: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21297&cat=3 47.53 m/b: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18239&cat=3 61.44 cpu: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21009&cat=4 92.47 ram: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15737&cat=2 39.68 Σύνολο 241.12 + τα μεταφορικά που προκύπτουν αν δεν είσαι από Θεσσαλονίκη.
rafail1994 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 προφανώς δεν έχεισ γνώμη??? :/ η δεν θέλεις να μου την πείς!!! :/ Και γνώμη έχω και θέλω να σε βοηθήσω απλός κάπου έχασα το θέμα. Να σας αναλύσω τι ακριβώς θέλω... Έχω ήδη έναν Pentium 4 και θέλω να τον αναβαθμίσω. Συγκεκριμένα, θα αλλάξω: Μητρική, CPU(+ την ψύξη του), RΑΜ, Τροφοδοτικό. Φυσικά δεν θα τον αφήσω έτσι γιατί είναι χάλια, απλά τώρα θα αλλάξω αυτά και πιθανόν το πάσχα όλα τα υπόλοιπα. Αυτά που θα κρατήσω έιναι το case του, o σκληρός και τα CD/DVD Drives. Θα ήθελα ο επεξεργαστής να είναι της AMD και η μητρική της MSI και το τροφοδοτικό της corsair. Μπορώ να έχω κάποιες προτάσεις για ένα μέτριο έως καλό σύστημα που να μην περνά τα 500 Ε ??? A, και δεν το θέλω καθόλου για παιχνίδια! Ούτε για βαριά προγράμματα. Απλή και καθημερινή χρήση. σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τον χρόνο σας... φιλικά billys. θα συμφωνήσω με της επιλογές του Πάνου άλλα αφού δεν θα κανείς και κάτι που να χρειάζεται και πάρα πολύ κάλο επεξεργαστή προτείνω αυτά. cpu cooler:Arctic Freezer 13 23.11 € psu:Xilence 480W 47.40 € ram:Kingston Hyper X Blu 2GB 23.49 € X2 cpu:AMD Athlon II X3 450 71.20 € mobo:MSI 880GMA-E45 91.84 € Συνολο:280.53€ Με αυτήν την μητρική μπορείς να ξεκλειδώσεις και τον τέταρτο πύρινα συν κρυφή μνήμη.
billys19 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 πολύ καλές τιμές και οι δύο! τι εννοείς rafail οτι μπορεισ να ξεκλειδώσει τον 4ο πυρήνα? ειναι κλειδωμ΄έος και δν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις? δν γνωρίζω τπτ απο αυτό... σορρυ.. φιλικά billys19
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.