VOREIOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 χαιρετε θα ηθελα να με βοηθησει καποιος στο εξης προβλημα πηρα ενα κινητο samsung galaxy 3 και δεν μπορω να συνδεθω στο ασυρματο ρουτερ του σπιτιου μου ενω το βρισκει οταν κανει σαρωση μου βγαζει να γραψω ενα wep κωδικο γραφω τον κωδικο που εχει ο οποιος ειναι 20ψηφιος απο κατω το ρουτερ αλλα δεν συνδεετε το κινητο μου βγαζει ενα μηνυμα απομνημονευση wep αλλα δεν ξεκλειδωνει μηπωσ κανω κατι λαθος παρακαλω αν ξερει καποιος ασ μου πει.
metmat Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 O κωδικός που σου ζητάει είναι αυτός που έχεις βάλει εσύ στο ασύρματο δίκτυό σου. Αυτός που γραφει από κάτω το router είναι ο default κωδικός που είχε όταν το πήρες. Μάλλον εσύ τον έχεις αλλάξει κι έχεις βάλει κάποιον δικό σου για να μην σου κλέβουν δίκτυο οι γείτονες. Αυτόν τον κωδικό πρέπει να βάλεις εκεί που στο ζητάει το κινητό.
Toudor14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Και αυτο που σου λεει ο MetMat αλλα αν τελικα δεν εχεις αλλαξει το pass στο rooter , δοκιμασε επισης να βαλεις και τους αλλους σιδηροΔρομους που εχει απο κατω ..
VOREIOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεισ αλλα ουτε αλλο κωδικο εχω βαλει για προστασια και δοκιμασα και τους σιδηροδρομουσ και παλι δε ξεκλειδωνει
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Επειδή έχω πάθει κάτι παρόμοιο και εγω, δοκιμασε να αλλάξεις τον κωδικό βάζοντας κάτι απλο. Πχ μόνο νούμερα χωρίς '-' κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.