VeRDe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ενώ με υγρό άζωτο μπορεί ο καθένας μας να κάνει overclocking.
FarCry Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Εμείς σαν λογικοί και σωστοί καταναλωτές ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ευχόμαστε, οι BD να είναι τουλάχιστον καλύτεροι από τους SD. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε και καλύτερο προϊόν στα χέρια μας και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές αφού η Intel με κάποιο τρόπο πρέπει να απαντήσει. Και μόλις συμβεί αυτό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να παρακαλάμε για την ώρα που η Intel θα καταφέρει να ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ τα σκήπτρα για να συμβεί το ίδιο. Και ούτω καθ' εξής... κοιταξε τα μεχρι τωρα στοιχεια δεν δειχνουν οτι θα εκπληρωθουν οι ευχες που αναφερεις. συμφωνω με την αποψη σου αλλα δεν εχει σχεση με το αν εχω μετοχες της εταιρειας. εαν υπηρχαν (ανεπισημα) στοιχεια για το αντιθετο θα ημουν μαζι της. εδω να σου αναφερω κατι. ο sebastian απο το thelab.gr ειχε πει καποια πραγματα για τα οποια και επαληθευτηκε. το παιδι φαινεται να ξερει κατι παραπανω, δε ξερω που δουλευει και τι κανει. δεν ειναι δικα μου λογια αυτα επαναλαμβανω http://www.thelab.gr/1063083091-post1058.html http://www.thelab.gr/1063083104-post1060.html το παρακατω σχολιο αυτο αναφερεται στις τιμες που βγηκαν στη φορα http://www.thelab.gr/1063085992-post1116.html μπορει να εχει και αυτος μετοχες της intel δεν το αποκλειω....αλλα μπορει και οχι. αντιστοιχα σχολια απο ατομα που εχουν μετοχες της AMD γιατι δεν υπαρχουν? διαβαζω τα threads απο διαφορα forums γιαυτο το λεω. δεν αναφερομαι στο insomnia μονο. μπορει ολο αυτο το σκηνικο να ειναι ακρως προπαγανδιστικο και να ειναι ολα φοβερα και τελεια και να σπερνουν οι μπουλντοζες. εγω πρωτος θα βγω και θα φωναξω οτι την πατησα. αυτο στο υπογραφω αλλα πες μου κατι. εαν επαληθευτουν ολα αυτα και τελικα δεν ειναι οπως θα ευχοσουν αυτο σημαινει οτι εξακολουθω να εχω μετοχες της Intel?
NT1G Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Sebastian που παλιά είχε βγάλει άμπαλο τον Ailuros οτι δεν ξέρει τι του γίνεται για την σειρά 6 της ΑΤΙ;
FarCry Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Sebastian που παλιά είχε βγάλει άμπαλο τον Ailuros οτι δεν ξέρει τι του γίνεται για την σειρά 6 της ΑΤΙ; δε ξερω καν για το περιστατικο που αναφερεις. αναφερομαι σε πραγματα που ειπε και βγηκαν (για το october release). το ειχα αναφερει και εδω. για τα υπολοιπα που λεει θα φανουν μεσα οκτωβρη για να πω εαν ειναι τσαρλατανος ή οντως ηξερε τι ελεγε την ιδια αποψη παντως οσον αφορα το θεμα των τιμων εχει και ο admin του oktabit forum ο οποιος αναφερει Αν ο Bulldozer αποδειχθεί winner σε απόδοση δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να τον πουλήσει φθηνά.Απεναντίας, ένας Bulldozer που θα είναι ταχύτερος από τον 2600K τότε θα είναι και ακριβότερος. http://forum.oktabit.gr/content/amd-bulldozer-thread?page=143#comment-78637 και για να γελασουμε και λιγο :-D http://forum.oktabit.gr/content/amd-bulldozer-thread?page=145#comment-78708 πω ρε φιλε ουτε το σπασμενο τηλεφωνο δεν κανει ετσι!
Sed22 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστευετε παιδια οτι ο bulldozer σε gaming και ΜΟΝΟ θα εχει πολυ καλυτερες επιδοσεις απο οτι οι phenom 965 x6 κτλπ ??
Thanos1972 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ο phenom 965 δεν ειναι 6πυρηνος αλλα 4πυρηνος. Και επειδη ρωτας εαν πιστευουμε εαν εχει καλυτερες επιδοσεις,ναι εγω προσωπικα το πιστευω. Αν και μια χαρα τα παιζει τα παιχνιδια ο 965,πιο πολυ η καρτα γραφικων θα μετραει παλι.μην περιμενεις δηλαδη με μια καρτα γραφικων ας πουμε 6950 σε αναλυση 1920Χ1080 με τον 965 να εχεις 50 fps και με τον bulldozer να εχεις 90.δεν παει ετσι.
VeRDe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω ότι για Gaming αξίζει να πας σε κανέναν καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που έχεις. Με τα ίδια λεφτά αγοράζεις (πχ) 2x Radeon 6850 και χτυπάς....αχτύπητα FPS.. Δεν υπάρχει περίπτωση (ακόμη και με μια 6850) να μην παίξεις κάποιο παιχνίδια maxed out με τον επεξεργαστή σου (εκτός και αν έχεις τεράστια οθόνη με μεγάλη ανάλυση). Εγώ με χειρότερο επεξεργαστή και χειρότερη κάρτα γραφικών, παίζω maxed out σχεδόν τα πάντα σε ανάλυση 1366x768.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Sebastian που παλιά είχε βγάλει άμπαλο τον Ailuros οτι δεν ξέρει τι του γίνεται για την σειρά 6 της ΑΤΙ; Καλά άστον αυτόν...... Για έγκυρες πληροφορίες μόνο Ailuros..... Όλοι οι υπόλοιποι λένε απλά για να λένε..
Mallibu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν έχετε δίκιο ή αδικο στους χαρακτηρισμούς,αλλά το να σχολιάζετε άτομα άλλου φορουμ εδώ,που μπορεί να μην το κοιτάνε καν είναι λίγο μαλακία.
nickelodeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν έχετε δίκιο ή αδικο στους χαρακτηρισμούς,αλλά το να σχολιάζετε άτομα άλλου φορουμ εδώ,που μπορεί να μην το κοιτάνε καν είναι λίγο μαλακία. Μαλακία είναι να αναφέρετε η γνώμη κάποιου ανώνυμου ο οποίος στο παρελθών μπορεί να έχει πέσει μέσα σε κάποια πρόβλεψη για να προσπαθήσεις να δώσεις κάποιο κύρος σε δικά σου σχόλια για κάτι που κανείς δεν έχει χειροπιαστά δεδομένα παρά μόνο αιωρούμενες σκόρπιες φήμες και επίσης μαλακία είναι κάποιος να δώσει αξία σε αυτές τις προσωπικές εκτιμήσεις και σχολιασμούς σε φήμες επειδή αναφέρθηκε αυτός ο κάποιος του κάποιου άλλου φόρουμ ως αυθεντία. Αυθεντία πού??? στην αξιολόγηση μιας φήμης. Αυτό εμείς στο χωριό μου το λέμε μαλακία στο τετράγωνο ή αλλιώς μαλακία2 και με το συμπάθιο για την πολύ μαλακία που έπεσε αλλά μην κάνουμε σαν την χήρα στο κρεβάτι γιατί την άλλη βδομάδα θα έχουμε κάποια επίσημα στοιχεία από την ίδια την AMD συνοδευόμενα από επίσημα bentchmarks από guru3d, anandtech κτλπ, που το ξέρω αυτό? το διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ.
FarCry Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλακία είναι να αναφέρετε η γνώμη κάποιου ανώνυμου ο οποίος στο παρελθών μπορεί να έχει πέσει μέσα σε κάποια πρόβλεψη για να προσπαθήσεις να δώσεις κάποιο κύρος σε δικά σου σχόλια για κάτι που κανείς δεν έχει χειροπιαστά δεδομένα παρά μόνο αιωρούμενες σκόρπιες φήμες και επίσης μαλακία είναι κάποιος να δώσει αξία σε αυτές τις προσωπικές εκτιμήσεις και σχολιασμούς σε φήμες επειδή αναφέρθηκε αυτός ο κάποιος του κάποιου άλλου φόρουμ ως αυθεντία. Αυθεντία πού??? στην αξιολόγηση μιας φήμης. δεν ειπα οτι ειναι αυθεντια. το ανεφερα γιατι δεν υπηρχε η φημολογια τοτε για οκτωβριο. τοτε ολοι ελεγαν οτι θα βγουν 19 σεπτεμβριου παραπληροφορημενοι απο το βιντεο που ανεβηκε και μεταδοθηκε απο ολο το διαδικτυο εσφαλμενα. ανεφερε τοτε οτι δεν ειναι σιγουρο 100% αλλα κατα πασα πιθανοτητα δεν ισχυει αυτο που ελεγαν ολοι και δε προκειται να βγουν σεπτεμβριο και παμε για οκτωβριο. τωρα δε ξερω αν ειναι δικα του λογια ή τα διαβασε απο καπου και τα μετεφερε. αυτο που ξερω ειναι οτι επιβεβαιωθηκαν τα λεγομενα του. μπορει να ειναι και συμπτωση δεν το αποκλειω. και ειπα για τα υπολοιπα που ανεφερε θα φανει σε 1 μηνα αν οντως ηξερε τι ελεγε ή απλα ετυχε να πιασει το τζοκερ
VeRDe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 και αφού η μπούρδα πάει σύννεφο (όπου υπάρχει thread για τους bulldozer στο internet) να κάνω και εγώ τους μπακαλίστικους υπολογισμούς μου... i7 2600K 4 cores/8 threads. το HT δίνει περίπου 20-30%. 3.8GHz (TC) FX-8150 4 modules/8 "cores". 2 cores σε ένα module δίνουν περίπου απόδοση μέχρι 80% σε σχέση με 2 cores σε ξεχωριστά Modules σύμφωνα με την AMD. 4.2GHz (TC) Εμείς θεωρούμε ότι η AMD έφτασε το 72% απόδοσης 2 ξεχωριστών πυρήνων στο κάθε module Της Υποθέτουμε επίσης ότι η αρχιτεκτονική της AMD είναι 15% χειρότερη της Intel SB (ή 15% καλύτερη από τους Phenom). Έχουμε και λέμε: 3.8Ghz*4= 15,2*125%= 19 δείκτη απόδοσης ο i7 2600K 4.2Ghz*8= 33,6*72%= 24*85% (αρχιτεκτονική) ~ 20,5 δείκτη απόδοσης για FX 8150. Άρα στο Cinebench (multithreaded performance) ο FX-8150 μπακαλίστικα, στο χειρότερο σενάριο πρέπει να είναι 8%(+5%/-5%) ταχύτερος του i7 2600K. Σε λιγότερο από 20 μέρες θα ξέρουμε.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.