Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχουν δοκιμαστει αλλες cpu με υγρο ηλιο και δεν εχουν καταφερει τοσο υψηλες συχνοτητες? γιατι εγω πρωτη φορα διαβαζω για κατι τετοιο. ολοι παιζουν με υγρο αζωτο

το προηγουμενο παγκοσμιο ρεκορ ειχε γινει με υγρο αζωτο :rolleyes:

δεν το λεω για να μειωσω την AMD αλλα μη τρελλενεστε κιολας :P. χρειαζεται και λιγη κριτικη σκεψη B)

Αλλο το να κλοκαρεις εναν celeron D και αλλο τον bulldozer.δεν ειναι ιδιοι επεξεργαστες και ουτε εκλύουν ιδια ποσα θερμότητας.να μην μιλησουμε για τις επιδοσεις.

σε καμια περιπτωση δεν συγκρινω τους 2 επεξεργαστες αλλα οπως και να το κανουμε αλλο 8 πυρηνες και αλλο 2.

Edit:αν και απο οτι βλεπω και αυτος σαν διπυρηνος ανεβηκε τοσο.

Δημοσ.

Αλλο το να κλοκαρεις εναν celeron D και αλλο τον bulldozer.δεν ειναι ιδιοι επεξεργαστες και ουτε εκλύουν ιδια ποσα θερμότητας.να μην μιλησουμε για τις επιδοσεις.

σε καμια περιπτωση δεν συγκρινω τους 2 επεξεργαστες αλλα οπως και να το κανουμε αλλο 8 πυρηνες και αλλο 2.

Edit:αν και απο οτι βλεπω και αυτος σαν διπυρηνος ανεβηκε τοσο.

δε διαφωνω αλλα δεν επιασες το Point μου. απο ολα αυτα τα ρεκορ ποσα εχουν γινει με υγρο ηλιο? :rolleyes:

Άκυρο Link/records.php

thats the point ;)

συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια κοιτωντας μονο το αριθμητικο αποτελεσμα

στο βιντεο αναφερει οτι με υγρο αζωτο εφτασε 7873

Δημοσ.

Εαν ειδα καλα η διαφορα ψυξης μεταξυ ηλιου και αζωτου ηταν 40 βαθμοι ε?

Τεσπα.καταλαβα τι θελεις να πεις.ισως δεν καταλαβες και εσυ το ποστ μου πως το ειπα και σορρυ εαν φάνηκε επιθετικό.

Δημοσ.

Αρχισαμε παλι ρε FarCry;

Και μόνο που μπήκες στην διαδικασία να ψάξεις με τι εγιναν τα προηγουμενα ρεκορ για να ποσταρεις εδω εμενα μου φτανει :rolleyes:

Αντε να δουμε και τον i7 με ήλιο και σελήνιο να σπαμαρουμε λιγο και εμεις στο Intel i7 thread

Δημοσ.

Καταρχάς στο βίντεο λέει ότι σταματάνε το άζωτο στα 8GHz.

Φαντάζομαι ότι όταν χτυπάς το παγκόσμιο ρεκόρ, κάποιος ηλίθιος θα βρεθεί να πει "ρε μάγκες, γιατί δε βάζουμε ήλιο να πάμε παραπάνω σαν την AMD;;"

Οπότε δε καταλαβαίνω το point σου.... Αν γίνεται να το σπάσει η Intel, θα το κάνει ΑΥΡΙΟ. Αν δε γίνεται θα το κάνει ΑΡΓΟΤΕΡΑ (και αυτό θα γίνει διότι οι Sandy Bridge βρίσκουν ταβάνι στα 7.3GHz)..

Just marketing. Μείνετε στην ουσία των 4,8GHz με απλές ψύκτρες......

Δημοσ.

Οπότε δε καταλαβαίνω το point σου.... Αν γίνεται να το σπάσει η Intel, θα το κάνει ΑΥΡΙΟ. Αν δε γίνεται θα το κάνει ΑΡΓΟΤΕΡΑ (και αυτό θα γίνει διότι οι Sandy Bridge βρίσκουν ταβάνι στα 7.3GHz)..

Just marketing. Μείνετε στην ουσία των 4,8GHz με απλές ψύκτρες......

και γιατι πρεπει να ειναι με sandybridge το ρεκορ? :rolleyes:

το ξερω οτι ειναι just marketing αλα υπαρχουν και ατομα που δεν σκεφτονται ετσι. τωρα γιατι ο sotosgl πειραχτηκε επειδη εκανα τον δικηγορο του διαβολου δε ξερω

Καταρχάς στο βίντεο λέει ότι σταματάνε το άζωτο στα 8GHz.

This CPU hit around 7.8GHz on LN2."

http://www.nordichardware.se/test-lab-cpu-chipset/44128-intervju-med-amds-sami-maekinen-och-det-nya-vaerldsrekordet.html

Δημοσ.
τωρα γιατι ο sotosgl πειραχτηκε επειδη εκανα τον δικηγορο του διαβολου δε ξερω

μπορεί να έχει σχηματίσει την εντύπωση ότι συνηθίζεις να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου σε οτιδήποτε αφορά την AMD.

Δημοσ.

Ρε Farcry, δικιά σου είναι η Intel ή έχεις μετοχές εκεί (που στο εύχομαι αν ισχύει...)? Το ότι σου την λένε τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν σε προβληματίζει? Είναι δυνατόν να έχουν όλοι λάθος κι εσύ να είσαι ο σωστός? Τι πώρωση είναι αυτή? Τι να πω...

Εμείς σαν λογικοί και σωστοί καταναλωτές ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ευχόμαστε, οι BD να είναι τουλάχιστον καλύτεροι από τους SD. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε και καλύτερο προϊόν στα χέρια μας και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές αφού η Intel με κάποιο τρόπο πρέπει να απαντήσει. Και μόλις συμβεί αυτό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να παρακαλάμε για την ώρα που η Intel θα καταφέρει να ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ τα σκήπτρα για να συμβεί το ίδιο. Και ούτω καθ' εξής...

Γιατί αν κάποιος πάρει την μονοκαθεδρία, θα βλέπεις πανάκριβα προϊόντα, με μηδέν εξέλιξη, που το μόνο που θα σου προσφέρει είναι 100-200 ΜΗΖ στην επόμενη έκδοσή του...

Δημοσ.

marketing is marketing

Νταξ και τώρα τι έγινε που υπερχρονίστηκε τόσο?

Βρίσκεται στη λίστα ανάμεσα σε P4 και Celeron.

Συμφωνώ ότι τελικά εμάς μας ενδιαφέρει το που θα φτάσει με καλή ψήκτρα κατά τη διάρκεια του καύσωνα στην Ελλάδα μας.

Αλλά πρώτα από όλα μας ενδιαφέρουν άλλα μετρικά και όχι το max OC.

Δημοσ.

Κοιτα FarCry μιας και εχεις την απορια.

Παρε εμενα που ειμαι σε φαση αναβαθμισης και περιμενω πως και πως τις μπουλντοζες μιας και βαζω το Value for Money πανω απο ολα και θελω να με κρατησει τουλαχιστον 3 χρονακια ακομα το καινουργιο PC.

Ε ρε φιλε δεν θα μπω να σχολιασω οτιδηποτε βγει εδω μεσα σαν φημη κολπακια Marketing κλπ μονο και μονο για να πω κατι.

Και με τον Athlon Χ4 που εχω τωρα κανω την δουλιτσα μου μια χαρα ουτε Bench θα πλακωσω ουτε καιγομαι για 10 Frames παραπανω στα Games αλλωστε και με την 5670 που εχω ολα Full τα παιζω και δεν καιγομαι να σκασω 300αρες σε VGA (το αναφερω γιατι μεχρι και τετοιες συγκρισεις ειδαμε στις προηγουμενες σελιδες απο μερικους)

Και ο ενας λογος που θα κανω αναβαθμιση δεν ειναι τοσο οι επιδοσεις αλλα οι επιλογες σε συνδεσιμοτητα που κερδιζω (πες με Sata 3 SB950 USB3 καλυτεροι Controllers για SSD SCHI RAID PCI 16x2 κλπ )

Οσο για τον δικηγορο του διαολου αυτος μαλλον ειναι ο Parsifal και σου εχει στειλει αρκετα εξωδικα αν θυμαμαι καλα :devil:

Ολα καλα για τις CPU καμια καινουργια Mobo δεν βγαινει τοσο καιρο εκτος απο τις MSI μπας και πηδηξουμε κατευθειαν απο το ΑΜ3+ στο FX;

Δημοσ.

marketing is marketing

Νταξ και τώρα τι έγινε που υπερχρονίστηκε τόσο?

Βρίσκεται στη λίστα ανάμεσα σε P4 και Celeron.

Συμφωνώ ότι τελικά εμάς μας ενδιαφέρει το που θα φτάσει με καλή ψήκτρα κατά τη διάρκεια του καύσωνα στην Ελλάδα μας.

Αλλά πρώτα από όλα μας ενδιαφέρουν άλλα μετρικά και όχι το max OC.

Ειναι ο μεγαλυτερος υπερχρονισμος σε CPU που εχει γινει (και απο το P4 celeron δλδ). Επισης στο XS ειπαν για αρκετα πανω απο 5GHz με συστηματα ψυξης κατω των $100 ;) BTW ο τιτλος του θεματος ειναι εκτος απο ακυρος και αποτελεσμα κακης μεταφρασης

δε διαφωνω αλλα δεν επιασες το Point μου. απο ολα αυτα τα ρεκορ ποσα εχουν γινει με υγρο ηλιο? :rolleyes:

Άκυρο Link/records.php

thats the point ;)

συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια κοιτωντας μονο το αριθμητικο αποτελεσμα

στο βιντεο αναφερει οτι με υγρο αζωτο εφτασε 7873

Απο οσο ξερω η process της Intel δεν λειτουργεί σωστά σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές

Δημοσ.

Απο οσο ξερω η process της Intel δεν λειτουργεί σωστά σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές

κάποια κομμάτια λειτουργούνε, αλλά δεν μπορεί κάποιος ιδιώτης να παίξει με υγρό ήλιο, είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ο εξοπλισμός αλλά και η τιμή του λίτρου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...