Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έλεος ρε Amd.είμαι χωρίς cpu και περιμένω πότε θα βγει.Αναγκαστικά θα πάρω κανέναν Phenom II X6 1100T γιατί δεν βλέπω να βγαίνουν φέτος.

Δημοσ.

Άρχισαν εδώ και μερικές μέρες οι αποστολές των Server Bulldozer (Interlagos) στους μεγάλους κατασκευαστές.

http://blogs.amd.com/work/2011/09/07/the-start-of-a-new-era/

Όπως αναμενόταν, η Cray ήταν από τους πρώτους παραλήπτες. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον εκπρόσωπό της περιχαρή να παραλαμβάνει το εορταστικό πακέτο, αλλά φαντάζομαι ότι αν δεν ήταν μπροστά ο φακός θα ήθελε να τους πάρει με τις πέτρες. Είχαν υποσχεθεί στους πελάτες τους αναβαθμίσεις και καινούρια συστήματα για τον Ιούλιο... :huh:

Εν πάση περιπτώσει, ο John Fruehe (ο γνωστός JFAMD στα φόρουμ) λέει ότι η επίσημη παρουσίαση και η άμεση διάθεση επεξεργαστών και συστημάτων θα γίνει από Οκτώβριο και μετά. Το ίδιο και για τους Desktop Bulldozer.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, οι Server Bulldozer είναι το εύκολο μέρος. Με βασική συχνότητα λειτουργίας τα 2.0 έως 2.5GHz και με turbo 2.7 έως 2.9GHz μάλλον δεν αποτελούν πρόκληση.

Οι Desktop όμως είναι άλλη υπόθεση. Με βασική συχνότητα λειτουργίας ακόμα και στην περιοχή των 4GHz, άμα δεν έχει ωριμάσει η τεχνολογία κατασκευής, δύσκολα θα βγάλουν αρκετά κομμάτια και συγχρόνως να κρατηθούν μέσα στα όρια ενός λογικού TDP.

Δημοσ.

Ναι εχει αναφερθει ηδη στο νημα,μερικα posts πριν.Οπως και να εχει ,δεν υπαρχει προβλημα αναμονης,τα συστηματα των περισσοτερων ανετα τους καλυπτουν μερικους μηνες ακομη.Μην σας πιανει καταναλωτικος καταναγκασμος.

Δημοσ.

Ναι, ηταν απο το ιδιο source κιολας.

Παναγιωτη συμφωνω με σενα οτι η παρουσα σειρα Phenom II καλυπτει μια χαρα τις αναγκες του μεσου χρηστη, αλοιμονο. Ποσο μαλλον οι Sandy Bridge. Το θεμα δεν με αφορα μονο απο σκοπια τεχνολογικη και επιδοσεων. Αφ'ενος θελω να ξερω ποιος εχει την CPU με τις υψηλοτερες επιδοσεις ή εστω με το περισσοτερο bang for the buck και αφ'ετερου ειναι θεμα γοητρου για την εταιρεια.

Δεν ειναι μια απλη βελτιωση ενος ηδη υπαρχων επεξεργαστη, ειναι μια εντελως νεα αρχιτεκτονικη. Οποτε εχω την περιεργεια να δω πως αποδιδει. Ακομα και αν δεν ειμαι οπαδος μιας εταιρειας, δεν παυει να ειμαι καταναλωτης..

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα καταναλωτισμού. Με την λογική σου θα χαμε μείνει όλοι στους Core 2 duo...είναι οτι αυτήν την στιγμή κάποιος που θέλει να αναβαθμίσει/πάρει νέο pc η AMD δεν υπάρχει καν στον χάρτη απο την medium range και πάνω.

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπερβάλεις λιγουλάκι. Αν σε ενδιαφέρει το SuperPI ή το 3dMArk, ή το (ότι π..αριά μετροπρόγραμμα σου έρχεται στο μυαλό) τότε ίσως.

Γιατί αν τρέξεις το Crysis μ'εναν 980x κι έναν 965 δεν νομίζω ότι θα δεις πάνω από 2-3 fps διαφορά...

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπερβάλεις λιγουλάκι. Αν σε ενδιαφέρει το SuperPI ή το 3dMArk, ή το (ότι π..αριά μετροπρόγραμμα σου έρχεται στο μυαλό) τότε ίσως.

Γιατί αν τρέξεις το Crysis μ'εναν 980x κι έναν 965 δεν νομίζω ότι θα δεις πάνω από 2-3 fps διαφορά...

Ναι το βλέπω.

Link

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...