Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φήμες http://www.xbitlabs.com/news/coolers/display/20110811072448_AMD_Considers_Equipping_FX_Chips_with_Liquid_Cooling_Solution.html

Η AMD σκέπτεται περιλάβει αντί για αερόψυξη, κλειστή υδρόψυξη με κάποια μοντέλα FX.

Η ΙΒΜ χρησιμοποιεί υδρόψυξη στους power, αλλά δίνει σερβερ πακέτο…

Πρόκειται σίγουρα για παράξενη κίνηση που μπορεί να μεταφραστεί με διάφορους τρόπους λ.χ. ότι τελικά με απλή ψήκτρα δε καταφέρνουν αρκετό OC… ή ότι υπάρχει εκεί ψηλά μεγάλο περιθώριο… ή ότι οι θηριώδεις ψήκτρες με 14αριδες είναι εξίσου ακριβές …

Η υπόσχεση για μεγαλύτερο OC στέκει πιθανά - ειδικά σε σχέση με τις ψήκτρες που δίνουν μαζί με τα μικρά μοντέλα χ6 που είναι και φασαριόζες. Αλλά το κόστος της είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο. Κόστος που θα καταλήξει να πληρώνει ο καταναλωτής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΤΙ έχει επιδείξει μεγάλη ευελιξία στα συστήματα ψύξης της τα τελευταία χρόνια και έχει σοβαρή τεχνογνωσία στον τομέα αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι θα γίνει ρε παιδιά πιά? Από τον ιούνιο έχω τα λεφτά στην άκρη για την μπουλντόζα!!!! :mad:

Έχει αρκετό καιρό, δεν είδαμε ούτε καν κανα νέο στο νήμα...

Δημοσ.
Έχει αρκετό καιρό, δεν είδαμε ούτε καν κανα νέο στο νήμα...

ας μου δείξει κάποιος πού έχει κανένα νέο αυτό το νήμα που να σχετίζεται με τον τίτλο του. Βέβαια όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα στην AMD

Δημοσ.

ας μου δείξει κάποιος πού έχει κανένα νέο αυτό το νήμα που να σχετίζεται με τον τίτλο του. Βέβαια όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα στην AMD

γιατί, μετοχές έχουμε...??

Δημοσ.

γιατί, μετοχές έχουμε...??

οχι αλλα μας ενδιαφερει η τσεπη μας!! αν εσενα δεν σε ενδιαφερει..................

Δημοσ.

Δεν ειμαστε μετοχοι, ειμαστε καταναλωτες. Αν οι Bulldozer δεν καταφερουν να κοντραρουν τους i5-i7 τοτε η Intel θα μας ξεκανει τιμολογιακα.

Οχι οτι η Intel ειναι ο σατανας και η AMD ειναι η Αγια. Οταν η AMD ειχε την πρωτοκαθεδρια στις επιδοσεις οι επεξεργαστες της κοστιζαν δυο περιουσιες.

Οποτε στην τελικη, ουτε φανατικος ουτε υποστηρικτης ειμαι της μιας ή της αλλης. Business ειναι ολα, δεν το κανουν για την φουκαριαρα την μανα τους.

Ο ανταγωνισμος ωφελει μονο εμας.

Δημοσ.

Δεν ειμαστε μετοχοι, ειμαστε καταναλωτες. Αν οι Bulldozer δεν καταφερουν να κοντραρουν τους i5-i7 τοτε η Intel θα μας ξεκανει τιμολογιακα.

Οχι οτι η Intel ειναι ο σατανας και η AMD ειναι η Αγια. Οταν η AMD ειχε την πρωτοκαθεδρια στις επιδοσεις οι επεξεργαστες της κοστιζαν δυο περιουσιες.

Οποτε στην τελικη, ουτε φανατικος ουτε υποστηρικτης ειμαι της μιας ή της αλλης. Business ειναι ολα, δεν το κανουν για την φουκαριαρα την μανα τους.

Αυτη ειναι η μονη σωστη νοοτροπια οπως και επισης να αγοραζουμε με βαση τις αναγκες μας και μονο.Τι να το κανω το ακριβο νεο hardware αν δεν συνοδευεται απο συναρπαστικο software που να το στρεσαρει στο μαξιμουμ των δυνατοτητων του?

Δημοσ.

σε αυτά συμφωνώ απόλυτα, το "ευχόμστε τα καλύτερα στην AMD" όμως μου φάνηκε οτι είχε τελείως άλλο τρόπο σκέψης γιαυτό το σχολίασα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...