parsifal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Γούρι, γούρι. Για θυμηθείτε: AMD delays 64-bit Athlon chip Μακάρι να έχουμε επανάληψη της ιστορίας με νέο «σοκ και δέος» μετά το καθυστερημένο launch, όπως είχε συμβεί τότε με τον Athlon 64!
FarCry Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 κατι ηξερε η Ιntel που πηγε τους sandybridge E για το επομενο ετος. αφου δεν θα ξεπερασουν σε αποδοση τους τωρινους sandybridge δεν εχει λογο να βιαζεται του χρονου με sandybridge e για high end και ivybridge mainstream η μπουλντοζα θα πεθανει προωρα
Chief90 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 του χρονου με sandybridge e για high end και ivybridge mainstream η μπουλντοζα θα πεθανει προωρα και χαίρεσαι τώρα εσύ... τα ιντελ φανμποις γιατί πετάγονται σαν την ... κάθε 3 και λίγο και λένε βλακείες?
FarCry Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 και χαίρεσαι τώρα εσύ... τα ιντελ φανμποις γιατί πετάγονται σαν την ... κάθε 3 και λίγο και λένε βλακείες? γιατι λεω βλακειες? δεν θα ισχυσει αυτο?
Chief90 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 γιατι λεω βλακειες? δεν θα ισχυσει αυτο? γιατί έχουν βγει οι bd και δεν το είδα?
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το καλό πράγμα αργεί http://www.youtube.com/watch?v=knHf6BVgMzI
ColdFusion Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εγω θεωρω πως ποιο πολυ μας εχει ξενερωσει η αναμονη απο την περιεργια για το πως θα σταθουν οι νεοι επεξεργαστες της Amd απεναντι στους Intel. Κανενας δεν μπορει να πει οτι τοσο οι sandy bridge οσο και οι Χ6 της amd δεν καλυπτουν την πλειονοτητα των χρηστων εκτος απο ενα μικρο ποσοστο που πραγματικα χρειαζεται δυνατους επεξεργαστες.
ahristos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εγω θεωρω πως ποιο πολυ μας εχει ξενερωσει η αναμονη απο την περιεργια για το πως θα σταθουν οι νεοι επεξεργαστες της Amd απεναντι στους Intel. Κανενας δεν μπορει να πει οτι τοσο οι sandy bridge οσο και οι Χ6 της amd δεν καλυπτουν την πλειονοτητα των χρηστων εκτος απο ενα μικρο ποσοστο που πραγματικα χρειαζεται δυνατους επεξεργαστες. Έτσι είναι Όσο κι αν ενδιαφέρομαι να δω τι κατάφεραν με τους Bulldozer, σαν αγοραστή δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Ο Phenom που πήρα πριν δυόμιση χρόνια ακόμα με ικανοποιεί και θα κρατήσει τουλάχιστο ένα χρόνο ακόμα. Και χρησιμοποιώ βαριές εφαρμογές και παίζω και παιχνίδια. Συνήθισα όμως να αναβαθμίζω επεξεργαστή όταν ο καινούριος θα είχε πάνω από διπλάσιες επιδόσεις. Από K6-II 450 σε Duron 700 μετά σε AthlonXP 2200 αργότερα σε Athlon X2 5000 και τέλος σε Phenom II στα 3.4GHz όλοι ικανοποιούσαν αυτό το κριτήριο. Σήμερα αν έχεις έναν τυπικό i5 ή Phenom II (πόσο μάλλον έναν i5 Sandy Bridge), δεν υπάρχει κάτι σε λογική τιμή που να έχει διπλάσιες επιδόσεις στην πλειοψηφία των εφαρμογών. Δεν βοηθάει και η Microsoft βρε παιδί μου... Τα λειτουργικά της γίνονται όλο και καλύτερα, και πέρασαν οι μέρες που ο επεξεργαστής ίδρωνε να τα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με το λειτουργικό σύστημα και μετά να σε αφήσει να τρέξεις και καμία εφαρμογή. Αυτή τη στιγμή κωδικοποιώ ένα Blu-Ray ενώ παίζω συγχρόνως και Left 4 Dead 2 και έκανα μια διακοπή (Alt+Tab) για να δω την αλληλογραφία μου Τι παραπάνω να ζητήσω;
FarCry Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έτσι όπως πάνε δε θα βγουν καθόλου. στο τελος θα γινει σαν το duke nukem forever θα βγουν μετα απο 12 χρονια :-D :-D :-D
nikosl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Γούρι, γούρι. Για θυμηθείτε: AMD delays 64-bit Athlon chip Μακάρι να έχουμε επανάληψη της ιστορίας με νέο «σοκ και δέος» μετά το καθυστερημένο launch, όπως είχε συμβεί τότε με τον Athlon 64! Έτσι καθυστερούσαν και οι phenom και τελικά....
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Καλά, την επιτυχία του 64-bit Athlon δεν θα την έχει με τίποτα..
Destruction Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα νέα chipset, για να μην ανοίγω νέο θέμα εφόσον υπάρχει αυτό για AMD. Μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα μου έρθει η μητρική GA-990FXA-UD5, για να αναβαθμίσω το σύστημα μου. Τώρα έχω μια Asus M4A79XTD EVO με Phenom II x 6. Και το ερώτημα είναι θα χρειαστώ φορμάτ από την αλλαγή chipset; Η απλά θα περάσω καινούργιους drivers αφού έχω πρώτα σβήσει τους παλιούς και τελείωσε η υπόθεση; Γιατί άμα χρειαστώ και φορμάτ δεν μου φτάνουν 2 ημέρες να τα ξαναστήσω όλα από την αρχή.
fortenick Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εγώ που πήγα από το 790fx στο 990fx δεν απεγκατέστησα ούτε τους παλιούς!Βέβαια μετά έκανα πλήρη απεγκατάσταση και πέρασα τους καινούργιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.