Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα στο SLI δεν μου λεει τιποτα.

ακριβώς, FAIL επιλογή του benchmark...

Δημοσ.

ο grimpr δημιούργησε ένα αστήρικτο θέμα, ελπίζει να είναι 50% πιο γρήγορος ο προβατοκάμηλος (ναι υπάρχει το ζώο) αλλά δεν έχει τρόπο να το ξέρει με σιγουριά. 100 σελίδες βασικά συζητάμε τίποτα ανακινούμενοι από την αισιοδοξία του grimpr πάρα από χειροπιαστά στοιχεία. Μακάρι πάντως να δικαιωθεί ο άνθρωπος, γιατί τότε θα επωφεληθεί πολύ, μα πάρα πολύ ο καταναλωτής.

Δημοσ.

sorry δικό μου λάθος , μια επεξήγηση των αποτελεσμάτων

εδώ. Τελικά από τι φένεται δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα

Benchmark Score

3DMark11 P6265

Fritz Chess 29.58, 14197 kn/sec

PCMark 7 3045

Cinebench R10 24434

X264 45.39 fps (P2), 136.29 (P1)

Δημοσ.

Το περίεργο που βλέπω είναι οι αλλοπρόσαλλες ταχύτητες επικοινωνίας με τις L1, L2 και L3 Cache.

Σε σχέση με τον PhenomII X4 που έχω, είναι από 2 φορές χειρότερος έως 3 φορές καλύτερος ανάλογα με τον αν είναι Read, Write ή Copy. Και η Latency επίσης είναι χειρότερη προς τις L1 και L2 αλλά καλύτερη προς την L3.

Αν αυτό το κάνουν ηθελημένα για να κρύψουν τις πραγματικές επιδόσεις, ή αν είναι πρόβλημα σχεδίασης που θα διορθωθεί στο επόμενο stepping, θα το μάθουμε μάλλον την τελευταία στιγμή. Αν τα πρώτα σοβαρά και επίσημα τεστ έχουν επεξεργαστές με stepping C1 και διορθωμένες επιδόσεις, ήταν τελικά πρόβλημα. Αν δούμε B1 μεταξύ άλλων, μάλλον ήταν κόλπο :ph34r:

Δημοσ.

Τα αποτελεσματα δεν ειναι ασχημα για b1 stepping και ασχημα νουμερα σε L1,L2,L3 cache. Λεγεται οτι τα benchmarks αυτα προερχονται απο B1 stepping ενω αυτό που θα δούμε retail θα είναι το Β2.

Δημοσ.

Ίσως τελικά να μπορούν να ανταγωνιστούν τους Sandy οι Bulldozer!

Αν πιστέψουμε πως είναι τελικά αλήθεια (μόνο με τα επίσημα αποτελέσματα θα είμαστε σίγουροι), τότε η AMD βαδίζει στο δρόμο που είχε χαράξει κάποια χρόνια πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...