karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 χαχαχαχαχαχα α να χαθείς με έκανες και γέλασα μεσημέρι μεσημέρι! Fixed!!!
Thrylos7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Βασικα και τωρα μπορεις να αποφασισεις.φυσικα και να κατσεις με τον 2600Κ.ωρες ωρες απορω,θελεται και τα λετε?εχεις τον 2600Κ στα 4.7 και υπαρχει περιπτωση να τον αλλαξεις?????? καταλαβαινω τη λογικη με την οποια το λες, και το ιδιο θα ελεγ και εγω σε καποιον αλλον αν με ρωταγε αυτο το πραγμα. Απλα ειναι που σε 10 μηνες παω στρατο και θελω τωρα κατι δυνατο που να αντεξει και μετα απο το στρατο, δηλαδη δε θελω να αναβαθμισω σε οριζοντα διετιας τουλαχιστον, και το p67/z68 ειναι καπως κουτσο σε pci-express. Δηλαδη εχω εναν raid controller που μπαινει σε 8x pci-e και με το ζορι ψαχνω μητρικη που να εχει χωριστα μια 4x θυρα (οχι και το ιδανικοτερο δηλαδη αλλα αποδεκτο) για να μη μου ριχνει την καρτα γραφικων σε 8x οπως τωρα. Αυτες οι μητρικες κοστιζουν 200+ και παλι κουτσες ειναι,χανεις usb3/θυρες 1x κλπ για να παρεις αυτη τη κακομοιρα την 4χ θυρα χωρις να κοψεις απο την καρτα γραφικων... ενω σε 990FX με 130 ευρω παιρνεις 42 pci-e lanes ξερωγω και ολη την αφροκρεμα των features. Ειναι και το AMD fanboy μεσα μου που θελει να παρω AMD μετα απο καμποσα (6-7) χρονια με Intel και να ειναι all-AMD το PC (εχω 6950 gpu) , ειναι και η εξερευνηση του καινουριου, και με τσιγκλανε ολα αυτα... Αλλα πανω απ'ολα κοιταω το συμφερον μου. Το ξερω οτι ο 2600k στα 4.7 πεταει, και θα πεταει για πολυ ακομα, οποτε αν τυχον ειναι πατατα η μπουλντοζα, δε θα μπω στο τριπακι παρα ολα τα παραπανω... Απλα 5 αληθινα benchmarks ζηταω, τοσο δυσκολο ειναι? :/
ahristos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μην ανησυχείς... Όταν γυρίσεις από το στρατό θα έχουν διαρρεύσει benchmarks για τον Bulldozer
Apoll Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν κατανοώ προς τι το μειδίαμα. Φυσικά και χρειάστηκε να τρέξω πλήρες burnout για να δω αν είναι σταθερός ο επεξεργαστής. (Και το cloud oc της gigabyte είναι τρομερό). Το Η60 με δύο πολύ καλούς ανεμιστήρες σε push-pull, κάνει τρομερή δουλειά. Αυτό που χρειάζεται είναι καλή κυκλοφορία του αέρα και μεγαλύτερη 'αρνητική' ροή.\ (περισσότερη εξαγωγή αέρα από εισαγωγή) Σημείωση δεν μένω Ελλάδα, αλλά Αγγλία και το ambient temp του κουτιού είναι περίπου 30C στις χειρότερες στιγμές.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και πάλι αμφιβάλω ότι σε Full Load Με το ρεύμα που λες ότι έχεις 40...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και πάλι αμφιβάλω ότι σε Full Load Με το ρεύμα που λες ότι έχεις 40... πράγματι, για custom made υδρόψυξη 300+ euro δεν θα ήταν τόσο απίθανο με χαμηλή θερμοκρασία δωματίου, αλλά με την Η60?
LuNaTiC Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παλιά λέγαμε... "Screenshot or never happend !" Anyway
Chief90 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και πάλι αμφιβάλω ότι σε Full Load Με το ρεύμα που λες ότι έχεις 40... καλά και εγώ με μια msi ε65 με έναν phenom b55 στα 3.6 και 1.32 vcore ,μου έδειχνε full load 42 που δεν έπαιζε δεδομένης της εποχής. τώρα με έναν 955 και την GA-990 fxa ud7 στα 3.9 πατάει 54
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καλά και εγώ με μια msi ε65 με έναν phenom b55 στα 3.6 και 1.32 vcore ,μου έδειχνε full load 42 που δεν έπαιζε δεδομένης της εποχής. τώρα με έναν 955 και την GA-990 fxa ud7 στα 3.9 πατάει 54 Nα σου πω μετά την τελευταία απάντηση του Apoll, ότι φυσικά και το στρέσαρε για να δει αν είναι σταθερό το μηχάνημα, καταλαβαίνω ότι το 40 είναι σε Idle. Δεν παίζει να είναι σε Full Load το 40άρι... Δηλαδή πρέπει να το δω για να το πιστέψω... (Άπιστος Θωμάς )
nemesiskp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Οι εξαπυρηνοι δεν ειναι αυτοι που εχουνε ενα θεματακι με τους αισθητηρες και την θερμοκρασια;Σε φιλο μου με τον 1090 με την corsair a50 του εδειχνε σε idle μαϊο μηνα,20 βαθμους!!!!
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καλά και εγώ με μια msi ε65 με έναν phenom b55 στα 3.6 και 1.32 vcore ,μου έδειχνε full load 42 που δεν έπαιζε δεδομένης της εποχής. τώρα με έναν 955 και την GA-990 fxa ud7 στα 3.9 πατάει 54 Το 42 που σου εδειχνε ηταν θερμοκρασια κουτιου.Σε αυτη προσθετεις ενα +10 περιπου και μπορεις να υπολογισεις.
Chief90 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Οι εξαπυρηνοι δεν ειναι αυτοι που εχουνε ενα θεματακι με τους αισθητηρες και την θερμοκρασια;Σε φιλο μου με τον 1090 με την corsair a50 του εδειχνε σε idle μαϊο μηνα,20 βαθμους!!!! είναι νέας τεχνολογίας . αντί να ζεσταίνονται παγώνουν .απλά δεν θέλουν πολύ oc γιατί θα πιάσεις πάγο στο κουτί και θα θες απόψυξη! .... Το 42 που σου εδειχνε ηταν θερμοκρασια κουτιου.Σε αυτη προσθετεις ενα +10 περιπου και μπορεις να υπολογισεις. ναι πολύ πιθανόν .. το θέμα το είχα μετά από bios update. πιο πριν μου έδειχνε σωστό σενσορα . και μετά ποτε δεν έφτιαξε
Thanos1972 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εσυ με τον ξεκλειδωμενο πως τα καταφερες και εβγαζες ακρη με τις θερμοκρασιες?γιατι θα σου εδειχνε μονο την θερμοκρασια του cpu και οχι των cores.η οποια οπως ειπε και ο προηγουμενος φιλος θα ηταν η θερμοκρασια του κουτιου(οχι ακριβως του κουτιου αλλα της περιοχης του socket).
Chief90 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 είχα πάνω την d14 και δεν είχα πρόβλημα με temps. αλλά πιο παλιά είμαι σίγουρος οτι πρέπει να έδειχνε τις σωστές (πριν τα bios upd), που ήμουν με μια sythe ninja 2 οπότε πατούσα 60 έτρωγα bluescreen (σε τεστ παντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.