NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το αυτό. Από την στιγμή που σου λέει το TDP πόσο είναι, είτε bulldozer είτε τριαξονικό είναι η θερμότητα που πρέπει να φύγει είναι δεδομένη.
ColdFusion Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 <br />εγω θελω να δω τι ψυξη θα χρειαζεται ο 8core buldoza εδω η phenom ζεσταινονται σαν θερμαστρα πραγματικη<br /><br /><br /><br /> Αν εχεις τετοια απορια ανοιξε ενα καινουργιο thread να σου απαντησουμε. Εδω μιλαμε για τους νεους επεξεργαστες της amd. Αν εχετε κανενα νεο να μας πειτε καλος αλλιως σταματηστε να γραφεται βλακειες ....
Chief90 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, ο Kyle ανακοίνωσε ότι στην εδήλωση Texas GamExperience που διοργανώνει το site του σε συνεργασία με την AMD στις 16 Ιουλίου, θα υπάρχει και ο Bulldozer σε επίδειξη άντε να δούμε τι εστι μπουλντόζα και νομίζω ότι δεν θα μας απογοητεύσει η amd
parsifal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Chief, ελπίζω να μην παρεξήγησες τον όρο «επίδειξη» και περιμένεις στις 16 Ιουλίου να δεις benchmarks και reviews στο net!
Doc1355 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Chief, ελπίζω να μην παρεξήγησες τον όρο «επίδειξη» και περιμένεις στις 16 Ιουλίου να δεις benchmarks και reviews στο net! +1 και εγώ αυτό σκεφτόμουν...δέν νομίζω να παίξουν bench και τέτοια, μάλλον η επίδειξη θα είναι απλά να τον δούμε!!
parsifal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ο τυπάς που ανέφερε ο @ahristos δεν πρέπει να εξασφάλισε και καμιά σπουδαία αποκλειστικότητα. Τέτοιες επιδείξεις παίζουν ένα σωρό. Τις προάλλες π.χ. μου έλεγε ο Hal9000 για μία εκδήλωση που έγινε Αθήνα και έδειχναν μεταξύ άλλων και Bulldozer samples στους δημοσιογράφους. Αν όμως δε μπορείς να γράψεις γι' αυτά που βλέπεις ή (ακόμη καλύτερα) να τα μπεντσάρεις, τί να το κάνεις; Suspense marketing είναι...
ahristos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το πολύ-πολύ να παίζει κανένα παιχνίδι με βαλμένο τον κόφτη ώστε να μην βγουν συμπεράσματα. Εξ' άλλου είναι καθαρά Gaming εκδήλωση, δεν θα υπάρξουν τεχνικές ομιλίες ή κάτι τέτοιο. Ο κόσμος εκεί επίσης, δεν θα δεσμεύεται από καμία NDA, οπότε ότι λάθος κάνουν θα βγει αμέσως έξω.
FarCry Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τις προάλλες π.χ. μου έλεγε ο Hal9000 για μία εκδήλωση που έγινε Αθήνα και έδειχναν μεταξύ άλλων και Bulldozer samples στους δημοσιογράφους. Αν όμως δε μπορείς να γράψεις γι' αυτά που βλέπεις ή (ακόμη καλύτερα) να τα μπεντσάρεις, τί να το κάνεις; Suspense marketing είναι... αυτο μου εφερε στο μυαλο αυτο http://www.youtube.com/watch?v=iv45xll5iBw
ahristos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αυτό καλύτερα http://www.youtube.com/watch?v=FQtmri400SU&feature=related Ή αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=sWmSrrn-x8c&feature=related
vaggelisp7406 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τι σημαινουν ολα αυτα τα video?Δεν εχω καταλαβει..
ahristos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τι σημαινουν ολα αυτα τα video?Δεν εχω καταλαβει.. Φάτε μάτια ψάρια
NEKROMA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δε καταλαβαίνω κάποιους που μπαίνουν μόνο και μόνο για να πούνε τη μ*****α τους . Το πιο πιθανό είναι από θέμα ασχετοσύνης δική σου να έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ή αυτό να πίστεψες για να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου την υδρόψυξη . τι να δικαιολογησω ρε φιλε εβαλα το τριπλο χαλκηνο swiftech με 6fan και για πρωτη φορα το βλεπω να ζεμαται μετα απο 3ωρες στο witcher2 στα 4.2 με 1.42volt ,σκεφτομε να βγαλω παλι απο την αποθηκη το ψηγειο απο το zx-12 που χωραει 2.5λιτρα υγρο για να βγαλο το witcher2 γιατι μεχρι τοτε θα εχουν λειωσει ολα
ahristos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 τι να δικαιολογησω ρε φιλε εβαλα το τριπλο χαλκηνο swiftech με 6fan και για πρωτη φορα το βλεπω να ζεμαται μετα απο 3ωρες στο witcher2 στα 4.2 με 1.42volt ,σκεφτομε να βγαλω παλι απο την αποθηκη το ψηγειο απο το zx-12 που χωραει 2.5λιτρα υγρο για να βγαλο το witcher2 γιατι μεχρι τοτε θα εχουν λειωσει ολα Εμένα γιατί με τα ίδια 1.42V και μια COOLERMASTER Hyper TX2 των 15 ευρώ δεν ξεπερνάει τους 52 βαθμούς (στην πράξη 60 περίπου), μετά από 4 ώρες μετατροπής Blu-Ray; Σημείωσε ότι η μετατροπή αυτή δεν συγκρίνεται με κανένα παιχνίδι γιατί κρατάει όλους τους πυρήνες στο 100% όλες αυτές τις ώρες. 2 χρόνια τώρα δεν έλιωσε τίποτα
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Nekroma Μεχρι τοτε θα το εχεις τερματίσει το witcher 2. πανω στο ψυγειο δεν εχεις και την καρτα γραφικων?
nickelodeon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 εγω θελω να δω τι ψυξη θα χρειαζεται ο 8core buldoza εδω η phenom ζεσταινονται σαν θερμαστρα πραγματικη τι να δικαιολογησω ρε φιλε εβαλα το τριπλο χαλκηνο swiftech με 6fan και για πρωτη φορα το βλεπω να ζεμαται μετα απο 3ωρες στο witcher2 στα 4.2 με 1.42volt ,σκεφτομε να βγαλω παλι απο την αποθηκη το ψηγειο απο το zx-12 που χωραει 2.5λιτρα υγρο για να βγαλο το witcher2 γιατι μεχρι τοτε θα εχουν λειωσει ολα Ρε man στο αρχικό σου πόστ δίνεις την εντύπωση ότι ο επεξεργαστής φλέγεται σε stock συχνότητες, δεν αναφέρεις τίποτα για overclocking, τώρα πες μας και τι κουτί έχεις πιο κάρτα γραφικών έχεις κολλημένη στον επεξεργαστή και θερμοκρασία δωματίου στο χώρο που έχεις το PC για να γελάσουμε όλοι μαζί σαν μια καλή παρέα. Ανέβασε και καμιά φωτογραφία από το εσωτερικό του κουτιού σου, για να θαυμάσουμε όλοι το cable managment που έχεις κάνει. Μην παραξενεύεσαι που σου απαντάνε με φράσεις όπως Δε καταλαβαίνω κάποιους που μπαίνουν μόνο και μόνο για να πούνε τη μ*****α τους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.