benign Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 To Πλαισιο εχει τον 2600Κ στα 300 ευρω?Ε ποιο κοροιδο θα τον αγορασει απο αυτους?
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Παίδες μία ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται. Μίλησα με vision για την formula V... Υπολογίζουν 20 μέρες... Εγώ λέω ας πούμε 30 grrrrrrrr....
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εγώ από χθες έχω στα χέρια μου την gb fx u7 Την έχω βάλει στο μάτι την Asus Αλλά σκέφτομαι και πόσα πράγματα είναι εδώ και περιμένουν να συνδεθούν... Δεν ξέρω τι να κάνω edit: Εχω κάνει ήδη παραγγελία αλλά πολύ αναμονή βρε παιδί μου....
Chief90 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Την έχω βάλει στο μάτι την Asus Αλλά σκέφτομαι και πόσα πράγματα είναι εδώ και περιμένουν να συνδεθούν... Δεν ξέρω τι να κάνω edit: Εχω κάνει ήδη παραγγελία αλλά πολύ αναμονή βρε παιδί μου.... υπομονή αν έχεις φάει κώλυμα με rog αξίζει να περιμένεις .πάντως με την gb εκτός από ένα θέμα που είχα με το backplate (2 ώρες έφαγα ). κατά τα άλλα τα σπάει!
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Την γλυκοκοίταγα και ήμουν στο τσακ για την Gb είχα βαρεθεί να περιμένω αλλά είδα την Asus... Μετά απο αρκετές στραβές που έφαγα σε παραγγελίες (ούτε το γεφύρι της Άρτας...) λέω να κάνω υπομονή να πάρω την asus που πάει και χρωματικά με τα υπόλοιπα (μην βαράτεεεεεεεε)
Chief90 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 που πάει και χρωματικά με τα υπόλοιπα (μην βαράτεεεεεεεε) γυναίκες..
NEKROMA Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εγω θελω να δω τι ψυξη θα χρειαζεται ο 8core buldoza εδω η phenom ζεσταινονται σαν θερμαστρα πραγματικη
moldovan20 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εγω θελω να δω τι ψυξη θα χρειαζεται ο 8core buldoza εδω η phenom ζεσταινονται σαν θερμαστρα πραγματικη Δε καταλαβαίνω κάποιους που μπαίνουν μόνο και μόνο για να πούνε τη μ*****α τους . Το πιο πιθανό είναι από θέμα ασχετοσύνης δική σου να έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ή αυτό να πίστεψες για να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου την υδρόψυξη .
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ τον χειμώνα δεν ανάβω κάν το καλοριφέρ επειδή έχω phenom.
yannis22 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μην γράφετε ρε παιδιά οτι να ναι.. πραγματικά φαντάζομαι nt1g κάνεις πλάκα; ε;
ahristos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δεν κάνει πλάκα... Εγώ για να καταλάβεις, τον Χειμώνα ανοίγω την πόρτα να πάει ζέστη και στο διπλανό διαμέρισμα. Μου δίνουν μάλιστα οι γείτονες και κάτι για την εξυπηρέτηση και βγάζω τα λεφτά για τη ΔΕΗ Λοιπόν, ο Kyle ανακοίνωσε ότι στην εδήλωση Texas GamExperience που διοργανώνει το site του σε συνεργασία με την AMD στις 16 Ιουλίου, θα υπάρχει και ο Bulldozer σε επίδειξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.